- 18 Aralık 2015
- 450
- 458
- 103
Amin inşallah ☺ :)Sankimmmm disi cikiyo
Masallah
Inci gibi disleri olsun
Hic curemesin, dolgu, kanal, kaplama, implant vs gormesin
Cok saglikli disleri olsun
Annesinin gogsunu isirmasin
Ayyy, cok heyecanlandim
Darisi basimiza
Tekrat masallah
Inşallah ama çok huysuz ve gündüz uykularimiz bitmiş durumda şu an canina tak deyince uyuyor ancakbilemiyorum daha benim kızım çıkarmadı. kolay atlatır inşallah kuzu =)
Ampısıd galiba ismi en son duocid de karar kıldı gıcık dr. Sadece ateşimiz vardı canım. Çok sağol.lökositten anlamıştır çpk geçmiş olsun canım. Hangi sıkıntılarla gitmiştiniz ve dr test yspmadan ne antibiyotiği vermişti? Benim kızımda nerdeysec1 haftadır hasta yeni topluyoruzburun akıntısı,yoğun geniz akıntısı ve öksürük vaedı bende dişe yordum çünkü eliyle hep ağzını kaşıyor hala dişten diyorum ama bu dönemde balgam söktürücü kullandık hiç istemeyrek keçiboynuzu suyu ve elma suyu verdim birde. Bir bahar gelse hıdırellez şenliği gibi ateşten atlucam valla eve hapsolduk ha hasta oldu olcak derken olduk. Hepimize geçmiş olsun
Düzelmediah canım düzelmedi mi o günden beri. Allah şifasını versin kısa zamanda inşallah. sen de aklına kötü şeyler getirme hemen. aşı vurulurken ağlıyorsun falan ama böyle zamanlarda güçlü durmalısın. bebeğinin en çok sana ihtiyacı var. emziriyordun değil mi, üzüntüden sütün gitsin ister misin?...
Allah dermansız dert vermesin, hem bunar bebek daha neler göreceğiz büyütene kadar kim bilir hastalık hepimiz için. inşallah İpek kuzumun da çok yüksek değildir ilaçla bir kaç güne atlatırsınız. sen üzme kendini olur mu.
Hakkıyla yapmıyorlar canım. Hakkımız haram olsun. Şikayet edicez şimdi işte.bazı doktorlar ya müneccim, ya da gerçekten mesleklerini hakkıyla yapmıyorlar. 6 aylık ek gıdaya geçmiş kıza su verme demişti benim en son gittiğim doktor da. inşllah gönlüne göre ilgili evecen bir doktor bulursunuz canım
Sağol canımgeçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir kuzun..
allah yardimciniz olsun canim uzuldumAma ilk iğneden sonra belirgin değişim var. Kızımın neşesi yerine geldi. Böyle olunca içim umutlanıyor. Diyorum İnşaAllah düzelecek... Dua edebilir misiniz?
Evet canım şükür anne sütü alıyor. Allah razı olsun canım.allah yardimciniz olsun canim uzuldumanne sutu aliyordu dimi, bol bol sut icsin sifa olsun kuzuya o mikroplar defolsun insallah
Amin canım amin. İnşaAllah. Rabbim şifalar versin.kaftankef Canim çok çok geçmiş olsun kuzuya umarim çabucak toparlanır. Sen güçlü ol canım hem bak hemen etkisi olmuş şükür ki İpek kuzusunun keyfi yerine gelmeye başlamış. Hep gülsün kuzucuk insallah
Canım geçmiş olsun inşallah düzelcek dualarım sizinleAma ilk iğneden sonra belirgin değişim var. Kızımın neşesi yerine geldi. Böyle olunca içim umutlanıyor. Diyorum İnşaAllah düzelecek... Dua edebilir misiniz?
Ahahahhaha ay hadi ya. Ne bileyim bizde olmadı hiç öyle.
Çok üzüldüm çok geçmiş olsunBizde haberler kötü. Kızım hala ateşli. Doktora da götürdük bir şeyi yok kan değeri düşük dedi sadece. Kan testini istemeden hemen antibiyotik yazdı kiii özel dr bu. Hiç bakmadan etmeden antibiyotik yazılır mı? Bizde herhalde diş dedik. Ki dişi kızarık biraz da kabarık. Neyse sonra bugün bi arkadaşımla konuştum o da kanında mikrop olmasın sakın dedi. Bende dr söylemedi öyle bi şey ki dedim. Neyse kurt düştü içime. Tanıdık bi dr arkadaşa testin resmini attık. Ki bu dr dahiliyyeci. Görür görmez kanda enfeksiyon var demiş. Biz şok. Dr önerisinde bulundu yarın sabah oraya gideceğiz İnşaAllah. Korkuyorum tabi. Rabbim bize bağışlasın. Bu durumu yaşayanınız var mı?
