2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar kızımın son bir kac gündür göbeği bu şekilde. Geceleri de uyumuyor çok huysuz bugünlerde en erken 1.30da uyuyor. Tecrubeli anneler neden olmuş olabilir ki bu doktora gotursem mi

Eklentiler

• 20170110_191403-1.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 132
bence kan damlasından bugün ilk defa başladım ben vegaferon verdim ve akşam kakada kan vardı bugüne kadar hiç olmadı ek gıdayada başlamadım sadece anne sütü 1hafta sonra 5.ayı bitcek şimfi ne yapsam bilemedim ferrum alcaktım bende odamı yapıyo peki doktor ilacı bırak dedimi ben ilçtan olduğuns eminim

Kızlar bısey paylascamm
Temızliğe yardım etmesı ıcın bır abla gelıyor, kıyamam cok ıyı bırı, Allah razı olsun ondan ama nazara ınanır mısınız bılmem kadıncagız gelınce mutlaka olumsuz bısey oluyor.22 yasında dul kalmış esı olmus ıkı cocuk buyutmus taktıre sayan sekılde calışmış 40 lı yaslarda, nazar dıye bısey var kesınlıkle, elaya cok gulec ya hep guluyor dedı durdu gıttı esımın elındeydı ela kafayı anıden bır cevırdı fırına carptı cok kotu sekılde şiştı morardı, evı cok begendı kafıncagız her gıttıgınde evde bısey oluyor, lavabonun altından su patlası, dıger gelısınde hıc akmayan cam balkondan balkona fecı su gırdı, esım eve gelmış oluyor o burdayken kadın gıdınce edımı olduresım var,, bır keresınde de esım alakasız nasıl tartıstık snr durdu sacma nedenden oldugunu farkettı neyse dedı sustu esım.ardama cok akıllı dedı durdu o gıttı gece sabahladım arda kustu durdu, gozlerınden hıssedıyorum qma cok ıyı bırı, bu zor zamanımda da ısıme cok yarıyor, evı cok yakın da napsam bılemedım aklım durdu yaaaa

Gönlünce yardımcı bulmak da o kadar zor ki.
Ondan diye şartlama kendini, o gelsin gelmesin her zaman Felak-Nas oku.

İlk doktor saat 6 da gördü. İkinci doktor 16 da. İkinci doktor da gördü filmi. Şimdi kurt düşürdün içime. Yarın tekrar mı götürsem acaba
Çok geçmişler olsun. İçine kurt düşürmek için söylemedim Çan'ımın için..ben başıma gelem olayı paylaşmak işin söyledim

benimki de alerjik Allah sabır versin arkadaşım. 4,5 aylık olmak üzere nerdeyse 3 ayı geçti saçma sapan besleniyorum. ek gıdaya geçme kısmı yeni kabusum şu an

Pisikedii siz de mi oof
Biri alerjik olunca ikincisi %90 ihtimalle alerjik oluyormuş..eşimin iş durumunun biraz sakinlemesini bekliyoruz büyüğü teste götürecez inşallah.
Topic baya sessizlesti.bebekler yoruyomu kizlar.benimki Bi haftadir hic durmuyo .hep kucakta biseyler ellemek istiyo ve cabucak skliyo.belim koptu tasimaktan .istahida az .zar Zor yediriyorum
Canım biz hastalıklarla boğuşuyoruz ben hasta oğlanlar hasta..ne yapacağımı şaşırdım kaldım

Kızlar kızımın son bir kac gündür göbeği bu şekilde. Geceleri de uyumuyor çok huysuz bugünlerde en erken 1.30da uyuyor. Tecrubeli anneler neden olmuş olabilir ki bu doktora gotursem mi
Canımın içi bir şeye alerji olmuş beben sıcaklamış ve döküntü dökmüş de olabilir..süt ve süt ürünleri ayrıca çikolata vs ürünler tetikleyebilir.
Ben kesinlikle inanırım böyle şeylere. Gülüm tamahı geçiyordur. Sen maşallahı ve okumayı elden bırakma. Hatta ona söyle o okusun seni.

