- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
lahana gaz yapmaz miBende bugün ; pırasa, havuç, beyaz lahanadan çorba yaptım. Koyu kıvamlı. İnce bulgur koydum. Tavuk suyuna yaptım ayrıca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lahana gaz yapmaz miBende bugün ; pırasa, havuç, beyaz lahanadan çorba yaptım. Koyu kıvamlı. İnce bulgur koydum. Tavuk suyuna yaptım ayrıca.
Çok zordur eminim. Bazen eşim geç geliyor o zaman bile zor oluyor. Varlığı bile yetiyor yardımcı olamasa dahi.
Canım dün gittik doktora. Bağırsakları tam olgunlasmamis ondan kaynakli dedi. 1 hafta ek gidayi keselim sonra yavas yavas baslariz diyo. Duphalac ilaca basladik. Gunde 3 ogun ilac sayesinde çıkıyor 2 gündür. Normalde bu ay kemik suyu kiyma falan baslatirdim ama size baslamicam dedi. Bağırsaklar kdiramaz sebzeye devam dedi. Demiri de kestik. Bir süre kullanmicazAynen cnm psikolojik olarak cok zor napalim ayın yarısı gece çalışıyor eşim. Alışmak zorundayim
İlk kez denedim. Ama artık büyüdüler. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Genelde çatalla eziyorum hatta. Hepsinden birer parça zaten.lahana gaz yapmaz mi
Çok sevindim canım. Kolay gelsin.Merhaba cancagizlarim. Regl oldum kaç ay aradan sonra. Çok sinir bozucu, kasiklarim agrimiyor eskisi gibi ama bel ağrısı fena yaptı beni. Yarın annemle babam geliyor bir hafta yanınızda kalacaklar inşallah onlar için hazırlık yapıyorum evi toparlıyorum yemek yapıyorum bir yandan. En zoru da 7 makine çamaşır var hala katlanacak. Yigdim odaya bir saate katların diye ümit ediyorum.
Sizler neler yaptınız bakalım. Hafta sonunuz nasıl geçti :)
Yoğurt mayaladim bu sefer cam kavanozlara. Sıcaklığına da eşime baktirdim kendi derecemizi bulamıyorum taşınırken kayboldu galiba, komşudan derecesini istedim süte sokmakla çatlaması bir oldu
Annem geleceği için öyle mutluyum ki :) biraz olsun rahat edeceğim inşallah.
Allah bi daha yaşatmasın hiç bi anneye çok zor gerçektenSağol canım iyileştik şükürler olsun. Çok korkmuştum. Elhamdülillah geçti gitti.
24 lira 24 :)kahvetelvesi blw hakkında kitabını okudun mu canım? Almak gerekiyor mu illa?
Selam kızlarr nasılsınızz :)
Bayadır giremiyorum özlemişim sizleri biraz göz gezdirdim ek gıda maceraları yazışıloyor bizde blw başladık enesle :)
Canım dün gittik doktora. Bağırsakları tam olgunlasmamis ondan kaynakli dedi. 1 hafta ek gidayi keselim sonra yavas yavas baslariz diyo. Duphalac ilaca basladik. Gunde 3 ogun ilac sayesinde çıkıyor 2 gündür. Normalde bu ay kemik suyu kiyma falan baslatirdim ama size baslamicam dedi. Bağırsaklar kdiramaz sebzeye devam dedi. Demiri de kestik. Bir süre kullanmicaz
Bu defa nasio oldu canimMerhaba cancagizlarim. Regl oldum kaç ay aradan sonra. Çok sinir bozucu, kasiklarim agrimiyor eskisi gibi ama bel ağrısı fena yaptı beni. Yarın annemle babam geliyor bir hafta yanınızda kalacaklar inşallah onlar için hazırlık yapıyorum evi toparlıyorum yemek yapıyorum bir yandan. En zoru da 7 makine çamaşır var hala katlanacak. Yigdim odaya bir saate katların diye ümit ediyorum.
Sizler neler yaptınız bakalım. Hafta sonunuz nasıl geçti :)
Yoğurt mayaladim bu sefer cam kavanozlara. Sıcaklığına da eşime baktirdim kendi derecemizi bulamıyorum taşınırken kayboldu galiba, komşudan derecesini istedim süte sokmakla çatlaması bir oldu
Annem geleceği için öyle mutluyum ki :) biraz olsun rahat edeceğim inşallah.
Masallah sana guzellik, Rabbim seni korusunEki Görüntüle 1956334 meraba annelerrr:)))
tesekkur ederiz teyzesi:)))Masallah sana guzellik, Rabbim seni korusun
Verdim birkaç defa canım muz veya yoğurt ile ezip verebilirsinavakado cok faydaliymis veren var mi ben aldim sertti olgnlasmasini bekliyrm
Hayırlısı olsun herşeyin inşallahh. piyasa çok kötü,gelirimiz zaten hep düştü,bari evimizdeyken huzurlu olalım. Allah yanınızda olsun.Kızlar bize dua eder misiniz?
Eşim bi iş görüşmesine gitmişti, hiç sallamamıştık giderken ama ben sallamışım demek ki hep aklımda.
Bu hafta haber bekliyoruz.
Geliri çok düşecek ama düzenimiz olacak.
Bayramı, resmi tatili, haftasonu olacak, normal bi işi olacak işte.
Doğumun ertesi günü işe çağıran adamlardan kurtulmak istiyoruz artık.
Çok daraldım, bunaldım, çok kısıtlı vaktimiz var beraber.
Tabii hayırlısı yine de.
Hayırlısı olsun herşeyin inşallahh. piyasa çok kötü,gelirimiz zaten hep düştü,bari evimizdeyken huzurlu olalım. Allah yanınızda olsun.