2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Ayy maşallah sevda kuzusuna :) canim sevdaninki normal sen benim kizinkini gorsen dersin ki tamam senin anlattigin kadar var. Bütün saçları dimdik benim kizin :) zaten sari sari az bi saci var onlarda havada. Canim atak mi diş mi ney anlamadim ama benim kız uzun suredir geceleri cok sık uyaniyor belki 1 aydir falan. Şu meşhur 17.hafta atagindan beri böyle ama dun gece cok kötüydü yarin goturecegim doktora bakalim kremlerini sürüyorum ama bakalim geçer insallah çabucak

Anla canm. Sebze corbasina biz 5 bittiginde basladik bir sorun olmaz bence de. Tabi doktora gidiyorsan sor yine de garanti olur ama artik hazir bebeklerimiz ek gidalara cok sukur.

Biz de ilk kabak, havuc ve patatesle basladik. Ben hala uc gune bir yeni sebze koymaya calisiyorum, ama hepsi birden olmuyor artik evde taze ne varsa koyuyorm onceden yediklerinden tabi. Sadece bi cesit degisik oluyor. Kereviz ben de denedim canim, onu da diger sebzeler gibi koydum ben. Yapraklarindan koymadim. Govde kismini soydum patates gibi dilimleyip koydum hasladim. Kendin yemem ama bebegime yedirdim yani :) rica ederim canm ne demek. Istedini sorabilirsin.

Sizin alerji nasil anlasildi peki? Nasil bi tepki verdi bebegin?

Bu arada kızlar sevda artık hecelemeye başladı:)) 6. Ayın güncellemesi de bu olsa gerek :)

Masallah size fotonuz pek tatli oncelikleee.
Ve masallah Sevdayaa, Begum de arda degisik sesler cikariyo ama ne anlatiyo bilemiyorum :) heceleme yok ama bizde henuz bakalm yarin tam 6 oluyoruz insallah

Valla canim bende 1 gun denedim yatir kaldiri aksama kadar iyiydi aksam uyumadi bir türlü sonunda pes ettim. Benim sıkıntım uyumasi değil de az uyumasi yani derin uykuya gecemiyor o da büyüdükçe duzelecek diye umuyorum

Ah ah ıkınıp ıkınıp ağlıyordur kuzum, gaz çıkarırken bile acır ki :/ Allah şifa versin kısa zamanda inşallah.

Senin kızının saçları huyuna alamet olabilir yapayalnızcığım kvalidem saçı dik olanın kendi de dik başlı olur demişti, bilmiyorum var mı doğruluk payı ama ven senin kızı sanki hep gece uykusu olmayan bir bebek olarak biliyorum.

Baksana bitirdin bile 5 ayı, geriye dönüp baktığında neyi hayırlıyosun:)) ben sadece güzel şeyleri hatırlıyorum. Allah sağlık versin kuzularımıza :) analar ne için var :)

Masallah size fotonuz pek tatli oncelikleee.
Ve masallah Sevdayaa, Begum de arda degisik sesler cikariyo ama ne anlatiyo bilemiyorum :) heceleme yok ama bizde henuz bakalm yarin tam 6 oluyoruz insallah
Ah biZim tam 6. Ay aşılarıyla birlikte başladı atağımız. Önce aşıya yordum ama 4 gün oldu hala aynı. İnşallah anasını üzmeden kolay atlatır Begüm fıstığı önündeki atağı:)

Öyle tatlı oluyor ki, mem mem mem mem Ge ge ge :))

Maaşallah ikinize de. Çok tatlısınız. Saçları ne güzel uzamış

Ayy canim ilk zamanlar hatta 4.aya kadar gece uyumazdi sabah ezanlariyla yatardik. Zaten yeni anne olmuşsun üstüne bir de uykusuzluk çok zordu şükür geçti gitti şimdi fotolara bakiyorum da gülüp geçiyorum :) kızım artık gece uyuyor şükür yani gece 12 gibi yatip sabah 9 gibi uyaniyor. Tabi gecr 20 defa bile kalktigu oluyor gozler kapali aglaniyor. Cok şükür bugunumuze :) gunduzleri de 2 saatte bir 30dk uyuyor. Evet saclari dik olana inatci derler benim kizda aynen oyle :)

Oh oh maşallah düzeni oturtmuşsunuz, gece uykusunu şöyle bir 9 a çekse tadından yenmez aslında ama kısmet :)) darısı düzeni olmayanların başına inşallah.