Cnm geçer mi zamanla yoksa doktora götüreyim mi ? Gece de çok huzursuz bide bağırsaklarindan ses geliyor fazlaca son günlerde

Farklı yiyecekler mi, cok baharatlı yiyecekler mi?
Doktor da yediklerine dikkat et diyecektir ama huzursuzluğu da varsa götür istersen.

Biraz baharatlı biraz da yağlı safra kesem yok benim o yüzden farklı yağ dokunuyor ayni marka olmalı. Kvdem de farkli kullanıyor o da bende gaz yapıyor bilmiyom o mu dokunuyor anlamadım

Anladım cnm aman bişey olmasın da biz bekleriz seni :) bizde iyiyiz çok şükür ek gıdaya yavaştan geçiş yaptık önce elma suyu ve püresi sonra da yogurda basladık sırada sebze püresi var :) geceleri çok uyanmaya başladı yatmadan önce muhallebi yada kaşık maması tarzda bişeyler yedireyim diyorum

Sevi nazarı da değer canım. Severek baksa bile bazı insanların enerjisi başka. Bizim de geçen gün arkadaşlar geldi oturmaya ilk defa tanıştım ben çok sevdim. Onun da kızı olacak baya muhabbet falan. Onlar gittiler bizim oturma odasındaki koca avize indi yere. Ben inanıyorum nazara. Ya sürekli okuyacaksın tatlım ya da başka birini alacaksın.

Bizim kız da öyle uyanmaya başlamıştı 2 gün sürdü. Sütü artırıyor sanıyorum. Ben bir kere denedim o işi. Hem emzirdim hem de 100 cc süt içirdim. Dedim bi 5 saat yatar herhalde. Nerde 2 saat sonra uyandı. Katı gıda denemedim ama.

Canım memnunsan hemen değiştirmeyi düşünme bence nazara inanırım enerji de nazar de her ne dersen adına de ama illaki art niyetli olmasa bile etkiler karşı tarafı. Sen sürekli Felak Nas oku canım nazardan kötü enerjiden korusun inşallah.

Canım doktor 15 gün ara ver dedi 15 gün vermedim daha sonra ferrum kullanmaya başladım doktor yazdı bu damlayida 1 haftadır kullanıyorum bir sorun olmadı şükür diğerini 3 yada 4 defa kullanmistim kan geldi bunda bir şey olmadı zaten vegaferonun prospektusunu olursan yan etkilerinde kakada kan yazıyor doktora böyle söyledim ilaç yapmamıştır dedi o gözle görülmeyecek kadar olur dedi ama adamlar öyle olsa yan etkilerini bu etkiyi gördüğünüzde doktora başvurun yazma lar gözle görülebilen bir şey demekki bizimde bayağı kan geldi.

o iki belirti her zaman alerjik demek değil. doktorun detaylı değerlendirmesi lazım. kendi başınıza gıda kesmeyin lütfen,çok çok emin olmadan. geri eklemek çok zor. günlerce denemek gerekiyor. mukusu bayağı saç jölesi gibi olmadıkça doktorlar ciddiye almıyor. kan a da olabilir diyorlar.
benim tavsiyem mevsiminde sebze meyve yiyin, inek sütü direkt içmeyin ona da vermeyin bi de paketlenmiş gıda tüketmeyin. gıda katkıları da alerji yapabiliyor. fazla da araştırmayın dipsiz bir kuyu

Seninde kan gelen vegaferon du demi evet içindede yazıyor bugünde hala kan var ayrıca bugün ipliksi şekildede kan gördüm ben 1 kez verdim oda alışsın diye 3 damla başlamıştım yavaşça arttırcaktım tamam 15 gün sonra ferrum vercem sana kaç damla ver dedi bi de kaç damla bebişin ya bi de ben aile hekimliğinde hemşireyim herkese dağıtıyoz vegaferon bu ne böyle anlamadım ayrıca aç mı tokmu ver dedi ferrumu vegaferonu aç veriyoz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…