Liste çok güzelmiş,Hadi bakalım.Gece emme işini nabıcaz,artık bıraktırmak gerekir mi? Bizimki bırakçak gibi değil,gecede 3 defa mama alıyor hala. Ama miktarlarını azaltmaya başladı,sanırım tok ama alışkanlık için aynı saatlerde kalkıp mama alıyor. Gerçi benimki kalkmıyor,sadece döne döne bir hal oluyor,uykuya geri dalamıyor,uyanıyor ama uyuyamıyor. Mız mız,hiç dokunmasam sabaha kadar dön dön duracak. Çok babasına benzetiyorum o huyunu,mamayı ağzına verdimmi geri uyuor o zaman. Sizin de dişler geliyor desene. Hadi sağlıkla çıksın. Dün farkettim ki cumartesiden bu güne çıkan diş bayağ uzamış. kart kart yapıyor,ne bulursa ısırıyor. Parmağımı kaptı dün,acıtıyor yaa. Emzirenler için büyük bir sorun,allah yardımcınız olsun.
La Lune kız sen nerelerdesin neva napıyor.
servey senide hiç göremedim sen nerelerdesin.
G gamzelim080 Sen nasılsın canım,ev iş bebiş,annen iyi mi? Adapte oldum bende artıkın,geçen hafta çok zorladı malum diş sıkıntısıymış,çok şükür bu hafta iyi girdik.
hayalimsin1 canım uzun zamandır senden haber yok,nerelerdesin? Hele bi yaz buraya.
Nasılda zaman geçiyor,geçen sene bugün hatırlatması var,
4 aylık hamile idim,ah ah,rüyalarıma girdi kendimi yine hamile görmeye başladım. O anları mı özledim sanırım. Güzel heyecanlardı,hepberaber yaşadık sonuna eriştikte,şimdi bebelerle savaşıyoruz. Ama bana lütfen 2. çocuk demeyin,şuan demeyin. Kolay birşey değil,2. çocuğa ne zaman cesaret ederim allah bilir.
Bu arada zayıflama işleri nasıl gidiyor,ben diyetisyene gidiyordum.ilk ay hızlı bir şekilde 5 kilo kaybettim. Hamile kaldığım kiloya 2 kilo kalmıştı ki vucudum 2 kilo bir günde topladı,3 hafta geçti üzerine hala daha aynı,1 gr oynamıyor aşağı.Neden böyle yaptığını bilmiyorum. İşlerden fırsat bulup diyetisyenede gidemedim. Diyet menümü devam ettiriyorum. Çok ama çok az kaçağım oluyor,bi iki lokma şeklinde. İş yerine başladığım için strese girdim de şiştim mi acaba? Çok morlaim bozluyor. Hala kıyafetlerime giremiyorum. sezercik göbeği olduğu gibi duruyor.Gittim Mecburen kendime 40 beden kumaş pantolonlar aldım,inanın içine zor giriyorum. Ama iş yerindeki herkes çok destek oluyor. Hiç kilon yok,6 ayda çok iyi olmuşsun. Gittiğin gibi geldin,zaten kiloda almadın diyip duruyorlar. Ama ben olanı biliyorum.Kıyafetlerime giremememk beni çok sinir ediyor. Hatta dönüp bakıyorum,ya allah aşkına ben nasıl 36 beden pantolona sığıyordum diyorum. Ben mi abartıyorum.36 bedene sağlıklı bir şekilde geri dönemeyecek miyim? Yani kuşun yediği kadar besleniyorum üstelik. Of offff