2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kaç kilo bebişin yazcaktım kaç damla bebişin yazmışım zaman dolmuş düzeltemedimde

Evet vegaferondu ilk gün ipliksi şeklinde bayağı vardı kan ertesi gün iki kakasindada nokta şeklindeydi daha sonra geçti ben ne tok ne aç verdim emzirdikten yarım saat falan geçtikten sonra veriyordum çünkü aç yada tam tok verirsem kusuyor ferrumuda kilosuna göre veriyorsun kilo başı bir damla.

Ben kendi kafama göre gıda kesmedim canım doktoru la konuştuktan sonra kestim hatta doktor susam helva abur cubur şeyleri yeme dedi bir süre inek sutude gebeligimden beri icmedim hiç ama yoğurt peynir yiyorum bir bucuk ay sonra tekrar test yapılacak altı ay kadar arastirilacakmis.

Kaç damla veriyosun kiloya göre veriyoruz biz asm de doktorda öylemi dedi 7 kilo 7 damla gibi
7 damla veriyorum cocuk dr öle dedi canım il başladığımızda barğırsakları ve mideyi yormayalım artırarak 7 ye tamamla dedi 3 damlayla başlayıp 1 hafta içinde 7 damla ya çıkarttım bu aay kanına bakıcakalr bakalım

aşkım üzerlik otu al lokma hekimden ocakta yak birazda kapıya as yaktığını degil ama canım benim nazara bende çok inanırım birde oku bol bol nazar duası felak nas

canım ferrumu doktor yermek yedikten 1 saat sonra ver dedi bana

o zaman diyecek birşey yok. Allah şifasını çabucak versin inşallah bebişlerimizin. ben o kesmelerin sonucu tek patatese kaldım

Kızlar bız evcek cok fena grıp oldukk
Ela da tabıı
Iburamın zero verdım dun ona duzeldı aksam hıc bısey kalmamıştı sabah kalktım gene aynıı nıye yaa
Ihlamur verdım sureklı emzırdım hala ıyılesmedı
Kafasında ates. Var vucudunda degıl
Dısten mı acaba cunku grıp degılken de basında hep ates oluyordu

Şunu tattırayım, bunu tattırayım derken ek gıdaya geçmişiz.

Geçen hafta havuç püresi vermiştim, ağız kenarı kızarınca vermedim bir daha.
2 gün önce kereviz yemeğinin suyundan yedi, dün yoğurt başladım, bugün yumurta sarısı.
Daha tadımlık tabii ama geçtik sayılır herhalde.
Uzun süre de tadımlık aşamasında kalırız diye düşünüyorum.

Sadece kafasındaysa muhtemelen diştir

Doğum tarihi neydi senin kuzunun? Destekli yada desteksiz oturabiliyor mu? Genelde oturunca ek gidaya geçin diyorlar da ondan soruyorum canım

Doğum tarihi neydi senin kuzunun? Destekli yada desteksiz oturabiliyor mu? Genelde oturunca ek gidaya geçin diyorlar da ondan soruyorum canım
10 ağustos canım.
Destekli oturtuyoruz da birkaç dakika içinde bi tarafa yığılıyor tabi, oturamıyor pek.
Oturması blw için gerekli, ben onu uygulayabileceğimden emin olamadım.
Bir de geçen akşam doyuramadım
Gerçi toparladım tekrar süt durumunu ama artık ya ihtiyacı çok arttı veya ben sinyal veriyorum süt azalıyor diye.

Sizin kızarıklıklar geçti mi?

Kızarıklık geçti canım çok şükür. Ben de çok hevesliyim ama bekleyim diyorum. Benim kız da geceleri çok uyanıyor hatta bu ara iyice değişti gece 3-4 gibi uyuyor çok zorluyor bide kv deyiz çok bunaldim gercekten. Bi evimize gitseydik diye sabrediyorum. Babam kızımın elini ağzına soktu diye kızdım bana küsmüş o da. Gorumcem kızımı bi rahat bırakmıyor çocuk kucakta hoplatiyorlar falan iyice perti çıktı valla

canım gitmişsin evine hayırlı olsun. Artik foruma çok uğrayamıyorum. Sevdanin fotoğrafını gördüm yolculukta maşallah büyümüş şeker şey

Bu da benim küçüm güzel ailem kızlar, her ne kadar kötü haberle başlamış olsak da yeni tılın milletimize sonzur huzur, barış, sağlık ve mutluluk getirmesi dileğiyle...

Maşallah size

küsmez canım alıştırma zamanı geçirdiniz mi bende merak ettim. Profilinden bakarım mesajlara, yazmissindir. Aradaki sayfaları atlayacağım galiba çünkü çok uykusuzum.

Bize gelince gece uykuları çok düzenli olan elif diş çıkarma evresinde geceleri sürekli mızırdanır oldu. Altta bir dişi çıktı

Evet canım büyüdü çok şükür huyu suyu değişti cadılaştı bi fenalaştı baş etmekte zorlanıyorum

Maşallah Elif kuzusuna hayırlı olsun dişleri sağlıklı olsun kolay çıksın inşallah. Ben de çok giremiyorum artık arada bakıp gidiyorum. Öpüyorum minnak kızıla seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…