- 27 Temmuz 2014
- 1.071
- 624
- 133
Evet vegaferondu ilk gün ipliksi şeklinde bayağı vardı kan ertesi gün iki kakasindada nokta şeklindeydi daha sonra geçti ben ne tok ne aç verdim emzirdikten yarım saat falan geçtikten sonra veriyordum çünkü aç yada tam tok verirsem kusuyor ferrumuda kilosuna göre veriyorsun kilo başı bir damla.Seninde kan gelen vegaferon du demi evet içindede yazıyor bugünde hala kan var ayrıca bugün ipliksi şekildede kan gördüm ben 1 kez verdim oda alışsın diye 3 damla başlamıştım yavaşça arttırcaktım tamam 15 gün sonra ferrum vercem sana kaç damla ver dedi bi de kaç damla bebişin ya bi de ben aile hekimliğinde hemşireyim herkese dağıtıyoz vegaferon bu ne böyle anlamadım ayrıca aç mı tokmu ver dedi ferrumu vegaferonu aç veriyoz da
7 di kiloydu en sonKaç kilo bebişin yazcaktım kaç damla bebişin yazmışım zaman dolmuş düzeltemedimde
Ben kendi kafama göre gıda kesmedim canım doktoru la konuştuktan sonra kestim hatta doktor susam helva abur cubur şeyleri yeme dedi bir süre inek sutude gebeligimden beri icmedim hiç ama yoğurt peynir yiyorum bir bucuk ay sonra tekrar test yapılacak altı ay kadar arastirilacakmis.o iki belirti her zaman alerjik demek değil. doktorun detaylı değerlendirmesi lazım. kendi başınıza gıda kesmeyin lütfen,çok çok emin olmadan. geri eklemek çok zor. günlerce denemek gerekiyor. mukusu bayağı saç jölesi gibi olmadıkça doktorlar ciddiye almıyor. kan a da olabilir diyorlar.
benim tavsiyem mevsiminde sebze meyve yiyin, inek sütü direkt içmeyin ona da vermeyin bi de paketlenmiş gıda tüketmeyin. gıda katkıları da alerji yapabiliyor. fazla da araştırmayın dipsiz bir kuyu
Slm cnm hoş geldin :) iyiyiz çok şükür bebişlerde maşallah yavaş yavaş büyüyorlar :) sen nslsn cnm nsl gidiyorslm.kizlar nasilsiniz uzun zamandir giremedim bebisler buyudu mu :))
7 damla veriyorum cocuk dr öle dedi canım il başladığımızda barğırsakları ve mideyi yormayalım artırarak 7 ye tamamla dedi 3 damlayla başlayıp 1 hafta içinde 7 damla ya çıkarttım bu aay kanına bakıcakalr bakalımKaç damla veriyosun kiloya göre veriyoruz biz asm de doktorda öylemi dedi 7 kilo 7 damla gibi
aşkım üzerlik otu al lokma hekimden ocakta yak birazda kapıya as yaktığını degil ama canım benim nazara bende çok inanırım birde oku bol bol nazar duası felak nasKızlar bısey paylascamm
Temızliğe yardım etmesı ıcın bır abla gelıyor, kıyamam cok ıyı bırı, Allah razı olsun ondan ama nazara ınanır mısınız bılmem kadıncagız gelınce mutlaka olumsuz bısey oluyor.22 yasında dul kalmış esı olmus ıkı cocuk buyutmus taktıre sayan sekılde calışmış 40 lı yaslarda, nazar dıye bısey var kesınlıkle, elaya cok gulec ya hep guluyor dedı durdu gıttı esımın elındeydı ela kafayı anıden bır cevırdı fırına carptı cok kotu sekılde şiştı morardı, evı cok begendı kafıncagız her gıttıgınde evde bısey oluyor, lavabonun altından su patlası, dıger gelısınde hıc akmayan cam balkondan balkona fecı su gırdı, esım eve gelmış oluyor o burdayken kadın gıdınce edımı olduresım var,, bır keresınde de esım alakasız nasıl tartıstık snr durdu sacma nedenden oldugunu farkettı neyse dedı sustu esım.ardama cok akıllı dedı durdu o gıttı gece sabahladım arda kustu durdu, gozlerınden hıssedıyorum qma cok ıyı bırı, bu zor zamanımda da ısıme cok yarıyor, evı cok yakın da napsam bılemedım aklım durdu yaaaa
canım ferrumu doktor yermek yedikten 1 saat sonra ver dedi banaSeninde kan gelen vegaferon du demi evet içindede yazıyor bugünde hala kan var ayrıca bugün ipliksi şekildede kan gördüm ben 1 kez verdim oda alışsın diye 3 damla başlamıştım yavaşça arttırcaktım tamam 15 gün sonra ferrum vercem sana kaç damla ver dedi bi de kaç damla bebişin ya bi de ben aile hekimliğinde hemşireyim herkese dağıtıyoz vegaferon bu ne böyle anlamadım ayrıca aç mı tokmu ver dedi ferrumu vegaferonu aç veriyoz da
Ben kendi kafama göre gıda kesmedim canım doktoru la konuştuktan sonra kestim hatta doktor susam helva abur cubur şeyleri yeme dedi bir süre inek sutude gebeligimden beri icmedim hiç ama yoğurt peynir yiyorum bir bucuk ay sonra tekrar test yapılacak altı ay kadar arastirilacakmis.
