Naber Kelebek,
Benim deli danayı sakinleştiremiyoruz bu ara,uyumaya gelmiyor bir türlü. Öyle yatır kaldırmış faso fiso,alp e kesinlikle işlemiyor. Çok huzursuz bir çocuk ve çok aşırı hareketli bir cocuk,hiç uyumadığı halde o kadar ernejiyi nerden buluyor bilmiyorum. Ataktan mıdır bilmiyorum ama bu durum hiç hoşuam gitmemeye başladı. üstüne çalışmaya başladım,annemde gündüz çok yorluyor,ama gece halimi görünce bana kıyamıyor alıyor çocucğu bende uyuorum ama içime hiç sinmiyor. Zor bir çocuk Alp,bu durum artık beni şüphelendiriyor,acaba hiperaktivite şimdi belirtilerini gösterir mi? Şüphelendiğim o çünkü,ya tamam bizim ki anne karnındada çok hareketliydi,doğduğu günden beri yerinde durmuyor,belki genel mizacı öyledir diye düşünebilirsiniz ama,cidden çok yorucu olmaya başladı,sürekli yeni şeyler istemesi,ondan çabuk sıkılıp,yeni bir şey istemesi,odaklanamama problemi gibi geldi.Bütün gün gece,ona bakıp konuşuacaksın. Mümkün değil durmuyor,kucağımda dahi oturmuyor,sadece fış fış kayıkçıyı çok seviyor o zaman sakinliyor yaslanıyor bana sallanaıyoruz beraber,oda eşlik ediyor bide ıh ıh ıhhhh. Gece uykumuz yok gündüz uykumuz yok,zombi gibiyim bu bir haftadır. Zaten işlerde pek can sıkıcı,çalışmasam daha iyi moduna girmeye başladım. Gerçi çalışmasam evde çocuğuma baksam yine bir kişi ile bakımı tamamlanmıyor,illaki 2. kişi lazım. Wc ye gidemiyoruz.Yemek yiyemiyoruz. Tabi birde mama istemiyor,yay gibi gerinmesi var,kucakta durmakta istemiyor, yürütece koyuyorum. İnanmassınız kızlar,bizim ki bütün evi dolanıyor. Halıları kaldırdım rahat gezsin diye. Bence benim çocukta bir problem var. 5.5 aylık bir bebek,bebektir çocuk değil,yerini bilmiyor,daha fazlası daha fazlası pesşinde,sanırım algıları gerçekten çok açık. Ay içimi döktüm rahatladım.Çok çok zor. Sakin bir bebeğe bakmak inanın kızlar ççççokkkkk kolay allah hepsine sağlık versin.