• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aynen cnm psikolojik olarak cok zor :KK43: napalim ayın yarısı gece çalışıyor eşim. Alışmak zorundayim :KK43:
Canım dün gittik doktora. Bağırsakları tam olgunlasmamis ondan kaynakli dedi. 1 hafta ek gidayi keselim sonra yavas yavas baslariz diyo. Duphalac ilaca basladik. Gunde 3 ogun ilac sayesinde çıkıyor 2 gündür. Normalde bu ay kemik suyu kiyma falan baslatirdim ama size baslamicam dedi. Bağırsaklar kdiramaz sebzeye devam dedi. Demiri de kestik. Bir süre kullanmicaz

Merhaba cancagizlarim. Regl oldum kaç ay aradan sonra. Çok sinir bozucu, kasiklarim agrimiyor eskisi gibi ama bel ağrısı fena yaptı beni. Yarın annemle babam geliyor bir hafta yanınızda kalacaklar inşallah onlar için hazırlık yapıyorum evi toparlıyorum yemek yapıyorum bir yandan. En zoru da 7 makine çamaşır var hala katlanacak. Yigdim odaya bir saate katların diye ümit ediyorum.

Sizler neler yaptınız bakalım. Hafta sonunuz nasıl geçti :)

Yoğurt mayaladim bu sefer cam kavanozlara. Sıcaklığına da eşime baktirdim kendi derecemizi bulamıyorum taşınırken kayboldu galiba, komşudan derecesini istedim süte sokmakla çatlaması bir oldu :D

Annem geleceği için öyle mutluyum ki :) biraz olsun rahat edeceğim inşallah.

Merhaba cancagizlarim. Regl oldum kaç ay aradan sonra. Çok sinir bozucu, kasiklarim agrimiyor eskisi gibi ama bel ağrısı fena yaptı beni. Yarın annemle babam geliyor bir hafta yanınızda kalacaklar inşallah onlar için hazırlık yapıyorum evi toparlıyorum yemek yapıyorum bir yandan. En zoru da 7 makine çamaşır var hala katlanacak. Yigdim odaya bir saate katların diye ümit ediyorum.

Yoğurt mayaladim bu sefer cam kavanozlara. Sıcaklığına da eşime baktirdim kendi derecemizi bulamıyorum taşınırken kayboldu galiba, komşudan derecesini istedim süte sokmakla çatlaması bir oldu :KK70:

Çok sevindim canım. Kolay gelsin.

kahvetelvesi kahvetelvesi blw hakkında kitabını okudun mu canım? Almak gerekiyor mu illa?
24 lira 24 :)
Pek bi numarası yok kitabın.
İnternet sitesini incelemedim ama siteyi incelemek yeterli olur muhtemelen.
Kitapta birkaç blw hikayesi var, o bölüme geçtim daha, asıl orasıdır belki okunması gereken, deneyimler falan.
Yoksa bilgi kısmında bir şey yok, dik otursun, yiyecekler parmak gibi olsun, beklenti düşük olsun, bol sabır olsun falan.
Ben okudukça gaza geliyorum o yüzden verdiğim paraya acımadım ama 24 lira yani :)

Canım dün gittik doktora. Bağırsakları tam olgunlasmamis ondan kaynakli dedi. 1 hafta ek gidayi keselim sonra yavas yavas baslariz diyo. Duphalac ilaca basladik. Gunde 3 ogun ilac sayesinde çıkıyor 2 gündür. Normalde bu ay kemik suyu kiyma falan baslatirdim ama size baslamicam dedi. Bağırsaklar kdiramaz sebzeye devam dedi. Demiri de kestik. Bir süre kullanmicaz

Hadi ya :( insallah iyi gelir şurup cnm. Ben demire yeni basladim onunla alakasi yok bence bizimkinin. O zaman et kiyma işini 8.aya otelemekte fayda var

Yoğurt mayaladim bu sefer cam kavanozlara. Sıcaklığına da eşime baktirdim kendi derecemizi bulamıyorum taşınırken kayboldu galiba, komşudan derecesini istedim süte sokmakla çatlaması bir oldu :KK70:

Bu defa nasio oldu canim
Insallah iyi olmustur

Kızlar bize dua eder misiniz?
Eşim bi iş görüşmesine gitmişti, hiç sallamamıştık giderken ama ben sallamışım demek ki hep aklımda.
Bu hafta haber bekliyoruz.
Geliri çok düşecek ama düzenimiz olacak.
Bayramı, resmi tatili, haftasonu olacak, normal bi işi olacak işte.
Doğumun ertesi günü işe çağıran adamlardan kurtulmak istiyoruz artık.
Çok daraldım, bunaldım, çok kısıtlı vaktimiz var beraber.
Tabii hayırlısı yine de.

Kızlar bize dua eder misiniz?
Eşim bi iş görüşmesine gitmişti, hiç sallamamıştık giderken ama ben sallamışım demek ki hep aklımda.
Bu hafta haber bekliyoruz.
Geliri çok düşecek ama düzenimiz olacak.
Bayramı, resmi tatili, haftasonu olacak, normal bi işi olacak işte.
Doğumun ertesi günü işe çağıran adamlardan kurtulmak istiyoruz artık.
Çok daraldım, bunaldım, çok kısıtlı vaktimiz var beraber.
Tabii hayırlısı yine de.
Hayırlısı olsun herşeyin inşallahh. piyasa çok kötü,gelirimiz zaten hep düştü,bari evimizdeyken huzurlu olalım. Allah yanınızda olsun.

Hayırlısı olsun herşeyin inşallahh. piyasa çok kötü,gelirimiz zaten hep düştü,bari evimizdeyken huzurlu olalım. Allah yanınızda olsun.

Allah razı olsun canım.
3 günlük dünyada huzur ve sağlıktan daha önemli ne var.
Allah muhtaç etmesin tabi hiçbirimizi.

Back