- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #1.741
geç döllenme olabilirmisin.bu arada benm doktorumda alttan bakmıyor kalp atışlarınıda dinletmiyor.şiddetle zararlı oldugunu söyleyip kızıyor.halbuki dğer doktorlar hmen alttan bakıp kalp dinliyoyok canım işin ilginç tarafıda bu ya hiç bir doktor alttan bakmıyor neden bakmıyor çok şaşırıyorum. ya orası öyle ama ilk bebeğimde kürtaj bunda da kürtaj olursam bir daha hamile kalmam zorlaşacak. Evlatlarla sınanmak imtihanların en büyüğü herhalde insanın içi parça parça oluyor allah dayanma gücü versin.
bu arada ben hiç yolksacı görmeden bebeği görmedimsen keseyi ne zaman gördün canım kese fotoğrafında yolk sac kesesi gözüküyor mu?
Amin canım amin.Ben 5+3te gittiğimde kese 8,5 mm di yanlış hatırlamıyorsam cnm dr. ii demişti.İyi dr bulmak çok zor bu devirde Allah yardımcımız olsun bazılarının gözünü para bürümüş,bazısı ilgisiz...benim bu 3 . gebeliğim cnm ilk başlarda iyi bi bayan dr bulmak için çok direndim malesef burda bulamadım bu sanırım 7. kadın doğum dr.um.Artık ünide ismini çok duyduğum bi prof.e gidiyorum maşallah çok da inançlı bi adam özel muayeneye para verip gidiyorum cnm parası öenmli değil ilgilensin de gerçekten önemli olan oyok canım işin ilginç tarafıda bu ya hiç bir doktor alttan bakmıyor neden bakmıyor çok şaşırıyorum. ya orası öyle ama ilk bebeğimde kürtaj bunda da kürtaj olursam bir daha hamile kalmam zorlaşacak. Evlatlarla sınanmak imtihanların en büyüğü herhalde insanın içi parça parça oluyor allah dayanma gücü versin.
valla cok hamaratmis bide benim kizim erken dogdugu icin 2.100gr dogmustu bana ben oglumu beş kilo dogurdum demisti . valla ben kayinvalidemin yalancisiyimmaşallah ne hamaratmış kayınvaliden b,iz nerdee bir doktora gidiyoruz kesmiyor başkasına gidiyoruz
geç döllenme olabilirmisin.bu arada benm doktorumda alttan bakmıyor kalp atışlarınıda dinletmiyor.şiddetle zararlı oldugunu söyleyip kızıyor.halbuki dğer doktorlar hmen alttan bakıp kalp dinliyo
umudunu yitirme yinede burda ne hikayeler okuyoruz vallaolamam canım öyle bi ihtimal yokmuş geç döllenme olsa kese de gözükmezmiş. benimde gittiğim doktorlar alttan bakmıyor kendi doktorum ilk gebeliğimde de kalp atışını dinletmemişti
bu arada ben hiç yolksacı görmeden bebeği görmedim
Amin canım amin.Ben 5+3te gittiğimde kese 8,5 mm di yanlış hatırlamıyorsam cnm dr. ii demişti.İyi dr bulmak çok zor bu devirde Allah yardımcımız olsun bazılarının gözünü para bürümüş,bazısı ilgisiz...benim bu 3 . gebeliğim cnm ilk başlarda iyi bi bayan dr bulmak için çok direndim malesef burda bulamadım bu sanırım 7. kadın doğum dr.um.Artık ünide ismini çok duyduğum bi prof.e gidiyorum maşallah çok da inançlı bi adam özel muayeneye para verip gidiyorum cnm parası öenmli değil ilgilensin de gerçekten önemli olan o
cnm aslında istanbuldasın ya senin imkanın çok burda ist.da çok bayan var sor soruştur uzam yakın demeden git bence herkesin ii dediği bi hastaneye ya da dr.a.ben 80 km yol gidiyorum dr. içinbende hala iyi bi doktor bulamadım canım ya allah karşımıza iyi insanlar iyi doktorlar çıkarsın.
cnm aslında istanbuldasın ya senin imkanın çok burda ist.da çok bayan var sor soruştur uzam yakın demeden git bence herkesin ii dediği bi hastaneye ya da dr.a.ben 80 km yol gidiyorum dr. için
Canim ayni dertten bebde bugun doktora gittim ayrica hafif lekelenmemde vardi benim ama doktorum cok ilgilidir saolsun agrinin normal aldugunu soyledi istirahat et dedi rahim geriliyormus agri bundanmis. Normal yani kafana takma bolbol dinlenKızlar kasıklarımda agrı oluyor 2 gündür normal mıdır?
Canim biraz daha sabirli ol. Hem ikinci kurtajdan sonra tekrar hamile kalmak cokda imkansiz degil. Benim bir kızım ustunede iki dusukden dolayi kurtajim var ve dorduncu kez hamileyim Allahin izniyle hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz inşallah. Hakkinda hayirlisi olsun iyi haberlerini bekliyotuzyok canım işin ilginç tarafıda bu ya hiç bir doktor alttan bakmıyor neden bakmıyor çok şaşırıyorum. ya orası öyle ama ilk bebeğimde kürtaj bunda da kürtaj olursam bir daha hamile kalmam zorlaşacak. Evlatlarla sınanmak imtihanların en büyüğü herhalde insanın içi parça parça oluyor allah dayanma gücü versin.
Canım lekelenme neden olmuş sende peki?Canim ayni dertten bebde bugun doktora gittim ayrica hafif lekelenmemde vardi benim ama doktorum cok ilgilidir saolsun agrinin normal aldugunu soyledi istirahat et dedi rahim geriliyormus agri bundanmis. Normal yani kafana takma bolbol dinlen
Lekelenme icinde bebek yerlesiyor dedi. Kanama seklinde daha yogun akintin olursa hemen gel dedi tehlikeli olan oymus. 2 dusukten sonra artık her ayrintiya takiliyoruz biz. Hersey tedirgin ediyor. Doktorum saolsun artik cok iyi tanidi bizi her konuda ve hemen yardımcı oluyorCanım lekelenme neden olmuş sende peki?
İyi olmuş salı günü dahada büyümüş olur bebişin benim kafamı karıştırdı doktor çarşamba tekrar gidicem inşallah çok iyi haberler alırım
Yaparlar canım Allah bir yerden yardım eder.Mesajlastiktan sonra kayinvaldem aradi, ben de hic bisey yiyemiyorum mutfaga giremiyorum, esim icinde peynir zeytin biseyler yer artik dedim:) baktim yemek gonderiyomus sagolsun:) normalde hic kimseden bisey istemem ama bu zor bir durum gercekten Allah hepimize kolaylik versin, gercekten daha simdiden analarin hakki odenmezmis diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?