• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Bir sey soracagim ozellijle ikinci ucuncu gebeligi olan arkadaslar:

Hamilelikte tiksindiginiz seyler dogumdan sonra hmen normale donuyo mu? Bu durum beta hcg hormonuyla alakaliysa duzelmesi lazim di mi. Nerdeyse sevdigim hicbir sryi yiuemiyorum su an. :KK43:
Düzeliyor canim merak etme,hatta bazen hamileyken de belli bir dönemden sonra gecebiliyor.bir arkadasim hamileyken sigaradan nefret ediyordu, 10 ay temiz gezdi yani, ama dogumdan birkac gün sonra yine icmeye baslamis:(.Böyle zararli seylerden tiksinecekseniz gayet güzel bence:KK19:
selam hanımlar bende 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu ve spiralle kaldım hiç beklemediğim bi anda .. 3 oğlum var buda 4. çok zorlu bi süreç bekliyo benide :)
Bu da güzelmis bak:KK19::KK73:, tebrik ederim. nasibi varsa hic bisey engel olamaz yani, tadini cikarmaya bak, 3taneye bakan insan birine daha bakar bacim:KK19:

canım belki okumuşsundur benimde benzer bir durum oldu idrara çok sıkışıktım o yüzden göözükmemiş ama ertesi gün gittim gözüktü o yüzden hiç canını sıkıp moralini bozma bir çok etken olabiliyor..
Evet canim takip etmistim seni,sonunda mutlu haberi aldik kesen gozuktu masaAllah :nazar:Umarim benimde gozukur :KK51:Gerci cok kucuk gozuktu kese ama gorunup kayboluyordu ekranda.Yarin icin gel dedi ama ben carsambayi bekleycegim.

Canım ya benim ilk gebeliğim şimdi anlıyorum seni çok zor gerçekten dünden beri karalar bağladım resmen suratım hep asık dolaşıyorum eşim beni mutlu etmek için yoruldu resmen doktorlar sayesinde bütün umudumu yitirdim resmen

sıkma canını canım senin bebeğin benimkinden daha küçük görülmemesi normal inşallah görürsün allah yardımcın olsn

Neden alttan bakmiyorlar anlayamadim. Benim kurtaj, dusuk, dis gebelik hepsi var ama herzaman alttan bakarlar? Doktorlara sormustum asla tehlikeli degil dediler hep. Sen arkadaslarin onerdigi doktora bir gorun istersen canim. Neden bosuna strese sokuyorlar seni? Insallah hayirlisi olur en kisa zamanda gorursun bebegini.

aminnn canım. bende anlayamadım bir şeyi olacağı varsa zaten olur. en olmadı arkadaşların dediği doktora gideceğim. çok strese girdim eğer bi bebek varsa bu stres altında ne kadar yaşar bilmiyorum

Umarım bu gebeliğinde sağlıklıdır ama değilse de 3. hamilelik için bu kadar ümitsiz olma ve olumsuzu çağırma... Bende haziranda kürtaj oldum, geçtiğimiz ayda kimyasal gebelik yaşadım, ve şimdi yine hamileyim, inşallah bu sefer kucağıma almayıda nasip eder... Kimyasal gebeliği yaşadığımda seninle aynı ruh halindeydim bir dış gebelik gelmedi başıma, bu da gelirse tam olacak diye, beni de büyüklerim uyardı, olumsuzu çağırma diye, sende yapma... Biliyorum çok çok zor olduğunu, bu grupta nerdeyse herkes en az 1 kez yaşamış bu acıyı, Allah bir daha yaşatmasın.
Birde bir arkadaş daha yazmış, vajinal muayenenin kürtajla ne alakası var bende anlamadım... Ben dahil tüm yakın arkadaşlarımın ilk gebelikleri bir şekilde kürtajla sonuçlandı ve hiçbir doktor vajinal muayene yapamam, zararlı - riskli vb. demedi.
Boş gebelik yaşayan bir arkadaşım korunmayı bıraktıktan 2-3 ay sonra hamile kaldı, ve şimdi oğlu 4 aylık, 2014 temmuz annesi oldu...

