2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Canim cok iyi yaptin icini dok tabiki. Bizimkide herseyden cok cabuk sikiliyor zor gercekten Alp bebekte farkli bir durum var bencede cunku yasitlarindan daha ileride gelisim gosteriyor. İleride bunun testlerini yapip ona gore bir yol cizersen cok guzel yerlere gelebilir minik kuzu

daha biz 5.5 ayligiz ne yediriyorsubuz ne ociriyorsunuz kizlar :)

Masallah fistiginaa
Canm biz 5 aylikken bi ogun sebze corbasi basladik. 5,5 ken bi ogun de yogurt basldik. Yeni yeni alisiyoruz iyi oldu 6 aylik oluyoruz bi kac gune anca ogun haline getirebiliyoruz yavas yavas. Cunku baslarda bi iki cay kasigi anca aliyorlar.

kelebek.hill canım doktor önermedi hatta daha olmaz dedi,ama ben yinede aldım,5 dk bile durması benm için çok önemli. Çok tartışılan bir konu olduğu için kanıtlanmış hiçbirşeyde olmadığı için,her anne kendi çocuğuna göre davranması gereklidir diye düşünüyorum. O yüzden olumsuz yorumları dikkate almıyorum.

Geçmiş olsun kuzucuğuna. Aaaah ahhh!! Hiç gece uykusundan bahsetmeyin kızlaaar. Hasret kaldım hasreeet... Biz gündüz uyuyup gece nöbet tutuyoz Ne olacak bu işin sonu

Muhallebinin tarifini verebilir misin canım

Bence çalış canım 15 saat olması da çok iyiymiş zaten birkaç ay sonra yaz tatili gelecek yani çalış bence o yüzden. Dışarı çıkmak insana iyi geliyor. Haftaya işe başlıyorum ben de öncrsinde oğlumu bakıcıya alıştırdım her gün biraz biraz bırakıyorum. Dışarı çıkmak çok çok iyi geldi ben mutlu olunca oğlumla da daha iyi ilgileniyorum . O olayın hiç farkında değil daha ziyade ben alışıyorum resmen.bana çok bağımlıydı biberonda süt içmesi benden başkasının uyutabilmesi beni mutlu ediyor.
Şu sıra gece çok çok sık uyanıyor atak mıdır nedir o olmasa daha iyi olacsk

Çocuk doymasa ağlamaz mı ya bi huysuzluk yapmaz mı neden doymasın saçmalık her bebek aynı olmaz ki hiç kafana takma canım

Bizim bakıcı da yürüteç diyip duruyo ya almıcam annem abimi koymuş abim düşmüş burnu kanamış büyüyene kadar hep burnu kanardı sonrasında beni yürütece koymamış hatta 11 aylık yürümüşüm ben de sonuç olarak. Yürüteç kullanmak istemiyorum o yüzden. Bakıcımız da yürüteç diyip duruyor 5 10 dk koyarız ne olacak ki diyor ama başında ben de olsam istemiyorum.

Ek gıda ya erken başladığım için çok mutluyum canım 1 ayda çok yol katettik yediği bir kaç sebze yoğurt fln var ama iştahlı yiyor ağzını açıyor va kolay alıştı yani erken başlamamızın bir etkisi olduğunu düşünüyorum sadece günde 1 defa veriyorum şimdilik senin de öyle mi?

Sık uyanma bizde de var canım. Dün en son çalışmama kararı almıştım canım ama sen böyle diyince yine kafam karıştı :) aslinda calismak istiyorum bana iyi geleceginden de eminim ama iste elife bakacak kişi sıkıntısı var bakıcı eve gelecek guvenilir biri yok etrafimda evine goturebilecegim bir kisi var onunda evi yurume 10dk sürer burada hava cok cok soguk o yuzden her gun cikart gotur geri al falan cocuk perisan olur gibi geliyor. Aslinda 1 ay gorumcem gelebilir 15gun falanda annem gelebilir sonrasinda da nisan ayi oluyor o zamana bakiciya verebilirim havalar isinmis olur ama emin degilim iste

5.ayi dolunca mi basladin sende canim ? Ilk nasil basladin 3 gun kuraliyla mi?

Ayy canim deniyorum bugun ilkinde aglamadi diye sevinmistim sonra agladi kucagimda sakinlestiriyorum yataga koydugum anda başlıyor yeniden. Normal midir bu durum yarim saat sürüyor uyutmasi
Canim yarim saat cok bir zaman degilki
Umut vadediyorsun:), sakin birakma, ilk bir kac gun zorlanirsin ama sonra rahata erersin, benimde yarin misafirim var yoksa bende yarin baslayacaktim bu durumda da baslayamiyorum insallah pazara baslayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…