• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Bir sey soracagim ozellijle ikinci ucuncu gebeligi olan arkadaslar:

Hamilelikte tiksindiginiz seyler dogumdan sonra hmen normale donuyo mu? Bu durum beta hcg hormonuyla alakaliysa duzelmesi lazim di mi. Nerdeyse sevdigim hicbir sryi yiuemiyorum su an. :KK43:

tabikide düzeliyo cnm nasıl bulantı kusma bitiyorsa ;)

canım gittiğim doktorların hepsi tavsiye üzerine. iyi doktorlar çok yoğun oluyorlar. o yüzdende kısa ve baştan savma muayene ediyorlar ama kalbimi ferah tutuyorum bulucam iyi bi doktor.
Arkadasım benim doktorum altan muayne etti bahçelievler medicanada Mehtap Çiçek istersen ona git iyi doktordur benimde kesede bebek yok çarşamba tekrar gidicem dünden beri çok kötüyüm hic tadım tuzum kalmadı

Hamilelikte tiksindiginiz seyler dogumdan sonra hmen normale donuyo mu? Bu durum beta hcg hormonuyla alakaliysa duzelmesi lazim di mi. Nerdeyse sevdigim hicbir sryi yiuemiyorum su an. :KK43:
Geçiyo canım hatta ilk aylar geçip bulantılar bitince tiksinmekte geçiyo.

Hayir canim o kadar kucuktiki belli belirsiz bi seydi olculemedi.Doktor kese olup olmadigindan bile emin olamadi.
Canım benim kese var ama bebek yoktu günlerimiz birbirine çok yakın bu haftalarda görülmesi gerekmiyordu ?

Kızlar benim dün ilk muayenem vardı.5+3 tüm dün karından baktı belli belirsiz bir karartı gördü.Kan testi istedi ona göre alttan bakalım dedi.Kan testim 2788 çıktı nie gözükmediki kesen dedi.Birde alttan bakalım dedi,alttan küçücük belli belirsiz bir karartı gördük.Ekranda tam net gözükmüodu.Bu arada özel hastane ve cihazı iyi.Pazartesi yine gel dedi.Bakalım yarın gözükecek mi?Çok endişeleniyorum.Bu değere göre gözükmesi gerekmez miydi?:KK43:

merak etme canım, bende dün kontrole gittim. Ilk önce göremedi ardindan vajinel muayenede kese çok küçük olsa görüldü. Bu arada doktorum değer 4000 üzerinde değilse görmeyiz dedi. Onun için değer 4000 üzerine çıkınca tekrar baktır güzelim.

Canım benim kese var ama bebek yoktu günlerimiz birbirine çok yakın bu haftalarda görülmesi gerekmiyordu ?
canım stres yapma lütfen bizim seninle hafta ve günümüz aynı bende perşembegünü gittim sadece kese vardı buçok normal 10 gün sonrası için gün verdi.

Bilemiyorum canim yarin tekrar kontrol var,insaAllah gozukur.
merak etme canım, bende dün kontrole gittim. Ilk önce göremedi ardindan vajinel muayenede kese çok küçük olsa görüldü. Bu arada doktorum değer 4000 üzerinde değilse görmeyiz dedi. Onun için değer 4000 üzerine çıkınca tekrar baktır güzelim.
Sagol canim icimi rahatlattin.Doktorumda olumlu konustu.Deger guzel katlamis,kanama yok,minik bir karartida gorduk.Gec dollenmis olabilir pazartesi gel dedi.Dun 2788 cikmisti deger.Yarin muhtemelen 5000 civari olacaktir Allah cc.nin izniyle.İnsaAllah yarin gozukur.