Sadece kafasındaysa muhtemelen diştirKızlar bız evcek cok fena grıp oldukk
Ela da tabıı
Iburamın zero verdım dun ona duzeldı aksam hıc bısey kalmamıştı sabah kalktım gene aynıı nıye yaa
Ihlamur verdım sureklı emzırdım hala ıyılesmedı
Kafasında ates. Var vucudunda degıl
Dısten mı acaba cunku grıp degılken de basında hep ates oluyordu
Şunu tattırayım, bunu tattırayım derken ek gıdaya geçmişiz.
Geçen hafta havuç püresi vermiştim, ağız kenarı kızarınca vermedim bir daha.
2 gün önce kereviz yemeğinin suyundan yedi, dün yoğurt başladım, bugün yumurta sarısı.
Daha tadımlık tabii ama geçtik sayılır herhalde.
Uzun süre de tadımlık aşamasında kalırız diye düşünüyorum.
10 ağustos canım.Doğum tarihi neydi senin kuzunun? Destekli yada desteksiz oturabiliyor mu? Genelde oturunca ek gidaya geçin diyorlar da ondan soruyorum canım
10 ağustos canım.
Destekli oturtuyoruz da birkaç dakika içinde bi tarafa yığılıyor tabi, oturamıyor pek.
Oturması blw için gerekli, ben onu uygulayabileceğimden emin olamadım.
Bir de geçen akşam doyuramadım
Gerçi toparladım tekrar süt durumunu ama artık ya ihtiyacı çok arttı veya ben sinyal veriyorum süt azalıyor diye.
Sizin kızarıklıklar geçti mi?
Çok sağolun teyzoşları:)
Tavşanı ankaradan bir arkadaşım hediye etti kendisi yapıp satıyor 30 tlye Sevda çıldırıyor, kulağını bacağını her yerini ayrı kemiriyor çok sevdi arkadaşını:)
Kvalidem bizimle geldi o sevdaya bakıyor benle eşim evi halletmeye çalıöıyoruz, yardımcı kadın tutturmadı kvalidem biz halledemiyor muyuz diye ama sevdaya bile çoğu zaman bakamıyor ağlıyor deyip hop yine kucağıma.
Ev göründüğ kadar temiz değilmiş, duşakabinin bile her cm2 sini cifle telledim rengi gri değil beyazmış o çıktı ortaya
Tabi bu kadar yoğunlukta ağzım yüzüm patladı grip oldum belim kopuyor.
Yine de her şey yolunda çok şükür. Evim palandöken kayak metkeZine çok yakın,gelirseniz misafirim olun:)
Öpüyorum siZleri ve minnaklarınızı. Yeni yıl hepimize güzellikler getirsin inşallah
@anakh0180 @mavidenizbebegim tekrar hoş geldiniz kızlar ne zamandır yoktunuz :)
Bu da benim küçüm güzel ailem kızlar, her ne kadar kötü haberle başlamış olsak da yeni tılın milletimize sonzur huzur, barış, sağlık ve mutluluk getirmesi dileğiyle...
Mutlu yillar kizlar. Ben yarin ise basliyorum yarim gun olucak ama yinede cok mutsuzum icin parcalaniyor. Kalbim aciyor. Is yerim yakin olsa bi derdnde kosup gelebilck olsam bukdr uzulmem ama otobusle 1saate yakin suruyor. Offff ise baslayan var mi icimi rahatlatin nasil gecio puf nokta bisiler deyin... bu arada bnm kız anne bağımlısı. Emzik mama anne sutu olmayan biberon almio. Kasikla bi mama var onu yiyo ama uyumak icin yine beni istio. Napicam cok aglar mi kuser mi bana. 5ayligiz su anda...
Evet canım büyüdü çok şükür huyu suyu değişti cadılaştı bi fenalaştı baş etmekte zorlanıyorumcanım gitmişsin evine hayırlı olsun. Artik foruma çok uğrayamıyorum. Sevdanin fotoğrafını gördüm yolculukta maşallah büyümüş şeker şey
Maşallah size
küsmez canım alıştırma zamanı geçirdiniz mi bende merak ettim. Profilinden bakarım mesajlara, yazmissindir. Aradaki sayfaları atlayacağım galiba çünkü çok uykusuzum.
Bize gelince gece uykuları çok düzenli olan elif diş çıkarma evresinde geceleri sürekli mızırdanır oldu. Altta bir dişi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?