2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benimki de hiç sevmiyor patatesi tek başına. Aynen öğürüyor. Çorbasına katıyorum anca. :)
Bende 3 çocuk düşünüyordum şimdi ikincisi bile uzaktan da uzaaaak.
Bizim de bi ara gaz geri geldi gibi oldu ama sonra gitti çok şükür. Sizin de geçer üzülme. Gece en zoru evet.

Ben de papatya yağı alıp deneyim o zaman canim insallah işe yarar gece gaz sıkıntımız eskisi gibi neredeyse cikartamiyor bir türlü

Insallah gecer canim valla esim de geceye baslayacak o varken daha kolay ama simdi bir de yalniz olucam. Uyanip oyle cok agliyor ki bendeki yorgunlukla ona hayrim dokunamiyor bazen besiginden kucagima alacak dermanim olmuyor

Bizde gece uykusu söz konusu bile değil. Gece 11-12 gibi uykusu geliyor ama derin uykuya geçemediğinden hep sallanıp pışpışlamak istiyo. Sabaha karşı 4 den sonra yorulduğu saatte dalıveriyor sonunda. Rekorumuz sabah 8 Dişe yoruyorum ben de

Oyy canım sabah 8 de uyudugunda kacta uyaniyor peki senin isin de zor ya

Allah sabir versin .sinirli olmuyomu

Cok fena grip yada nezle olmusum. Bir turlu ayiramam:)) bogazim sis burnum su gibi akiyor peceteti burnuma goturene kadar damliyor resmen. Tavsiyesi olan var mi kizlar ne yapabilirim. Kekik ve nanr limon icmek disinda

Cok fena grip yada nezle olmusum. Bir turlu ayiramam:)) bogazim sis burnum su gibi akiyor peceteti burnuma goturene kadar damliyor resmen. Tavsiyesi olan var mi kizlar ne yapabilirim. Kekik ve nanr limon icmek disinda
Canim burun icin tuzlu suyu cekip temizliyordum ise yaradi, eger oksurursende pekmez-asil zeytinyagi-zencefil, oksuruge cok iyi geldi, benimde boyle basladi en son kuru oksuruk kaldi, bende birsuru sey ictim, bu arada bogazinda iltihap falan varsada adacayi ike gargara yapabilirsin, emzirirken adacayi icmeyin diyorlar ben ictim arkasindan ihlamur ictim, sarmisakli sutu deneyebilirsin, o da gaz yapabilir diye arkasindan rezene iciyordum. Saka gibi bir hastaliga karsi cay iciyordum, sonra da o cayin yan etkisine karsi baska bir cay iciyordum, gecmis olsun canim

Bende bebeklerde hiriltiya ne iyi geliyor diye sorayim
Annem nane-zeytinyagi sur dedi gogsue sirtina ama pek etkili olmadi
Arkadas haslanmis lahanaya bal koy gogsunde beklet dedi, 1 2 gune onu deneyecem
Ek gidaya gecmemize ragmen ihlamr falanda veriyorum ama gecmedi

Hirilti göğsünden mi geliyor ?gogsundense bi doktora gotur balgam cigerlere inmeye baslamis olabilir .bizimkinde de balgam olmustu .ihlamur veriyodum .bide doktor onerisiyle serum fizyolojik ve surup kullandim gecti

Bebek sahibi olmak harika bir şeymiş.
Allah ikincisi için cesaret versin diyorum, sanırım cesaret edemeyeceğim.
Ben de 2 çocuk ne az diyordum :)

Ben de papatya yağı alıp deneyim o zaman canim insallah işe yarar gece gaz sıkıntımız eskisi gibi neredeyse cikartamiyor bir türlü
Papatya yağını öylesine söyledim canım, gevşetir belki diye onu kullanıyorum ben. Gaz için daha etkili bir şey varsa onun kullan.
Sadece zeytinyağı da olur, önemli olan masaj.

Ben şükredeyim halime, o nasıl bir tempo.
Allah kolaylık versin.
Gündüz uykusu nasıl, oynanmıyor mu uyku saatleriyle?
Ben oynayamadım, oynasam da hep kendi saatini bekledi.

Bebisleriniz yabanci yadirgamaya basladimi ?
Ne yazık ki.
İnşallah geçicidir.

Geçmiş olsun.
Burun yıkama kiti al ve sürekli burnunu yıka.
Son nezlemi bu şekilde hafif geçirdim.

Elma kabuğu-ıhlamur verebilirsin balgam varsa.
Bizde faydası oldu.
Ben her seferinde bir şey ekleye ekleye ıhlamur verdim.
Burnunu temiz tutmaya çalış ve yüksek yatır istersen geniz akıntısını önlemek için.

kahvetelvesi canım zeytinyagiyla bende masaj yapiyorum ama bizim kiz kaka yapmayinca cok rahatsiz oluyor. Bide bastan beri gece gaz cikaramama sıkıntımız var büyüdükçe gecer dedik 5 bucuk aylik oldu hala geçmedi. Gece ikinip ikinip uyanıyor. Sizin ishal geçti mi?

Araniza yeni katıldım benimde 6 ayı dolduracak kızım var 1 ay önce tadimliklara başlamıştık güzel yiyordu gribe yakalandı geçti simdi çok şükür ama hiç bişey yemiyor hastalıktan sonra nasıl alistirabilirim kasiktan tiksindi zorla da olmuyor

Gecmis olsun bebisine .parmaginla yedirmeyi denedinmi ?beninki oyle daha cok yiyebiliyor .kasikla döküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…