- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #1.941
Hayirli olsun,hosgeldin aramiza.Rabbim ol der ve olur canim.Hayirlisiyla saglikla dunyaya gelir insaAllah.Belkide ogluslarinin bir kizkardesi olurselam hanımlar bende 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu ve spiralle kaldım hiç beklemediğim bi anda .. 3 oğlum var buda 4. çok zorlu bi süreç bekliyo benide :)
hayırlı olsun arkadaşım.Rabbim tamamına erdirsin inşallah.Herşey nasip kısmet belkide rabbim sana bi kız evlat hediye etmiştirselam hanımlar bende 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu ve spiralle kaldım hiç beklemediğim bi anda .. 3 oğlum var buda 4. çok zorlu bi süreç bekliyo benide :)
evet mehtap hanımı bir kaç kişiden daha duymuştum. daha önce düşük kürtaj vs oldu mu? ben olduğum için hiç bi doktor bakmadı ama 1 hafta daha kesede bebek gözükmezse mecbur alttan bakacaklar bakmakta zorundalar. nasıl kesede bebek yok senin son adet tarihin 15 ekim değil mi benim ki 8 ekim benim kesem boş hadi senin 7 gün daha küçük belki gözükebilir belki geç döllenmedir ama benim öyle değil içini rahat tut. ben evlat acısını 2. kez tadıcam. en çokta o kürtaj masasına yatacak olmak uykularımı kaçırıyor. bu evladımıda kaybedince artık 3. hamileliğe nasıl cesaret edeceğim bilmiyorum. başıma her olay geldi bitek dış gebelik yaşamadım onuda yaşarsam tam olacak. rabbim dayanma gücü versin..
Ilk gittiginde sadece kese gorunur zaten.Kalp atisi icin gidince minicik kalbi farkedersin bir cm.bile degil ki onlar suanda.benim de sadece kese vardi.Oglumda da oyleydi.Kendinizi bosuna uzmeyin arkadaslarCanım benim kese var ama bebek yoktu günlerimiz birbirine çok yakın bu haftalarda görülmesi gerekmiyordu ?
dördüncü ayın bitincede normale dönebilir,olmaz da doğumdan sonra kesin normale döner merak etme..Bir sey soracagim ozellijle ikinci ucuncu gebeligi olan arkadaslar:
Hamilelikte tiksindiginiz seyler dogumdan sonra hmen normale donuyo mu? Bu durum beta hcg hormonuyla alakaliysa duzelmesi lazim di mi. Nerdeyse sevdigim hicbir sryi yiuemiyorum su an.
Belki ikiz bebişler vardır annesiGuzel anneler herkese hayırlı akşamlar. Dün yine eşimin ısrarlari sonucu kan vermeye gittik beta HTC 6800 çıktı benim sat 16 Ekim. Bu sefer beni aldı bi telaş çok mu yüksek ?
Ben oğluma hamileyken bir tek salca dan tiksinmistimdördüncü ayın bitincede normale dönebilir,olmaz da doğumdan sonra kesin normale döner merak etme..
Belki ikiz bebişler vardır annesi
hayırlı olsun canım sat 18 ekim bende yarın keseye görmeye gitcem çok heyecanlıyım :)kızlar aranıza yeni katıldım ilk hamileliğim :) sat 17.10.2014 dün keseyi gördük:) 6 aralıktada kalp atışı için gidicez inş herşey yolunda gider
Canim hayirli ugurlu olsun insallah.. Benimde sat 13.10.14. Bende 5 haftaligim 2 hafta sonra kontrole gidicem acaba kalp atislarini duyabilirmiyim?hayırlı olsun canım sat 18 ekim bende yarın keseye görmeye gitcem çok heyecanlıyım :)
En son olcumde 0.5 cmdi igne ucu gibi minnacik ccanım:)crl kaç cm görünüyor acaba yani bebeğin kaç cm cnım:)
İnşallah görünür canım. yorumlarda kiminin 6 haftada kiminin 8 haftada gözüküo inşallah sende bebişinin kalp atışını duyarsın canım:)Canim hayirli ugurlu olsun insallah.. Benimde sat 13.10.14. Bende 5 haftaligim 2 hafta sonra kontrole gidicem acaba kalp atislarini duyabilirmiyim?
evet aynı benim sat 14 ekim ama doktorum belli olmaz daha dedi zaten ben sezeryan olacağım için mecbur erken alınacak senin ilk bebeğin mi olacakgecmis olsun . farkettimde gunlerimizde ayniymis
canım belki okumuşsundur benimde benzer bir durum oldu idrara çok sıkışıktım o yüzden göözükmemiş ama ertesi gün gittim gözüktü o yüzden hiç canını sıkıp moralini bozma bir çok etken olabiliyor..Kızlar benim dün ilk muayenem vardı.5+3 tüm dün karından baktı belli belirsiz bir karartı gördü.Kan testi istedi ona göre alttan bakalım dedi.Kan testim 2788 çıktı nie gözükmediki kesen dedi.Birde alttan bakalım dedi,alttan küçücük belli belirsiz bir karartı gördük.Ekranda tam net gözükmüodu.Bu arada özel hastane ve cihazı iyi.Pazartesi yine gel dedi.Bakalım yarın gözükecek mi?Çok endişeleniyorum.Bu değere göre gözükmesi gerekmez miydi?
düzeliyor canımmeraketme hatta tam terside oluyor ben ayvayı çok aşermiştim ama doğumdan sonra ağzıma sürmedim yani sevmediğin şeyleri sevip sevdiğn şeylerden nefret edebiliyorsunBir sey soracagim ozellijle ikinci ucuncu gebeligi olan arkadaslar:
Hamilelikte tiksindiginiz seyler dogumdan sonra hmen normale donuyo mu? Bu durum beta hcg hormonuyla alakaliysa duzelmesi lazim di mi. Nerdeyse sevdigim hicbir sryi yiuemiyorum su an.
yok benim de ikinci bebegim ilkinde normal ama erken dogum yapmistim. bu sefer nasil olacak cok merak ediyorum yine erken olma ihtimali iki kat tabi. hayirlisi artikevet aynı benim sat 14 ekim ama doktorum belli olmaz daha dedi zaten ben sezeryan olacağım için mecbur erken alınacak senin ilk bebeğin mi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?