Çok teşekkür ederim canım.dün başladım bende dediğin gibi patates havuç ve irmikle lapa gibi yaptım 2tatlı kaşığı verdim. Bugün yumurta başlıcam yalnız yeni başlıyorsan yumurtanın1/8 ini vermen gerek

Oh afiyet olsun kuzuna. Zeytinyağı koymayı unutma arkadaşım, kabız olmasın minnak. Benim kızım oldu ıkınmaktan çatlak oluştu bir de. İnşallah sizde olmaz. Öyle yazıyor internette de ama o kadar az oluyor ki yiyip yemediği belli olmuyor, zaten sürekli eli ağzında yarısı eline bulaşıyor yarısı çenesinden aşağı akıyor yediği anca o kadar oluyor yine.

selam kızlarrr, ara ara gırıyorum okuyup cıkıyorum. 6aylık oldu kızım.
*ek gıdaya dr hayır dese de 1 aydır yavas yavas gecmıstık 15 gundur duzenlı ogun alıyor. 9 kılo 68 cm. emıyordu ama son ay yetmemeye basladı. uykuya gecmek ıcın saatlerced emmesınden ve saat bası uyanmasından oyle tahmın etmıstım dogruymus. gece nıye sık uyanmadı basladı dıosanız sebebı bu olabılr. 4ay atagı ve grıp bırlesınce gece 1kez uyanan bebe 20kez uyanır olmustu. tam duzeldı derken 1hafta bıle surmeden bu sefer aclıktan uyanmalar basladı. once gece pırıncunu tahıllı mama vs verdım. smdı buna ek sabah kahaltı oglen yogurt basladım. bu arada gece mamadan snr 3 saat kesıntısız uyuyor ama snr yıne sık uyanıp emıyor. bu arada emzık almadıından emmese bıle uyumak ıcın agzında tutuyor memeyı sıpa. yanı yıne bı 4 5 kez kalkıyoruz.
*ıse donmustum. yarı zamanlı yasasından faydalanarak. ama yarım calısan ben hafta tatılı ucretlendırmeye katılmadıgından maasımın 3te 1ını almaya basladım. yanı hftaıcı 20gun calısan ıs arkadasım 30 gunluk maas alıyor yarım gun calısan ben 15gunluk maas almayı planlarken 10gunluk maas alınca bnm ıcın bı sok oldu. etık olmamakla bırlıkte yasalmıs. dolayısıyla ısten ayrılma kararı aldım. zıra kızımı uzdugume degmıyor. 1ay calısmıs oldum. bu arada kız basta cok zorlandı bıberon vs almadıgından ama ek gıda bıberon alma olaylarını bu sayede ogrendı.
*gelısıme gelırsek. tombık kızım hala donmuyor. yuzu koyun durmaktan nefret edıyor buna baglıyorum. ama dıllı bır bebek dededede babababab gegegeg aaaallllaaaal fln tum gun konusuyor. bılınclı dedıgı ılk kelımesı meme. memmemmm dıye aglayarak meme ıstıyor. 3aydan berı oturtuyorum hala uzun surelı desteksız oturamıyor. kısa sure dusmesede ılla bırseye uzanma derdınden bısure snr yuvarlanıyor. benı tanıyor bılıyor ve cok sevıyor:) herkesınden kucagından bana gelıyor uzanarak. gulec sosyal bır bebek. yurutec aldık. yanyan yada gerı gerı gıdıyor. ama bılınclı degıl :)

bizden aklıma gelenler sımdılık bu kdr. opuldunuzzzz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…