Benimki de hiç sevmiyor patatesi tek başına. Aynen öğürüyor. Çorbasına katıyorum anca. :)Yani, bütün bebekler için normaldi ama benim bebiş ishal olamazdı :)
Dalga konusu oldum, sen ne istiyorsun yapsın mı yapmasın mı karar ver diyorlar bana :)
Verdim canım hiç sevmedi, öğürdü durdu.
Bugün tekrar deneyeceğim.
Ben de ek gıdadan diye düşünüyorum ama uzun sürdü sanki.
Bizim de bi ara gaz geri geldi gibi oldu ama sonra gitti çok şükür. Sizin de geçer üzülme. Gece en zoru evet.Ben de bi ara veriyordum tekrardan başlayım baribizimkinin gaz sıkıntısı ne zaman bitecek anlamadım gece o ayakları geçip geçip bırakıyor kendini uyandırıyor sonra da uyumak istediği için ağlıyor memede almıyor dün gece çok ağladı kucagimda zor uyuttum icini çeke çeke uyudu gece uykusu cok zor gercekten zaten gec yatiyor 12 gibi sabah 8de ayakta nasil dayanıyor anlamiyorum
Ben yatmadan önce masaj başladım, zeytinyağı-papatya yağı karışımıyla.
Rahat uyusun diye 15-20 dakika masaj yapıyorum.
İşe yaramadı henüz, öncelikle onu söyleyeyim :)
Ama gazı pıtır pıtır çıkıyor masaj yaparken.
Uykusuzluğa nasıl dayandıklarını çözemedim
En az iki çocuk hayallerimin katili oldu bu bebek, tüm sevgimi ona vermeye karar verdim.
Benimki de hiç sevmiyor patatesi tek başına. Aynen öğürüyor. Çorbasına katıyorum anca. :)
Bende 3 çocuk düşünüyordum şimdi ikincisi bile uzaktan da uzaaaak.
Bizim de bi ara gaz geri geldi gibi oldu ama sonra gitti çok şükür. Sizin de geçer üzülme. Gece en zoru evet.
Bizde gece uykusu söz konusu bile değil. Gece 11-12 gibi uykusu geliyor ama derin uykuya geçemediğinden hep sallanıp pışpışlamak istiyo. Sabaha karşı 4 den sonra yorulduğu saatte dalıveriyor sonunda. Rekorumuz sabah 8Ben yatmadan önce masaj başladım, zeytinyağı-papatya yağı karışımıyla.
Rahat uyusun diye 15-20 dakika masaj yapıyorum.
İşe yaramadı henüz, öncelikle onu söyleyeyim :)
Ama gazı pıtır pıtır çıkıyor masaj yaparken.
Uykusuzluğa nasıl dayandıklarını çözemedim
En az iki çocuk hayallerimin katili oldu bu bebek, tüm sevgimi ona vermeye karar verdim.
Bizde gece uykusu söz konusu bile değil. Gece 11-12 gibi uykusu geliyor ama derin uykuya geçemediğinden hep sallanıp pışpışlamak istiyo. Sabaha karşı 4 den sonra yorulduğu saatte dalıveriyor sonunda. Rekorumuz sabah 8Dişe yoruyorum ben de
Allah sabir versin .sinirli olmuyomuBizde gece uykusu söz konusu bile değil. Gece 11-12 gibi uykusu geliyor ama derin uykuya geçemediğinden hep sallanıp pışpışlamak istiyo. Sabaha karşı 4 den sonra yorulduğu saatte dalıveriyor sonunda. Rekorumuz sabah 8Dişe yoruyorum ben de
Allah sabir versin .sinirli olmuyomuBizde gece uykusu söz konusu bile değil. Gece 11-12 gibi uykusu geliyor ama derin uykuya geçemediğinden hep sallanıp pışpışlamak istiyo. Sabaha karşı 4 den sonra yorulduğu saatte dalıveriyor sonunda. Rekorumuz sabah 8Dişe yoruyorum ben de
3.5 ayliktan beri yabanci yadirgiyor bizim ki. Alistiktan sonra anca gidiyorBebisleriniz yabanci yadirgamaya basladimi ?
