2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ampısıd galiba ismi en son duocid de karar kıldı gıcık dr. Sadece ateşimiz vardı canım. Çok sağol.
Düzelmedi İstemem tabi sağol arkadaşım. Çok samimi yazmışsın amin İnşaAllah. Yiyesim falan hiç yok ama sütümün azalmaması lazım. Çünkü ek gıda ağzına sokmuyor şu sıra.
Hakkıyla yapmıyorlar canım. Hakkımız haram olsun. Şikayet edicez şimdi işte.
geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir kuzun..
Sağol canım

Sabah gittik dr'a. Doktor muayene ettikten sonra sizin kızınız çok ağır halde değil dedi. Hareketleri gayet iyi bakışları gayet iyi. Test istedi sonra. Hemogram crp ve idrar. Crp 54 çıktı idrar bol lökositli. hemen antibiyotik iğne başlattı. 1 gr kızlar offf cumaya kadar iğne var. Değerlere tekrar bakılacak. Düzelmezse böbrek genişlemesinden ötürü olabileceğini söyledi. ultrason bakılacak. İnşaAllah şifa buluruz İnşaAllah geçer hayırlısıyla..

Ama ilk iğneden sonra belirgin değişim var. Kızımın neşesi yerine geldi. Böyle olunca içim umutlanıyor. Diyorum İnşaAllah düzelecek... Dua edebilir misiniz?
allah yardimciniz olsun canim uzuldum anne sutu aliyordu dimi, bol bol sut icsin sifa olsun kuzuya o mikroplar defolsun insallah

allah yardimciniz olsun canim uzuldum anne sutu aliyordu dimi, bol bol sut icsin sifa olsun kuzuya o mikroplar defolsun insallah
Evet canım şükür anne sütü alıyor. Allah razı olsun canım.
Amin canım amin. İnşaAllah. Rabbim şifalar versin.

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun

Canım domates alerjik diye ben kullanmıyorum henüz kullanabiliyor muyuz?

Kızım kaka yapamayinca ilk defa fitil verdim top gibi semsert yaptı. Peşine de acayip mukuslu bir kaka yaptı. Ama bu kadar mukuslusunu ilk defa görüyorum yarin doktora goturucem bakalim kakanin da resmini cektim neden boyle neden yapamiyor bu çocuk yedirdiklerim o kadar az ki ek gidaya gecince nasil olacak napicam hiç bilmiyorum

Canim cok gecmis olsun. Allah acil sifalar versin insallah. Iyi bakilsin diye ozele goturuyosun sonuca bak Canim iyki fark edilmis. Bebeklerimiz buyudukce sorunlarda artiyor sanirimAllah baska sikintilar vermesin insallah.

Canım geçmiş olsun inşallah düzelcek dualarım sizinle
Çok sağol canım. Teşekkür ederim
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun
Sağol canım.
Tatlım sakin ol. İnan ki kabızlık çok normal. Su veriyorsun değil mi?
Canim cok gecmis olsun. Allah acil sifalar versin insallah. Iyi bakilsin diye ozele goturuyosun sonuca bak Canim iyki fark edilmis. Bebeklerimiz buyudukce sorunlarda artiyor sanirimAllah baska sikintilar vermesin insallah.
Aynen canım ya çok şükür. İnşaAllah iyileşiriz de.

Çok sağol canım. Teşekkür ederim

Sağol canım.

Tatlım sakin ol. İnan ki kabızlık çok normal. Su veriyorsun değil mi?

Aynen canım ya çok şükür. İnşaAllah iyileşiriz de.

Evet cnm veriyorum. Ama benim kiz ikiniyor ikiniyor yapamayinca agliyor cok huysuz oluyor. Düşün sadece anne sütü alirken bile yapamiyordu zorlaniyordu makat catlagi oluşmuştu

Evet cnm veriyorum. Ama benim kiz ikiniyor ikiniyor yapamayinca agliyor cok huysuz oluyor. Düşün sadece anne sütü alirken bile yapamiyordu zorlaniyordu makat catlagi oluşmuştu
Ek gıdadan kaçış yok canım. Bir iki kaşık veriyorsan gün içerisinde armut gün kurusu gibi şeylerde vermen gerekiyor demek ki..

Ek gıdadan kaçış yok canım. Bir iki kaşık veriyorsan gün içerisinde armut gün kurusu gibi şeylerde vermen gerekiyor demek ki..

Veriyorum aslinda cnm gunkurusunu kaynattim suyundan verdim rezene çayı verdim ama yine yok yapamadi. Neyse bakalim yarin doktor ne diyecek :) ipek kuzusu nasil canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…