Bazen dr'ları dövüyorlar ya valla boşuna değil diye düşünüyorum bugün. Canparem daha 6aylık minicik. Saçma sapan bi dr yüzünden kaç gündür ağrı çekiyor. Bi dr nasıl bilmez kan testi okumayı??
Ahhhhhh çok sinirliyim. Yüreğim acıyor ayrıca. İnşaAllah şifa buluruz.
Canım domates alerjik diye ben kullanmıyorum henüz kullanabiliyor muyuz?bir yemek kşığı kadar zeytinyğında yazdan yaptığın melemenden(yoksa koyma) bir yemek kaşığı biraz da kıyma koyup kavur. üzerine ince dilimlediğin yarım havuç ve avuç içi kadar da brokoli. iki bardak kadar soğuk suda iyice suyunu çekene kadar haşla blendrdan çek iki gün yedir, afiyet olsun
bir orta boy patates avuç içi kadar kerevizi haşla iyice suyunu çekinde blendrdan geç birazcık zeytinyağı ekle afiyet olsun.
avuç içi kadar bal kabağını haşla içine bir yemek kaşığı kadar pirinç at blendrdan çek afiyet olsun
tahranayı önceden ısla bir yemek kaşığı kadar. zeytinyağında domates kavur küçük bir diş de sarımsak sonra tarhanayı dök, bir su bardağı da su karıştıra karıştıra pişir kıvamı koyulaşınca ver kuzuya.
benim kızım artık 6.5 aylık ben blendrda bir iki döndürüp pütürlü veriyorum çoğu şeyi ek gıdaya yeni başlıyorsanız sen iyice ez zamanla pütürlü bırakmaya başlarsın.
kendi kızıma yaptığım çorbalar bunlar. dün brokolili olanı yaptım mesela=)
Canim cok gecmis olsun. Allah acil sifalar versin insallah. Iyi bakilsin diye ozele goturuyosun sonuca bakBizde haberler kötü. Kızım hala ateşli. Doktora da götürdük bir şeyi yok kan değeri düşük dedi sadece. Kan testini istemeden hemen antibiyotik yazdı kiii özel dr bu. Hiç bakmadan etmeden antibiyotik yazılır mı? Bizde herhalde diş dedik. Ki dişi kızarık biraz da kabarık. Neyse sonra bugün bi arkadaşımla konuştum o da kanında mikrop olmasın sakın dedi. Bende dr söylemedi öyle bi şey ki dedim. Neyse kurt düştü içime. Tanıdık bi dr arkadaşa testin resmini attık. Ki bu dr dahiliyyeci. Görür görmez kanda enfeksiyon var demiş. Biz şok. Dr önerisinde bulundu yarın sabah oraya gideceğiz İnşaAllah. Korkuyorum tabi. Rabbim bize bağışlasın. Bu durumu yaşayanınız var mı?
Bazen dr'ları dövüyorlar ya valla boşuna değil diye düşünüyorum bugün. Canparem daha 6aylık minicik. Saçma sapan bi dr yüzünden kaç gündür ağrı çekiyor. Bi dr nasıl bilmez kan testi okumayı??
Ahhhhhh çok sinirliyim. Yüreğim acıyor ayrıca. İnşaAllah şifa buluruz.
Çok sağol canım. Teşekkür ederimCanım geçmiş olsun inşallah düzelcek dualarım sizinle
Sağol canım.Çok üzüldüm çok geçmiş olsun
Tatlım sakin ol. İnan ki kabızlık çok normal. Su veriyorsun değil mi?Kızım kaka yapamayinca ilk defa fitil verdimtop gibi semsert yaptı. Peşine de acayip mukuslu bir kaka yaptı. Ama bu kadar mukuslusunu ilk defa görüyorum yarin doktora goturucem bakalim kakanin da resmini cektim neden boyle neden yapamiyor bu çocuk yedirdiklerim o kadar az ki ek gidaya gecince nasil olacak napicam hiç bilmiyorum
Aynen canım yaCanim cok gecmis olsun. Allah acil sifalar versin insallah. Iyi bakilsin diye ozele goturuyosun sonuca bakCanim iyki fark edilmis. Bebeklerimiz buyudukce sorunlarda artiyor sanirim Allah baska sikintilar vermesin insallah.
Çok sağol canım. Teşekkür ederim
Sağol canım.
Tatlım sakin ol. İnan ki kabızlık çok normal. Su veriyorsun değil mi?
Aynen canım yaçok şükür. İnşaAllah iyileşiriz de.
Ek gıdadan kaçış yok canım. Bir iki kaşık veriyorsan gün içerisinde armut gün kurusu gibi şeylerde vermen gerekiyor demek ki..Evet cnm veriyorum. Ama benim kiz ikiniyor ikiniyor yapamayinca agliyorcok huysuz oluyor. Düşün sadece anne sütü alirken bile yapamiyordu zorlaniyordu makat catlagi oluşmuştu
Ek gıdadan kaçış yok canım. Bir iki kaşık veriyorsan gün içerisinde armut gün kurusu gibi şeylerde vermen gerekiyor demek ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?