2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
kaftankef çok çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Eme eme atlatacak inşallah.

Y yapayalniz1 size de geçmiş olsun.
Size doktor şart oldu artık.
İnşallah yoktur bir şeyi, normaldir durumu.
Sen dikkat ediyor musun yediklerine?

Son düzenleme:
Veriyorum aslinda cnm gunkurusunu kaynattim suyundan verdim rezene çayı verdim ama yine yok yapamadi. Neyse bakalim yarin doktor ne diyecek :) ipek kuzusu nasil canim?
cnm kefir evde mayalayip versen, probiyotik iceren gidalar rahatlatacaktir. Bebegin birde hareketli mi,

Çoook geçmiş olsun canım. Umarım hemen iyileşir kuzucuğun. Kalbini ferah tut. Bebeklerimiz bizim enerjimizi alıyorlar bunu hep düşün lütfen. Ve de ben de dr ımuzdan pek memnun değilim açıkcası. Pazartesi öksürük ve şiddetli karın Ağrı'sıyla gittik. Kaka tahlili temiz çıktı. Ama kakası yeşil sünüklü ve neredeyse isal gibi. Kakasını yaparken bir ağrı basıyo yavruma. Böyle şikayetlerle tahlil Nasıl temiz çıkar anlamadım Dr kan görürseniz antibiyotik başlayın dedi bıraktı. İnsan bi başka tetkik yapar araştırır neyden ötürü diye. Doğduğundan beri antibiyotik yazıp duruyo bi bildiği bu. Değiştircem bana kalsa da babamız vazgeçemiyo bu drdan

canım benim bak çok şükür iğne işe yarıyormuş inşllah düzelecek bir kaç güne minik İpek, ateş onun bünyesinin bağışıklık kazanmasına yardımcı olmuştur inşallah bundan sonra daha dirençli olur güzel bedeni=)

Inşallah ama çok huysuz ve gündüz uykularimiz bitmiş durumda şu an canina tak deyince uyuyor ancak
yazık kuzum o da ne olduğunu anlamaya çalışıyor, damakları aşırı derecede kaşınıyor belki de acıyor, az sabır annesi bi patlastın dişini çok daha uslu olacak inşallah=)

hepimiz öyleyiz canım benim, benim kızım rahat çok şükür. yemeyen, içmeyen, emmeyen, uyumayan, sürekli ağlayan, hasta olup ameliyat geçiren.... bir sürü bebek oldu asıl onların anneleri güzel şeyler başardı sağlıkla bu zamana getirdiler evlatlarını sen de dahil.. ben biraz rahat davranıyorum sadece büyüklerimizden gördüğümü duyduğumu uyguluyorum çoğu zaman sonunda herşey olacağına varıyor zaten.

canım bu arada fitilden sonra mukuslu kaka normal sanırım. sevdanın da aynısı olmuştu, sanki sırf kahverengi sümük gibi değil mi

cnm kefir evde mayalayip versen, probiyotik iceren gidalar rahatlatacaktir. Bebegin birde hareketli mi,

Hareketli cnm hiç koyduğum yerde 5dk durmuyor çok sıkılgan malesef. Ama sırtüstü yatarken yüzüstü dönmüyor fakat yüzüstü koyunca sirtustune dönüyor. Hiç sevmiyor yüzüstü durmayi :) cnm daha 6 aylik olmadik aslinda o yuzden ben tadimlik cay kasigiyla azar azar veriyorum o bile kabiz yaptı korkum tamamen ek gidaya gecince napcaz yine 1 öğün ek gida alacak sonuçta. Kefir de aklimda dışarı çıkınca aktara sorucam kefir mayasi bulabilirsem en azindan ek gidaya geçince veririm

Ayy evet cnm başta top gibi kati bir kaka yaptı sonra da tamamen mukus içeren bir kaka. Görünce sok oldum totosuna yapışmıştı hatta hepsi

Aynen cnm bakalim ogleden sonra goturucem. Umarim iyi bir doktordur devlet hastanesindeki bir doktoru tavsiye ettiler. Bakalim ne diyecek

