cnm kefir evde mayalayip versen, probiyotik iceren gidalar rahatlatacaktir. Bebegin birde hareketli mi,Veriyorum aslinda cnm gunkurusunu kaynattim suyundan verdim rezene çayı verdim ama yine yok yapamadi. Neyse bakalim yarin doktor ne diyecek :) ipek kuzusu nasil canim?
Çoook geçmiş olsun canım. Umarım hemen iyileşir kuzucuğun. Kalbini ferah tut. Bebeklerimiz bizim enerjimizi alıyorlar bunu hep düşün lütfen. Ve de ben de dr ımuzdan pek memnun değilim açıkcası. Pazartesi öksürük ve şiddetli karın Ağrı'sıyla gittik. Kaka tahlili temiz çıktı. Ama kakası yeşil sünüklü ve neredeyse isal gibi. Kakasını yaparken bir ağrı basıyo yavruma. Böyle şikayetlerle tahlil Nasıl temiz çıkar anlamadımSabah gittik dr'a. Doktor muayene ettikten sonra sizin kızınız çok ağır halde değil dedi. Hareketleri gayet iyi bakışları gayet iyi. Test istedi sonra. Hemogram crp ve idrar. Crp 54 çıktıidrar bol lökositli. hemen antibiyotik iğne başlattı. 1 gr kızlar offf cumaya kadar iğne var. Değerlere tekrar bakılacak. Düzelmezse böbrek genişlemesinden ötürü olabileceğini söyledi. ultrason bakılacak. İnşaAllah şifa buluruz İnşaAllah geçer hayırlısıyla..
Canım denedim ben alerji yapmadı sevdad. 7. aydan itibaren yedirilir diyor, 6.5 ay oldu zaten minnakım =) özellikle tarhana çorbasında denedim renk ve ekşilik katsın diye, kızçem de sevdi=)Canım domates alerjik diye ben kullanmıyorum henüz kullanabiliyor muyuz?
canım benim bak çok şükür iğne işe yarıyormuş inşllah düzelecek bir kaç güne minik İpek, ateş onun bünyesinin bağışıklık kazanmasına yardımcı olmuştur inşallah bundan sonra daha dirençli olur güzel bedeni=)Ampısıd galiba ismi en son duocid de karar kıldı gıcık dr. Sadece ateşimiz vardı canım. Çok sağol.
Düzelmediİstemem tabi sağol arkadaşım. Çok samimi yazmışsın amin İnşaAllah. Yiyesim falan hiç yok ama sütümün azalmaması lazım. Çünkü ek gıda ağzına sokmuyor şu sıra.
Hakkıyla yapmıyorlar canım. Hakkımız haram olsun. Şikayet edicez şimdi işte.
Sağol canım
yazık kuzum o da ne olduğunu anlamaya çalışıyor, damakları aşırı derecede kaşınıyor belki de acıyor, az sabır annesi bi patlastın dişini çok daha uslu olacak inşallah=)Inşallah ama çok huysuz ve gündüz uykularimiz bitmiş durumda şu an canina tak deyince uyuyor ancak
hepimiz öyleyiz canım benim, benim kızım rahat çok şükür. yemeyen, içmeyen, emmeyen, uyumayan, sürekli ağlayan, hasta olup ameliyat geçiren.... bir sürü bebek oldu asıl onların anneleri güzel şeyler başardı sağlıkla bu zamana getirdiler evlatlarını sen de dahil.. ben biraz rahat davranıyorum sadece büyüklerimizden gördüğümü duyduğumu uyguluyorum çoğu zaman sonunda herşey olacağına varıyor zaten.Canim ya masallah sana nasil guzel anne oldun :) sanki 2. Cocugunmus gibi rahat olman cok hoşuma gidiyor. Masallah :) darısı basima insallah şu ek gida olayi iyi geçer insallah... Gunde 4-5 çay kaşığı verdigim yiyecek bile kabiz yapiyor benim kizinasil olacak bilmiyorum su da veriyorum halbuki
cnm kefir evde mayalayip versen, probiyotik iceren gidalar rahatlatacaktir. Bebegin birde hareketli mi,
hepimiz öyleyiz canım benim, benim kızım rahat çok şükür. yemeyen, içmeyen, emmeyen, uyumayan, sürekli ağlayan, hasta olup ameliyat geçiren.... bir sürü bebek oldu asıl onların anneleri güzel şeyler başardı sağlıkla bu zamana getirdiler evlatlarını sen de dahil.. ben biraz rahat davranıyorum sadece büyüklerimizden gördüğümü duyduğumu uyguluyorum çoğu zaman sonunda herşey olacağına varıyor zaten.