Canim burun icin tuzlu suyu cekip temizliyordum ise yaradi, eger oksurursende pekmez-asil zeytinyagi-zencefil, oksuruge cok iyi geldi, benimde boyle basladi en son kuru oksuruk kaldi, bende birsuru sey ictim, bu arada bogazinda iltihap falan varsada adacayi ike gargara yapabilirsin, emzirirken adacayi icmeyin diyorlar ben ictim arkasindan ihlamur ictim, sarmisakli sutu deneyebilirsin, o da gaz yapabilir diye arkasindan rezene iciyordum. Saka gibi bir hastaliga karsi cay iciyordum, sonra da o cayin yan etkisine karsi baska bir cay iciyordum, gecmis olsun canimCok fena grip yada nezle olmusum. Bir turlu ayiramam:)) bogazim sis burnum su gibi akiyor peceteti burnuma goturene kadar damliyor resmen. Tavsiyesi olan var mi kizlar ne yapabilirim. Kekik ve nanr limon icmek disinda
Bizimki şu zamana kadar hiç öyle birşey yapmadı. Herkese gülück dağıtıyor.Bebisleriniz yabanci yadirgamaya basladimi ?
O cok erken ayirt etmeye başlamış .bizimkide yeni gozlemlemeye başladım3.5 ayliktan beri yabanci yadirgiyor bizim ki. Alistiktan sonra anca gidiyor
Aynen bizimkide oyleydi hatta kalabalik Bi ortamdaysa ben yanindan ayrilsamda hic farketmiyodu ama bi haftadir dudaklarini buke buke aglamaya basladi .o ortamdan ayrikmayincada sakinlesmiyorBizimki şu zamana kadar hiç öyle birşey yapmadı. Herkese gülück dağıtıyor.
Hirilti göğsünden mi geliyor ?gogsundense bi doktora gotur balgam cigerlere inmeye baslamis olabilir .bizimkinde de balgam olmustu .ihlamur veriyodum .bide doktor onerisiyle serum fizyolojik ve surup kullandim gectiBende bebeklerde hiriltiya ne iyi geliyor diye sorayim
Annem nane-zeytinyagi sur dedi gogsue sirtina ama pek etkili olmadi
Arkadas haslanmis lahanaya bal koy gogsunde beklet dedi, 1 2 gune onu deneyecem
Ek gidaya gecmemize ragmen ihlamr falanda veriyorum ama gecmedi
Bebek sahibi olmak harika bir şeymiş.Benimki de hiç sevmiyor patatesi tek başına. Aynen öğürüyor. Çorbasına katıyorum anca. :)
Bende 3 çocuk düşünüyordum şimdi ikincisi bile uzaktan da uzaaaak.
Bizim de bi ara gaz geri geldi gibi oldu ama sonra gitti çok şükür. Sizin de geçer üzülme. Gece en zoru evet.
Papatya yağını öylesine söyledim canım, gevşetir belki diye onu kullanıyorum ben. Gaz için daha etkili bir şey varsa onun kullan.Ben de papatya yağı alıp deneyim o zaman canim insallah işe yarargece gaz sıkıntımız eskisi gibi neredeyse cikartamiyor bir türlü
Ben şükredeyim halime, o nasıl bir tempo.Bizde gece uykusu söz konusu bile değil. Gece 11-12 gibi uykusu geliyor ama derin uykuya geçemediğinden hep sallanıp pışpışlamak istiyo. Sabaha karşı 4 den sonra yorulduğu saatte dalıveriyor sonunda. Rekorumuz sabah 8Dişe yoruyorum ben de
Ne yazık ki.Bebisleriniz yabanci yadirgamaya basladimi ?
Geçmiş olsun.Cok fena grip yada nezle olmusum. Bir turlu ayiramam:)) bogazim sis burnum su gibi akiyor peceteti burnuma goturene kadar damliyor resmen. Tavsiyesi olan var mi kizlar ne yapabilirim. Kekik ve nanr limon icmek disinda
Elma kabuğu-ıhlamur verebilirsin balgam varsa.Bende bebeklerde hiriltiya ne iyi geliyor diye sorayim
Annem nane-zeytinyagi sur dedi gogsue sirtina ama pek etkili olmadi
Arkadas haslanmis lahanaya bal koy gogsunde beklet dedi, 1 2 gune onu deneyecem
Ek gidaya gecmemize ragmen ihlamr falanda veriyorum ama gecmedi
Gecmis olsun bebisine .parmaginla yedirmeyi denedinmi ?beninki oyle daha cok yiyebiliyor .kasikla döküyorAraniza yeni katıldım benimde 6 ayı dolduracak kızım var 1 ay önce tadimliklara başlamıştık güzel yiyordu gribe yakalandı geçti simdi çok şükür ama hiç bişey yemiyor hastalıktan sonra nasıl alistirabilirim kasiktan tiksindi zorla da olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?