bende haziranda kürtaj oldum tam 4 ay sonra geldi bebeğim ama bakılırsa gelmedi bunuda kaybedeceğim. keşke benimkide kimyasal gebelik yada kendiliğinden düşük olsaydı kürtaj olmak istemiyorum hiç doğum yapmamışken 2 kürtaj üst üstte zor olacak.
vaj muayeni bende anlamadım kimse yapmıyor ama en sonunda seve seve yapacaklar..
ben zaten normalde de çok karamsar bi insanım eşimde diyor kötüyü çağırıyorsun diye bilemiyorum içimde kötü bi his var hani anneler hisseder derler ya aynen öyle.

Ben kist ameliyati olmustum nisanliyken.Daha kist nedir bilmiyordum cok buyuk heran patlayabilir,ayrica kotu huylu gozukuyor denilerek apartopar girmistim ameliyata.Cok sukur ki hic bir sorun cikmadi.Daha sonradan ne zaman karnim agrisa dr.a kostum kist mi var diye diken ustundeydim.Dr.um cok iyiydi.Bakti olmiycak bana soyle dedi: tamam kotu bisey yasadin ama surekli yasayacaksin diye birsey yok.Herkesde ne kdr risk varsa sen de o kadar risk altindasin.Bir araba kazasi geciren kisi her arabaya bindiginde kaza gecirmez demisti..
Yani siz de kotu seyler yasamis olabilirsiniz annecikler.Ama her zaman ayni sey olacak degil.Onleminizi aldiktan sonra rahat mutlu olun.Iyi dusunun iyi olsun hersey.Iyi geceler:)

şu saat oldu daha düzgün uyuyamadım :( boynum tutulmuş çok ağrıyor , başım ağrıyor :( ilaç almadım , nescafe içip duş aldım şimdi :(

selam hanımlar bende 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu ve spiralle kaldım hiç beklemediğim bi anda .. 3 oğlum var buda 4. çok zorlu bi süreç bekliyo benide :)
Canim hayirli olsun bende kordonlarini baglatip hamile kalani duydum. Allah büyük işte ol der olur. Hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim hepimize

arkadaşlar merhaba,

ben 6.haftanın içindeyim. yarın 5+4 ye doktora gidicem. kesenin görünmesi için erken bir tarih mi sizce ? biraz daha beklemelimiydim bilmiyorum . ama acaba herşey yolundamı diye meraktan da duramıyorum.

arkadaşlar merhaba,

ben 6.haftanın içindeyim. yarın 5+4 ye doktora gidicem. kesenin görünmesi için erken bir tarih mi sizce ? biraz daha beklemelimiydim bilmiyorum . ama acaba herşey yolundamı diye meraktan da duramıyorum.

Iyi bir zaman kese görünür belki henüz bebis görünmez bence gitmelisin daha heyecanli geçer :)

arkadaşlar merhaba,

canım öncelikle hayırlı olsun. kesen büyük ihtimalle görünür ama bebiş için daha erken :)

Gunaydinlar herkese:)
Oglumun sabah 9 da okulda olmasi gerekiyor bugun bir uyandik saat 9 :( kostur kostur hazirlan okula gotur geri don.hamile oldugumu bile unutmusum.donuste merdivenlerde nefesim kesildi.ozaman aklima geldi :( birde ac karna tiroid hapi icip bekliyorum yarim saat.midem bulaniyo oyle de :(

canım öncelikle hayırlı olsun. kesen büyük ihtimalle görünür ama bebiş için daha erken :)
çok teşekkür ederim . Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. Bakalım heyecan fazlasıyla var ama bir o kadarda tedirginlik var umarım bu zamanlar sağlıkla hepimiz için sıkıntısız geçer.

Gunaydin herkese, göğüsleriniz ne durumda ? benimkiler biraz büyüdü sanirim, genel olarak bir sizlama yok ama elim fln carpinca farkediyorum uçları cok hassaslasmis, simdilik en belirgin belirtimde bu, cok mu erken, psikolojik mi acaba dedim ?

Back