• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

bende ilk hamileliğimde ıhlamur içerdim eşimde içme bence diyor bilemiyorum tereddütteyim zaten pek sevmem ama faydası olur diye içiyordum rapor almama gerek kalmadı tam cuma günü hasta oldum tatile geldi inşallah yarına toparlarım biraz..önerin için teşekkürler..

İhamurun zararsiz oldugunu okumustum bir yerde.dr a sormak en iyisi tabii.

Sizde saglicakla buyutun kuzunuzu;)Bende insallah seneye temmzda anne olacagim suan 6 haftalik dusuk tehdidim var ilac aliyrm ve yatyrm tum gebislere hayirli sikintisiz bir surec insallah banada;)
Sagol canim... Senin de bu süreç ins en kisa zamanda geçer güzel bi hamilelik gecirirsin... Yatmak sikici gelebilir bebegini düşün sadece.... Bende son aylarda yattim erken dogum riski icin... Ilk aylarda düşük tehlikesi vardi ama yatmadim dikkat ettim l şükür yawrum kollarimda... Ins gepiniz benim.gini kolaycacik dogurur kavusursunuz bebislerinize:46::7:

yuh yani 3500 ede kucuk diyorlarsa artik... fil yavrusu degil insan yavrusu bu daha ne olsun. :KK45:
Bencede daha ne olsun ☺ ben bisey yiyemiyorum suanda.2800 gr dogmusum kv kendin gibi mi dogurcan cocugu dedi.bende dogunca buyuyo nasilsa dedim :D karismasalar olmaz zaten

cnm bende ilk hamileliğimde kız istememe rağmen içime erkek doğuyordu rüyamda da erkek görmüştüm ve oğlum oldu..içine doğan çıkar bence..Rabbim sağlıklı yavrular versin hepimize inş..bu kez kız hissediyorum:KK68: geçen gün gördüğüm rüyanın yorumunda da kız bebek çıktı ya bakalım hayırlısı...

Evet kesinlikle hayirlisi ☺dedigim gibi her ikiside lazim bize.o yuzden cokta onemli degil cinsiyeti.bide 3.5 sene sonra olunca saglikli dogsunda hayirli evlat olsun yeter ki baska bisey istemeyiz :)

iyi akşamlar kızlar ben gebelik takvimi yapmadım bugün 5+3 teyim. biraz bakıp okudumda benden bi kaç gün önde arkadaşlar var mide bulantıları yaşan ne zaman başladı bulantınız daha geçbaşlayan varmı ? bende henüz bulantı yok bazen baş dönmesi oluyor sanırım tansiyonum düşüyor onun dışında şükür bir şikayetim yok. ama bu bulantılardan korkuyorum ve çok merak ediyorum benim henüz yok acaba ilerleyen günlerde başlayabilir mi yada olacaksa şimdiye başlamalımıydı ? çok tuhaf bir soru oldu mazur görün :oops::oops:
Canim ben 8 haftalik hamileyim hala bulantim yok.umarim da olmaz ☺ herkesin bunyesi farkli telaslanma ☺

İnşallah Gönlünüze gore olur.bende kiz istiyorum ve öyle doğuyor içime.karabiber89, post: 37933971, member: 346951"][/QUOTE]
İnsallah

Kızlar benim dün ilk muayenem vardı.5+3 tüm dün karından baktı belli belirsiz bir karartı gördü.Kan testi istedi ona göre alttan bakalım dedi.Kan testim 2788 çıktı nie gözükmediki kesen dedi.Birde alttan bakalım dedi,alttan küçücük belli belirsiz bir karartı gördük.Ekranda tam net gözükmüodu.Bu arada özel hastane ve cihazı iyi.Pazartesi yine gel dedi.Bakalım yarın gözükecek mi?Çok endişeleniyorum.Bu değere göre gözükmesi gerekmez miydi?:KK43:

Bencede daha ne olsun ☺ ben bisey yiyemiyorum suanda.2800 gr dogmusum kv kendin gibi mi dogurcan cocugu dedi.bende dogunca buyuyo nasilsa dedim :D karismasalar olmaz zaten
ayyyy cok sıkıcı oluyor bazen insanlar. insanin elinde degilki hem. bazi kisiler baya yiyor ama kendisi kilo aliyor. bebek kucucuk doguyor. rabbimin bilecegi is o . kimiside yiyemiyor kilolu bebek doguyor

Bir sey soracagim ozellijle ikinci ucuncu gebeligi olan arkadaslar:

Hamilelikte tiksindiginiz seyler dogumdan sonra hmen normale donuyo mu? Bu durum beta hcg hormonuyla alakaliysa duzelmesi lazim di mi. Nerdeyse sevdigim hicbir sryi yiuemiyorum su an. :KK43:

Kızlar benim dün ilk muayenem vardı.5+3 tüm dün karından baktı belli belirsiz bir karartı gördü.Kan testi istedi ona göre alttan bakalım dedi.Kan testim 2788 çıktı nie gözükmediki kesen dedi.Birde alttan bakalım dedi,alttan küçücük belli belirsiz bir karartı gördük.Ekranda tam net gözükmüodu.Bu arada özel hastane ve cihazı iyi.Pazartesi yine gel dedi.Bakalım yarın gözükecek mi?Çok endişeleniyorum.Bu değere göre gözükmesi gerekmez miydi?:KK43:
kaç mm di peki cnm ölçüm yapıldımı .

kızlar dünden beri ara ara alt tarafta agrı oluyor beni ya ayıp olcak ama vajina içinde sanki.acaba soğuk aldım diyemi oluyor anlam veremedim pek.zaten belirtilermde azaldı morali bozuldu

Back