canım bu arada fitilden sonra mukuslu kaka normal sanırım. sevdanın da aynısı olmuştu, sanki sırf kahverengi sümük gibi değil mi
kaftankef çok çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Eme eme atlatacak inşallah.
Y yapayalniz1 size de geçmiş olsun.
Size doktor şart oldu artık.
İnşallah yoktur bir şeyi, normaldir durumu.
Sen dikkat ediyor musun yediklerine?
canım ben üstünde durmamıştım, hani kusarsın artık içindeki herşey çıkar en son mide özsuyu kusarsın ya öyle bir şey olduğunu ve normal olduğunu düşünmüştüm. sen yine de doktora bir götür için rahat etsin. bolca zeytinyağı veriyor musun Elife, miniğim sürekli kabız üzülüyorum onun için. ben sevda 10 günlükkenden beri sürekli olarak veriyorum sadece bir kere ek gıdaya geçtiğimiz zaman fitil kullanmak zorunda kaldım onun dışında gayet iyiyiz şükür.Ayy evet cnmbaşta top gibi kati bir kaka yaptı sonra da tamamen mukus içeren bir kaka. Görünce sok oldum totosuna yapışmıştı hatta hepsi
birde birsey soracam pirinc unu vermek saglikli mi gereksiz mi
pirinc unu paf kilo aldrmaz mi.cogu bebek tarrifundr var onun yerine irmik kullsnyrmBana gereksiz geliyor.
Yani zaten pirincin dişe dokunur bir faydası var mı ki.
Patates de öyle.
Yani yarım yamalak bilgimle söylüyorum tabii.
O diş öyle görünüyor,sıralanıyor,ama çıkmasına daha vardır. Bu arada önce alt dişlerin çıkması lazım,vucut standardına göre,Takip et bakalım,diş o şekilde patlarsa normal olmayan bir durum olur,doktora göstermende fayda var. Diş damağın bittiği yerde patlıyor.Bizimki 2 tane çıkardı ondan kesin bişey diyebiliyorum.Kızlar diş çıkıyor galiba dimi ustten olunca acaba dedim birde o taraftaki gözü bir kaç gündür sulaniyor acaba ondan mıdır Eki Görüntüle 1953739
Sabah gittik dr'a. Doktor muayene ettikten sonra sizin kızınız çok ağır halde değil dedi. Hareketleri gayet iyi bakışları gayet iyi. Test istedi sonra. Hemogram crp ve idrar. Crp 54 çıktıidrar bol lökositli. hemen antibiyotik iğne başlattı. 1 gr kızlar offf cumaya kadar iğne var. Değerlere tekrar bakılacak. Düzelmezse böbrek genişlemesinden ötürü olabileceğini söyledi. ultrason bakılacak. İnşaAllah şifa buluruz İnşaAllah geçer hayırlısıyla..
Kızım kaka yapamayinca ilk defa fitil verdimtop gibi semsert yaptı. Peşine de acayip mukuslu bir kaka yaptı. Ama bu kadar mukuslusunu ilk defa görüyorum yarin doktora goturucem bakalim kakanin da resmini cektim neden boyle neden yapamiyor bu çocuk yedirdiklerim o kadar az ki ek gidaya gecince nasil olacak napicam hiç bilmiyorum
pirinc unu paf kilo aldrmaz mi.cogu bebek tarrifundr var onun yerine irmik kullsnyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?