2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
nasil yaaa :)))bebek kendisi yemiyordur umarim :)))
Tam olarak değil, yani karnını doyuracak kadar değil.
Ama tadacak kadar yiyebiliyorlar :)

Oyy maşallah hem sana hem oğluşuna :) ben de bugün fırında patatesi parça parça verdim ağzına yedi püre yaptım yemedi :) sanırım blw bizim için daha uygun
Bi dene bence, zevkli geldi bana.
Aynı anda bir şeyler yiyebilmek çok güzel.
Ama çok kararlı değilim işte, bir anda geleneksel yönteme de dönebilirim.

Cok sevindim senin icin
Bende istiyordum, daim olsun canim
İnşallah canım ben kararlı değilim de bebe sanki böyle daha mutlu.
İsterse devam ederiz.
İşime gelir.

Maşallah ya Alpe :)bizim oğlan oturamıuo bile

Kızlar benim oğlan meyve delisi.heleki elma muz...biz yerken de kızdı istedi bugün.harika duygular yaaaa
Hihi bizimki de öyle canım geçen gün halasının kızı muz yiyordu kıyameti yıktı istiyormuş..mecbur ezip ona da verdim löp löp yedi devamını istedi

Iyi pazarlar kızlar ne zamandir yazamiorum dogru düzgün calismaya basladim okul bebek derken gunler cabuk bitiyor bi bakiyorum yataktayim:) bizim ek gida serüveni sürüncemeli devam ediyor pek istahli yemiyor emmesi de iştahlı degil zaten 4. Aydan beri. Zorlamak istemiyorum aslinda ama kilo alimi çok az biraz once irmikli elmali muhallebi yaptim biraz sevdi gibi onu tam bitiremedik küçük bi kaseyi ama olsun buna da sukur . kizlar yogurdu hic sevemedi meyveyle karistirsam olur mu belki oyle sever .
Bu arada biz bir haftadir hecelemelere basladik de de ba ba falan anne yi onceden beri diyordu istemeden de olsa :) sizde durumlar nasil basladi mi emekleme calismalari bizimki kollarini kullanmayi akil edemiyo daha yoksa hevesi var emeklemeye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…