- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #1.961
Düzeliyor canim merak etme,hatta bazen hamileyken de belli bir dönemden sonra gecebiliyor.bir arkadasim hamileyken sigaradan nefret ediyordu, 10 ay temiz gezdi yani, ama dogumdan birkac gün sonra yine icmeye baslamisBir sey soracagim ozellijle ikinci ucuncu gebeligi olan arkadaslar:
Hamilelikte tiksindiginiz seyler dogumdan sonra hmen normale donuyo mu? Bu durum beta hcg hormonuyla alakaliysa duzelmesi lazim di mi. Nerdeyse sevdigim hicbir sryi yiuemiyorum su an.
Bu da güzelmis bakselam hanımlar bende 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu ve spiralle kaldım hiç beklemediğim bi anda .. 3 oğlum var buda 4. çok zorlu bi süreç bekliyo benide :)
cok erken baslamis insallah erken biter. benim acikinca hafif bulaniyor ama yiyince<geciyor kusmuyorum. insallah boyle devam eder. bende ilk hamileligimde senin gibiydimGece uyanıp istifra ediyorum.midemde bir şey kalmıyor.sizde durumlar nasıl kızlar?
Evet canim takip etmistim seni,sonunda mutlu haberi aldik kesen gozuktu masaAllahcanım belki okumuşsundur benimde benzer bir durum oldu idrara çok sıkışıktım o yüzden göözükmemiş ama ertesi gün gittim gözüktü o yüzden hiç canını sıkıp moralini bozma bir çok etken olabiliyor..
Canım ya benim ilk gebeliğim şimdi anlıyorum seni çok zor gerçekten dünden beri karalar bağladım resmen suratım hep asık dolaşıyorum eşim beni mutlu etmek için yoruldu resmen doktorlar sayesinde bütün umudumu yitirdim resmen
Neden alttan bakmiyorlar anlayamadim. Benim kurtaj, dusuk, dis gebelik hepsi var ama herzaman alttan bakarlar? Doktorlara sormustum asla tehlikeli degil dediler hep. Sen arkadaslarin onerdigi doktora bir gorun istersen canim. Neden bosuna strese sokuyorlar seni? Insallah hayirlisi olur en kisa zamanda gorursun bebegini.
Umarım bu gebeliğinde sağlıklıdır ama değilse de 3. hamilelik için bu kadar ümitsiz olma ve olumsuzu çağırma... Bende haziranda kürtaj oldum, geçtiğimiz ayda kimyasal gebelik yaşadım, ve şimdi yine hamileyim, inşallah bu sefer kucağıma almayıda nasip eder... Kimyasal gebeliği yaşadığımda seninle aynı ruh halindeydim bir dış gebelik gelmedi başıma, bu da gelirse tam olacak diye, beni de büyüklerim uyardı, olumsuzu çağırma diye, sende yapma... Biliyorum çok çok zor olduğunu, bu grupta nerdeyse herkes en az 1 kez yaşamış bu acıyı, Allah bir daha yaşatmasın.
Birde bir arkadaş daha yazmış, vajinal muayenenin kürtajla ne alakası var bende anlamadım... Ben dahil tüm yakın arkadaşlarımın ilk gebelikleri bir şekilde kürtajla sonuçlandı ve hiçbir doktor vajinal muayene yapamam, zararlı - riskli vb. demedi.
Boş gebelik yaşayan bir arkadaşım korunmayı bıraktıktan 2-3 ay sonra hamile kaldı, ve şimdi oğlu 4 aylık, 2014 temmuz annesi oldu...
benimde çok yüksekti,doktora gidene kadar sağlık ocağındaki hemşirelerde dahil kesin ikiz bekliyoduk.ama doktor değerin normal dedi ve 8 haftalık olduk kesin bitane miniğim... :)Amann yarabbi olabilir mi yoksa
Hamılelıkte kahve içmek iyi degil.bırakmaya çalışın.şu saat oldu daha düzgün uyuyamadımboynum tutulmuş çok ağrıyor , başım ağrıyor ilaç almadım , nescafe içip duş aldım şimdi
Canim hayirli olsun bende kordonlarini baglatip hamile kalani duydum. Allah büyük işte ol der olur. Hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim hepimizeselam hanımlar bende 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu ve spiralle kaldım hiç beklemediğim bi anda .. 3 oğlum var buda 4. çok zorlu bi süreç bekliyo benide :)
Teşekkür ederim güzel annecikbenimde çok yüksekti,doktora gidene kadar sağlık ocağındaki hemşirelerde dahil kesin ikiz bekliyoduk.ama doktor değerin normal dedi ve 8 haftalık olduk kesin bitane miniğim... :)
arkadaşlar merhaba,
ben 6.haftanın içindeyim. yarın 5+4 ye doktora gidicem. kesenin görünmesi için erken bir tarih mi sizce ? biraz daha beklemelimiydim bilmiyorum . ama acaba herşey yolundamı diye meraktan da duramıyorum.
canım öncelikle hayırlı olsun. kesen büyük ihtimalle görünür ama bebiş için daha erken :)arkadaşlar merhaba,
ben 6.haftanın içindeyim. yarın 5+4 ye doktora gidicem. kesenin görünmesi için erken bir tarih mi sizce ? biraz daha beklemelimiydim bilmiyorum . ama acaba herşey yolundamı diye meraktan da duramıyorum.
çok teşekkür ederim . Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. Bakalım heyecan fazlasıyla var ama bir o kadarda tedirginlik var umarım bu zamanlar sağlıkla hepimiz için sıkıntısız geçer.canım öncelikle hayırlı olsun. kesen büyük ihtimalle görünür ama bebiş için daha erken :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?