2015 Temmuz Anneleri

selam hanımlar bende 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu ve spiralle kaldım hiç beklemediğim bi anda .. 3 oğlum var buda 4. çok zorlu bi süreç bekliyo benide :)
Hayirli olsun,hosgeldin aramiza.Rabbim ol der ve olur canim.Hayirlisiyla saglikla dunyaya gelir insaAllah.Belkide ogluslarinin bir kizkardesi olur

Guzel anneler herkese hayırlı akşamlar. Dün yine eşimin ısrarlari sonucu kan vermeye gittik beta HTC 6800 çıktı benim sat 16 Ekim. Bu sefer beni aldı bi telaş çok mu yüksek ?

selam hanımlar bende 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu ve spiralle kaldım hiç beklemediğim bi anda .. 3 oğlum var buda 4. çok zorlu bi süreç bekliyo benide :)
hayırlı olsun arkadaşım.Rabbim tamamına erdirsin inşallah.Herşey nasip kısmet belkide rabbim sana bi kız evlat hediye etmiştir

Umarım bu gebeliğinde sağlıklıdır ama değilse de 3. hamilelik için bu kadar ümitsiz olma ve olumsuzu çağırma... Bende haziranda kürtaj oldum, geçtiğimiz ayda kimyasal gebelik yaşadım, ve şimdi yine hamileyim, inşallah bu sefer kucağıma almayıda nasip eder... Kimyasal gebeliği yaşadığımda seninle aynı ruh halindeydim bir dış gebelik gelmedi başıma, bu da gelirse tam olacak diye, beni de büyüklerim uyardı, olumsuzu çağırma diye, sende yapma... Biliyorum çok çok zor olduğunu, bu grupta nerdeyse herkes en az 1 kez yaşamış bu acıyı, Allah bir daha yaşatmasın.
Birde bir arkadaş daha yazmış, vajinal muayenenin kürtajla ne alakası var bende anlamadım... Ben dahil tüm yakın arkadaşlarımın ilk gebelikleri bir şekilde kürtajla sonuçlandı ve hiçbir doktor vajinal muayene yapamam, zararlı - riskli vb. demedi.
Boş gebelik yaşayan bir arkadaşım korunmayı bıraktıktan 2-3 ay sonra hamile kaldı, ve şimdi oğlu 4 aylık, 2014 temmuz annesi oldu...

Canım benim kese var ama bebek yoktu günlerimiz birbirine çok yakın bu haftalarda görülmesi gerekmiyordu ?
Ilk gittiginde sadece kese gorunur zaten.Kalp atisi icin gidince minicik kalbi farkedersin bir cm.bile degil ki onlar suanda.benim de sadece kese vardi.Oglumda da oyleydi.Kendinizi bosuna uzmeyin arkadaslar

dördüncü ayın bitincede normale dönebilir,olmaz da doğumdan sonra kesin normale döner merak etme..

dördüncü ayın bitincede normale dönebilir,olmaz da doğumdan sonra kesin normale döner merak etme..
Ben oğluma hamileyken bir tek salca dan tiksinmistim
normalde biber salcasini ekmeğe sürüp yerim okadar severim yani hamilelğin son ayları 10 Kaplan gücünde ve herseyi yiyebilecek kivamda olunuyosun korkma allah bi güç veriyo inşaallah bütün hamilelikler böyle sonlanir

[QUOTdidiko, post: 37915894, member: 602857"]çok teşekkür ederim canım paylaştığın için ilki 6 hafta 5 günlük ikincisinde 8 haftalık yazıyor doğru mu bu? senin geç döllenme mi olmuştu?[/QUOTE]
Yok canim ilki 5 haftalik ikinciside 6 hafta 1 günlük doktorum öyle söyledi bana. Senden guzel haberler bekliyoruz inşallah

canım belki okumuşsundur benimde benzer bir durum oldu idrara çok sıkışıktım o yüzden göözükmemiş ama ertesi gün gittim gözüktü o yüzden hiç canını sıkıp moralini bozma bir çok etken olabiliyor..

düzeliyor canımmeraketme hatta tam terside oluyor ben ayvayı çok aşermiştim ama doğumdan sonra ağzıma sürmedim yani sevmediğin şeyleri sevip sevdiğn şeylerden nefret edebiliyorsun

evet aynı benim sat 14 ekim ama doktorum belli olmaz daha dedi zaten ben sezeryan olacağım için mecbur erken alınacak senin ilk bebeğin mi olacak
yok benim de ikinci bebegim ilkinde normal ama erken dogum yapmistim. bu sefer nasil olacak cok merak ediyorum yine erken olma ihtimali iki kat tabi. hayirlisi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…