• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Gunaydin herkese, göğüsleriniz ne durumda ? benimkiler biraz büyüdü sanirim, genel olarak bir sizlama yok ama elim fln carpinca farkediyorum uçları cok hassaslasmis, simdilik en belirgin belirtimde bu, cok mu erken, psikolojik mi acaba dedim ?
erken değil bence 8 haftadasın psikolojik değildir bendede var.gerçi bende 6 haftada başlamıştı şuan daha az hassas

teşekkürler canım bu değerli bilgi için.Ben de nette araştırdım geçen hamileliğin ilk aylarındaki yorgunluk,uykusuzluk halini.Bu hamileliğin diğer aylarında daha zinde olmak için vücudun kendine kendine aldığı bi önelmmiş tabi ki Allah tarafından. ve uyumak için her fırsatı değerlendirin diyodu okuduğum yazıda.Eşim 'sen bayağı bi depoluyosun o zama' diyo.Açıkçası bunu okuduğumdan beri kendimi çok yormamamya çaşlışıyorum kim ne derse desin .bu Allahın bana verdiği bi emanet sonuçta onun sağlığı için kendimi yormamam gerekirse yormam.Zaten işte tüm gücüm tükeniyo haftaiçi

kesinlikle katılıyorum sana canım, onu korumak için yapıyoruz her şeyi. ki zaten yapmamak elde değil. baktırıyor kendine kerata :)

Kizlarr bende cook nescafe iciyorum ama kafeinsiz nescafe iciyororum heralde o sorun olmaz diyorum

kahvelerdeki kafein fazlası zararlı olduğu için fazla içilmemesi gerek zaten canım. kafeinsiz içiyorsan sorun yoktur bence.

Günaydın canım ben henüz hamile olduğumu bilmiyorken, şişmeye ve acımaya başlamıştı. adet dönemi yakın diye dikkate almadım ama, bugün 6. haftama girdim. birilerine sarılamıyorum, çok acıyorlar ayrıca uçları da çok hassas. bence erken ya da psikolojik değil. zaten bu gebelik belirtilerine (bulantılara halsizliklere vs) psikolojik diyenlere uyuz oluyorum. gayet fizyolojik bi şey.. yoksa benim gibi kıpır kıpır bi insan neden durmadan yatsın. temizlik bile yapamıyorum :KK43:

Neyse tek değilmişim, bu forumun en güzel yanı kendinle aynı dönemden geçen insanlarla anında iletişim kurabiliyor olman sanırsam... Bende halsizlik var bir de bu ara ara sızlayan arkadaşlar =) Minişler sağlıklı olsunda, geri kalan herşey geçici...

Canım sıkma canını hallemoon gibi sen de sıkışık mıydın idrara?Belki ondan net görünmemiştir.Bugün iyi haberlerini bekliyoruz inşallah...
Çok sağol canım inşaAllah.Karından baktığında idrara sıkışıktım,alttan baktığında değildim.Öyle olması gerekiyormuş.Bazen çok gaz varsada gözükmeyebiliyormuş,ayıptır söylemesi o gün çok gazlıydım :KK48:
Ben de bunalıma girmke üzereyim.Yemeğimi sağolsun hep kayınvalidem yapardı zaten ama temizliğimi,pastamı,çöreğimi,tatlımı vs hiç eksik etmezdim.Eşim tatlıyı çok sever.Şimdi en ufak bişeyde yoruluyorum.Sürekli uyuyorum haftasonları yarım gün eleman geliyo temizliğe .Hiçibişey yapmadan yoruluyorum.Bu akşam eşim öğretmen ark.larını çağırıcak yaklaşık 5 aile bir iki pasta börek yaptım dün tüm gücüm tükendi resmen...Kendimi işe yaramaz sürekli uyuyan bi tip gibi hissetmeye başladım...bu arada bişi sorucam kızlar türk kahvesi de zararlı mıdır gebeikte?
Bende aynıyım canım,ben hep erken uyanan bir tipim ama dün ilk kez 12'ye kadar uyumuşum ve kendime çok şaşırdım.Yemek yapmak bile yorulmama yetiyor.Türk kahvesinde de kafein olduğu için hamilelikte içilmesi pek tavsiye edilmiyor.