Arkadasım benim doktorum altan muayne etti bahçelievler medicanada Mehtap Çiçek istersen ona git iyi doktordur benimde kesede bebek yok çarşamba tekrar gidicem dünden beri çok kötüyüm hic tadım tuzum kalmadı

evet mehtap hanımı bir kaç kişiden daha duymuştum. daha önce düşük kürtaj vs oldu mu? ben olduğum için hiç bi doktor bakmadı ama 1 hafta daha kesede bebek gözükmezse mecbur alttan bakacaklar bakmakta zorundalar. nasıl kesede bebek yok senin son adet tarihin 15 ekim değil mi benim ki 8 ekim benim kesem boş hadi senin 7 gün daha küçük belki gözükebilir belki geç döllenmedir ama benim öyle değil içini rahat tut. ben evlat acısını 2. kez tadıcam. en çokta o kürtaj masasına yatacak olmak uykularımı kaçırıyor. bu evladımıda kaybedince artık 3. hamileliğe nasıl cesaret edeceğim bilmiyorum. başıma her olay geldi bitek dış gebelik yaşamadım onuda yaşarsam tam olacak. rabbim dayanma gücü versin..

Bilemiyorum canim yarin tekrar kontrol var,insaAllah gozukur.

Sagol canim icimi rahatlattin.Doktorumda olumlu konustu.Deger guzel katlamis,kanama yok,minik bir karartida gorduk.Gec dollenmis olabilir pazartesi gel dedi.Dun 2788 cikmisti deger.Yarin muhtemelen 5000 civari olacaktir Allah cc.nin izniyle.İnsaAllah yarin gozukur.

İnşallah yarın sende keseyi görürsün ve ölçer . Bana 15 gün sonra gel dedi. Yarın güzel haberini bekliyoruz

canım stres yapma lütfen bizim seninle hafta ve günümüz aynı bende perşembegünü gittim sadece kese vardı buçok normal 10 gün sonrası için gün verdi.
İçimi rahatlattın inşallah öyledir nazlıdır bebeğim ve geç oluşuyordur doktor 1 hafta bekle dedi ama beklemek çok zor

aa kıyamam kurufasulye yokmu orda :KK43: Allah yardım etsin ben olsam gurbette yapamazdım sanırım :)
Evde olsak bir turk dukkani var oradan bulurum kurufasulye ama sehir disindayiz tatilde tabi otelde yada buralarda bulunmuyor:( bugun gecti ama istemiyorum artik:) idare ediyorum iste napayim:)

evet mehtap hanımı bir kaç kişiden daha duymuştum. daha önce düşük kürtaj vs oldu mu? ben olduğum için hiç bi doktor bakmadı ama 1 hafta daha kesede bebek gözükmezse mecbur alttan bakacaklar bakmakta zorundalar. nasıl kesede bebek yok senin son adet tarihin 15 ekim değil mi benim ki 8 ekim benim kesem boş hadi senin 7 gün daha küçük belki gözükebilir belki geç döllenmedir ama benim öyle değil içini rahat tut. ben evlat acısını 2. kez tadıcam. en çokta o kürtaj masasına yatacak olmak uykularımı kaçırıyor. bu evladımıda kaybedince artık 3. hamileliğe nasıl cesaret edeceğim bilmiyorum. başıma her olay geldi bitek dış gebelik yaşamadım onuda yaşarsam tam olacak. rabbim dayanma gücü versin..
Canım ya benim ilk gebeliğim şimdi anlıyorum seni çok zor gerçekten dünden beri karalar bağladım resmen suratım hep asık dolaşıyorum eşim beni mutlu etmek için yoruldu resmen doktorlar sayesinde bütün umudumu yitirdim resmen

Duzeliyor canim hic merak etme. Zaten bebek dogunca kendini unutuyor insan ne varsa onu yiyor :)

Neden alttan bakmiyorlar anlayamadim. Benim kurtaj, dusuk, dis gebelik hepsi var ama herzaman alttan bakarlar? Doktorlara sormustum asla tehlikeli degil dediler hep. Sen arkadaslarin onerdigi doktora bir gorun istersen canim. Neden bosuna strese sokuyorlar seni? Insallah hayirlisi olur en kisa zamanda gorursun bebegini.

Back