Tam olarak değil, yani karnını doyuracak kadar değil.nasil yaaa :)))bebek kendisi yemiyordur umarim :)))
Bi dene bence, zevkli geldi bana.Oyy maşallah hem sana hem oğluşuna :) ben de bugün fırında patatesi parça parça verdim ağzına yedi püre yaptım yemedi :) sanırım blw bizim için daha uygun
İnşallah canım ben kararlı değilim de bebe sanki böyle daha mutlu.Cok sevindim senin icin
Bende istiyordum, daim olsun canim
kizlar sizdeki iyi cesaret walla ben blendrdan sonra iki süzgecten geciriyorum bogazinda kalmasin diye :)))
Maşallah ya Alpe :)bizim oğlan oturamıuo bileAy kıyamam ben ona,ben mecbur alıştım,hafta sonu çok alışıyorum onla geçirmeye,sonra pazartesi sendrom oluyor.
Sorma sorma dişleri patlattık biz,ay ne sevimli görmen lazım. Çok tatlı yaaa. Ben oğlana yürüteç aldım,biliyorum erken diyeceksiniz ama ben öyle karar verdim. Çok koymak istememe rağmen yinede arada bir koyuyorum,koymamla evi turlaması bir oluyor. Bizim bu çocuk ciddiyim 7. ayda yürücek,şimdiden koltuk kenarında tay tay duruyor. Kemik yapısı çok hızlı gelişiyor ben anlamadım bu işi. bzen diyorum ya cahillikmi ediyorum.ama çocuk durmak istemiyor,yürümek istiyor,adım atıyor allahım yaaaa.
Hihi bizimki de öyle canım geçen gün halasının kızı muz yiyordu kıyameti yıktı istiyormuş..mecbur ezip ona da verdim löp löp yedi devamını istediKızlar benim oğlan meyve delisi.heleki elma muz...biz yerken de kızdı istedi bugün.harika duygular yaaaa
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah hemencecik toparlar kuzuAblam, kayınvalidem, annem, babam, kardeşlerim, eniştem, en önemlisi eşim hep motivasyon veriyorlar. İnşaAllah iyi olacak iyileşecek diye. Aile olmak çok güzel..
aa benimde esim gece gitti simdi bende yalnizimEşim yine geceye döndü. Hiç sevmiyorum akşamları yalnız olmayıkızım biraz daha büyüsün de onunla evcilik falan oynarız kek pasta yaparız artık :)
aa benimde esim gece gitti simdi bende yalnizim
Sağol canım iyileştik şükürler olsun. Çok korkmuştum. Elhamdülillah geçti gitti.Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah hemencecik toparlar kuzu
Bende bugün ; pırasa, havuç, beyaz lahanadan çorba yaptım. Koyu kıvamlı. İnce bulgur koydum. Tavuk suyuna yaptım ayrıca.sizlerden de tarif bekliyorum:)
Çok zordur eminim. Bazen eşim geç geliyor o zaman bile zor oluyor. Varlığı bile yetiyor yardımcı olamasa dahi.Maşallah cnm bebisine cok tatlı :) hadi ya sen de mi kizinla basbasasin. Hic sevmiyorum esimin gece calismasini
Nasıl da büyümüş maşallah. :)Eki Görüntüle 1956334 meraba annelerrr:)))
buyumus mu kiNasıl da büyümüş maşallah. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?