Ayy evet cnm başta top gibi kati bir kaka yaptı sonra da tamamen mukus içeren bir kaka. Görünce sok oldum totosuna yapışmıştı hatta hepsi
canım ben üstünde durmamıştım, hani kusarsın artık içindeki herşey çıkar en son mide özsuyu kusarsın ya öyle bir şey olduğunu ve normal olduğunu düşünmüştüm. sen yine de doktora bir götür için rahat etsin. bolca zeytinyağı veriyor musun Elife, miniğim sürekli kabız üzülüyorum onun için. ben sevda 10 günlükkenden beri sürekli olarak veriyorum sadece bir kere ek gıdaya geçtiğimiz zaman fitil kullanmak zorunda kaldım onun dışında gayet iyiyiz şükür.

kan damlası ne kullanıyorsun o da kabız yapıyo olabilir. ben Ferrum kullanıyorum sorun olmadı, sağlık ocağının verdiği arkadaşımın kızında kabızlık yapmıştı o da damla sayısını azalttı

kizlar sanki bebegimi besliyemiyor musum geliyor bana psikolojik mi acaba...
dun brokoli havuc patates pirinc jaslayip verdim meyve veriom ne bilim

Kızlar uğrayamıyorum ne zamandır,alıntıları okudum ama cevap veremedim.Herkese çok geçmiş olsun,allahım bebelere bol sağlık versin. Bende paronayaya döndüm,bir gece Alp üzerini açmış sabahına çok kustu demiştim ya. O sonra geçti hastalık yapmadı. Dün hoplayıp zıplarken yediği ne varsa yine kusmuş,hiç mamada almamış. Bİraz garip bu ara,havalardan mı etkileniyor acaba,osu öyle busu böyle acaba ne avr,kötü birşey mi var diye düşünmekten insan manyaklaşıyor. Offf gerçekten çok zor.

Kızlar diş çıkıyor galiba dimi ustten olunca acaba dedim birde o taraftaki gözü bir kaç gündür sulaniyor acaba ondan mıdır Eki Görüntüle 1953739
O diş öyle görünüyor,sıralanıyor,ama çıkmasına daha vardır. Bu arada önce alt dişlerin çıkması lazım,vucut standardına göre,Takip et bakalım,diş o şekilde patlarsa normal olmayan bir durum olur,doktora göstermende fayda var. Diş damağın bittiği yerde patlıyor.Bizimki 2 tane çıkardı ondan kesin bişey diyebiliyorum.

Canım benim,çok çok geçmiş olsun,inş basit birşeydir,büyük bir şey değildir. Kendini sakin tut,abuk subuk şeyler gelmesin aklına, dua et,umarım şifasını bulur kuzucuğum benim.

Ek gıdaya geçtiğimiz için öyle canım,ilk etapta muhakkak kabızlık yaşayacaklar,ilk doğdukları gün yaşadığımız gaz sancılarının bir farklı versiyonunu yine yaşayacağız. @yapraq Offf şu mukus beni deli ediyor, 6. aylık kontrole gittiydik.Doktor peynir vermeye başla bakalım tepki vermeye devam edecek mi dedi? Güvendim verdim.3. gün sonunda, bol mukuslu bir kaka ve dırtında dama gibi döküntü ortaya tekrar çıktı. Offffffffff,herşey sütlü ben bu çocuğa ne yediricem ama yaaaaaa. Çok ama çok sinirim bozuldu. Ek gıda ise tam bir facia zaten,hala 3 gün kuralı ile tüm sebzeleri denemedieyiz. Bu peynir yediğinden sonra ciddi bir gaz problemide yaşadık. Sanrım 1 yaşına kadar daha denememem lazım. Çok zor ya. yapraq

pirinc unu paf kilo aldrmaz mi.cogu bebek tarrifundr var onun yerine irmik kullsnyrm

Doyurucu olsun diye veriyorlar da süt yettiği müddetçe mideyi gereksiz doldurup da süt alımını azaltmaya gerek yok.
Yetip yetmediğinden ben de emin olamıyorum ama bence psikolojik ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…