Çok sağol canım inşaAllah.Karından baktığında idrara sıkışıktım,alttan baktığında değildim.Öyle olması gerekiyormuş.Bazen çok gaz varsada gözükmeyebiliyormuş,ayıptır söylemesi o gün çok gazlıydım :KK48:

Bende aynıyım canım,ben hep erken uyanan bir tipim ama dün ilk kez 12'ye kadar uyumuşum ve kendime çok şaşırdım.Yemek yapmak bile yorulmama yetiyor.Türk kahvesinde de kafein olduğu için hamilelikte içilmesi pek tavsiye edilmiyor.
bugün gidicek misin cnm tekrar dr.a?

Alerjik astimi olan varmi beni cok etkiliyor devamli spreylerimide kullanmak istemiyorum bu hamileligim ilkinden daha agir gececege benziyor ins yanilirim :110::KK46:

arkadaşlar bende de devamlı bi uyku hiç kalkasım gelmio yataktan onun dışında bişeim yok göğüslerim çok hassas ara ara adet sancısı gibi bi ağrı girio kasıklarıma şimdilerde o da hafifledi duruomudur orada bilemiorum ki insan korkuo ve ben süt içemiom sewmiyorum yumurtadan zaten tiksinmişim ne zamandır yemiorum bunları nasıl karşılayabilirim hiç bilmiyorum. sağlıksız olur die çok korkuyorum ne yumurta ne süt ne yapmalıyım sizce

arkadaşlar bende de devamlı bi uyku hiç kalkasım gelmio yataktan onun dışında bişeim yok göğüslerim çok hassas ara ara adet sancısı gibi bi ağrı girio kasıklarıma şimdilerde o da hafifledi duruomudur orada bilemiorum ki insan korkuo ve ben süt içemiom sewmiyorum yumurtadan zaten tiksinmişim ne zamandır yemiorum bunları nasıl karşılayabilirim hiç bilmiyorum. sağlıksız olur die çok korkuyorum ne yumurta ne süt ne yapmalıyım sizce
proteini etten alabilirsin cnm kırmızı et yiyebiliyo musun?Süt yerine de geçen haberlerde bademin çok fazla kalsiyum içerdiğini duydum onu yiyebilirsin..Benim cnm hiç kuruyemiş istemiyo normalde bayılırdım ama yiyebiliyosan bunlar geldi aklıma

5hafta 6 gunluk bebegim bugun.alttaki gebelik takviminde kalp atislari gorunur yaziyor.Gorunur mu ki gercekten? Gorenler ne kadarlikti gorduklerinde.Doktor beni haftaya cagirdi.ama cuma gidecem sanjrim

proteini etten alabilirsin cnm kırmızı et yiyebiliyo musun?Süt yerine de geçen haberlerde bademin çok fazla kalsiyum içerdiğini duydum onu yiyebilirsin..Benim cnm hiç kuruyemiş istemiyo normalde bayılırdım ama yiyebiliyosan bunlar geldi aklıma

sağol ya et yiyebiliyorum yine yumurta hiç ağzıma sürmüorum süt dersen yine öyle de bademe dayanayıım madem teşekkür ederim canm :)

ıspanak semiz otu yeşil yapraklı sebzeler ye canım. bende sütte zorlandım pınarın organik ligt sütünü içebiliyorum. soğuk iç daha rahat içöiliyo

Slm canlar,
Bugün Çin'e uçuyoruz eşimle gece. 1 hafta kadar yokuz.
Hem iş hem tatil bizimkisi. hepiniz kendinize iyi bakın, sevgilerimle...:KK68::KK68::KK68:

5hafta 6 gunluk bebegim bugun.alttaki gebelik takviminde kalp atislari gorunur yaziyor.Gorunur mu ki gercekten? Gorenler ne kadarlikti gorduklerinde.Doktor beni haftaya cagirdi.ama cuma gidecem sanjrim
Canim ben 5+5 te gitmistim yoktu 6+3 te baska doktora gittim kalp atislarini gosterdi ama dinletmemisti ☺

Slm canlar,
Bugün Çin'e uçuyoruz eşimle gece. 1 hafta kadar yokuz.
Hem iş hem tatil bizimkisi. hepiniz kendinize iyi bakın, sevgilerimle...:KK68::KK68::KK68:

Iyi yolculuklar Çin' de dikkat et kendine :)

Bende bugün çok kötüyüm. Midem felaket :( cumartesi pazar hic bulanmadi seviniyordum bitti diye. Bugün öncekinden daha Kötü :(

Back