2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
slm arkadaslar sizlere bir sorum olacaktı öğle saatlernde anne sütü sagılıp buzdolabına atılmışsa ve ısıtılıp içirilmemişse buzdolabı kısmından buzluga atılabilir mi o gece daha sonraki kullanımlar için

Bizim de düzen falan kalmadı
Evinize geçince düzelir inşallah.

kahvetelvesi bende düşünüyorum bunu gece sık kalkıyor yoksa susuyor mu diye.. Bu gece yanıma su biberonunu aldım bakalım... Allah kolaylık versin hepimize.
Canım naptın oldu mu faydası?
Ben ne su verebiliyorum ne emzik.
Sinirlenip uykusunu açıyor.
Mecburen her seferinde meme...

Bizim de düzen falan kalmadı
Evinize geçince düzelir inşallah.

Canım naptın oldu mu faydası?
Ben ne su verebiliyorum ne emzik.
Sinirlenip uykusunu açıyor.
Mecburen her seferinde meme...
Denedim canım da yok işe yaramadı ya
İki üç yudum içti sonra yine meme istedi hırçın hırçın. Mecbur verdim. İlla meme istiyor. Benimki bir de geceleri çok uzun emiyor. Vay başım vayyy.

Günaydın anneler uzun zamandır yoktum ama sizi ve minikleri çok özledim kızım elif sarenin de size çok selami var arkadaşlarını da öpüyormus kocaman kocaman sormak istediğim bir soru var size.ben üniversite okuduğum için sütümü sağarak veriyorum1seferde yaklaşık 250cc süt çıkıyor günde3 kez sağıyorum yani kızım700-750 cc süt içiyor ama 5 aylıkken yani 9 gün önce62 cm 6240 gramdı az gibi geldi bana doğum kilosu 3100 gram. Sizin bebikler günde kaç cc sut yada mama alıyor

Hoşbuldum.
Selam kızlar nasılsınız
Selam canım uğraşıyoruz kuzular la sende ne var ne yok? Bizim kiz çığlık atmayı bir de saç tutmayı öğrendi ensemde saç kalmadı sıpa sayesinde. Sizde ne var ne yok?
Bizim hatun memeden içiyor o yüzden onu bilmiyorum canım fakat kilosu iyi gibi geldi bana. Doktor az demeden diğer insanları dikkate alma.

Canm benm bebeğim sadece süt alıyor dört aylıkken kilosu 7.300dü seninkinin kilosu çok az gibi geldi bana... Benm bebeğim üç aylıkken 6.350falandı...

Önceliklemaşallah sütüne ben gece 3 saat emmeden sağıyorum iki memeden toplamda 80 cc falan çıkıyo ama benimki biberonla almıyo ilk 30 ccsini içiyomuş sonra içmiuomuş mecbur öğlen gelip emziriyorum mama hiç vermedim 5 aylıkama bence sütün cc sinden çok kalitesi önemli

Canm benm bebeğim sadece süt alıyor dört aylıkken kilosu 7.300dü seninkinin kilosu çok az gibi geldi bana... Benm bebeğim üç aylıkken 6.350falandı...
Maşallah canım çok iyi senin ki ya ama benim kızım çok hareketli doktorda öyle diyor yani emmesi iyi aslında. 2aylık döndü şimdi emekliyo mesela5 aylık

Doktora gösterdim yağlı güzel bi süt dedi ama kızım hiperaktifmis ondan kilo alamiyormus bide bende eşim de küçücük zayıf insanlarız düşün yani doğumdan sonra 43 kiloydum

Moral oldu kuşum tes
Moral oldu kuşum sağol ya kv felan herkes zayıf deyip duruyo başkaları ile kiyasliyo sinir oluyorum burada da 7kiloları görünce üzüldüm acikcasi. Neymiş elif sareden 2 ay küçükmüş ama 7 kiloymus dır dır dır al sen emzir diyicem görcek gününü.zaten dr 5 ayda doğum kilosunun 2 katina ulassa yeter dedi

Doktora gösterdim yağlı güzel bi süt dedi ama kızım hiperaktifmis ondan kilo alamiyormus bide bende eşim de küçücük zayıf insanlarız düşün yani doğumdan sonra 43 kiloydum
Bebeğin kilosuna takılma bence önemli olan sağlıklı olması kilosuda çok kötü değil bir ayda en az 500 gr alıyorsa yeterlidir ben 3,5 aylıkken işe başladım bazen 11 bazen 12 de gelip emziriyorum gidiyorum sonra 4 gibi emziriyorum yanni 4,5 saat aç bu arada eşim sağdığım sütü biberonla vermeye çalışrak oyalıyo amaen çok 30,40 cciçiyomuş sonra içmiyomuş 1 hafta sonra 5 dolacak ekgıdaya başlıcam çalışmsam asla başlamam ama yapcak bişey yok bu arada hemşireyim aile hekimliğindeyim bende

Canım bizim oğlanı nihayet biberona alıştırdık. 2 3 hafta kadar 30 cc kadar su doldurdum biberona eline verdim oynadı fln. Açken ben yanından uzaklaştım denedik biberon vermeyi almadı baya bi zaman ama öyle çok zorlamadık ki hepten nefret etmesin.
Birkaç gün önce biberon aldı o kadar çok sevindim ki anlatamam. İşe başlıcam ay başında. Yalnız avent natural deniyordum hep onun başı sert ya bizim oğlan wee biberonu kabul etti başı baya yumuşak. Çok şükür ben evde yokken aç kalmayacak bu şekilde alıştı.

Galiba anneler ise basliyor buralar bosaliyorr...
Selam hanimlarr nasilsinizzz?? Kuzular nasill??

tugbayhan cetrina nazeninim ErdeminE M mertur ve butun guzel anneler nerdelerrr??

Biz kizimla sebze corbasina devam ediyoruz bi kac gune menumuze bir de yogurt eklicez. Hep memede uyuyan pamugumu emzikle uyutmaya calisiyorum bu aralar cunku ben de ise basladigimda cok zorlanacak kuzum benle alissin bazi seylere. Oyle uyku egitimi falan vazgectm cok agliyor bir yasinda kadar ya da daha buyuk bilemiyorm tekrar uyky egitimi gerekirse denerim simdilik ben ugrasayim oyle uyusun pamugum

Iyi bari almis canm. Ben de bazi seylere onceden alistiricam bu ara once emzige alistircam sadece uyurken. Bi de uyku arkadasi aldik oioi. Onla denicez uykuyu cozelim dedim. Biberon da bi kac defa verdim pek almadi ama dedigin gibi zorlamadm tekrar denicem arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…