- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #1.721
tesekkurler cevabin icin bizim bebek cok surpriz oldu o yuzden korkuyoruz esimn sperm degerleri kotuydu ama dogal yoldan hamile kaldim o yuzden cok heyecanliyiz kaybetmek istemiyoruzkorkma canım gayet normal ben 5+5 te keseyi gördüm 6+5de bebeği gördüm daha geç görenlerde var yani senin normal
Canim gec dollenme olmussa gorulmeyebilir.Benim yarin 5+3 oluyor kese icin yarin gidecegim kontrole.kizlar ben 4+5 teyim bugun doktora gittim bebek gorunmuyo cok kucuk dedi keseden de bahsetmedi kotu bisey de soylemedi hicbiseyin gornmemesi normal mi bisey olcak diye cok korkuyorum hic mide bulantim flan da yok..
Bende carsamba günü gidecegim benim ki suan 5+2 insallah bende görurum ilk bebegim oldugu icin korkuyorum biraz bi sorun cikacak diye...
Allahım korusun .bişeycik olmaz inşallahiki buçugun altında yada iki buçuk olası lazım benm deger çok yüksek hamilelik için risk oluşturuyo :/
yarin yaz canim doktordan gelnce merak ediyorum :)Canim gec dollenme olmussa gorulmeyebilir.Benim yarin 5+3 oluyor kese icin yarin gidecegim kontrole.
Yok eşim yapıyo ,ben bakamıyorum bile.Şimdilik böyle bakalım her gün böyle idare edebilicek miyiz?evet çok canım yanıyor. Kendim yapıyorum ama saati geldiğinde içim sızliyor. Ya siz kendinizmi vuruyorsunuz
Canim gec dollenme olmussa gorulmeyebilir.Benim yarin 5+3 oluyor kese icin yarin gidecegim kontrole.
llah yardimcin olsun ya dikkat et kendine de allah kucagina almayida nasip eder insallah :)Aynı durumdayım ve uyuyamiyorum. Yarın 2 saat yolculuk yapacağım.
Maşallah ne güzel inşallah benimki bebemin keseside düzelirEvet şimdi düzeldi bi sıkıntı yok maşallah :)
Bende bekliyorum canim yarin yaz haberleriyarin yaz
yarin yaz canim doktordan gelnce merak ediyorum :)
İyi olmuş salı günü dahada büyümüş olur bebişin benim kafamı karıştırdı doktor çarşamba tekrar gidicem inşallah çok iyi haberler alırımKizlar iyi akşamlar herkese size bugün sabah uyanip yaptiklarimi anlatayim siz de bana gülün :) evimin etrafinda tam 3 tane hastane var sabah 8 de kalktim atladim arabaya teker teker hastaneleri gezdim gebeligimin 5+1. Gunundeyim aslında önümüzdeki salı için randevu aldim lakin sabah nerden esti anlamadım. Hiç birinde muayne olamadım randevusuz olmuyormus. Tipis tipis eve geri döndüm kahvaltı yaptim :) sonra kendi kendime bi güldüm :)))
Yok eşim yapıyo ,ben bakamıyorum bile.Şimdilik böyle bakalım her gün böyle idare edebilicek miyiz?
çok iyi anlıyorum seni korkun 9 ay devam edicek ama inşallah sağ salim kucagımıza alcaztesekkurler cevabin icin bizim bebek cok surpriz oldu o yuzden korkuyoruz esimn sperm degerleri kotuydu ama dogal yoldan hamile kaldim o yuzden cok heyecanliyiz kaybetmek istemiyoruz
inşallah :/Allahım korusun .bişeycik olmaz inşallah
Canim benim de ayni seninle tarihler. Beni de 25 kasimda cagirdi doktorum hem bebegi hem kalp atisini gormeye. Canini sikma. Ben de sadece keseyi gordum daha. Sali gununu bekliyorum iste.
kesekn kaç mm cnm?kaçıncı günün bugün?
Neden böyle düşünüyosun canım yaa dur bakalım daha erkendşr belki alttan muayene ettiler mi yolksac görünmedi m i yine?Biraz sabret kötü düşünme nolur belki sonradan gelişiverir bebeğin hem kürtaj olmak zorunda kalsan bile dünyanın sonu değil tabi ki tekrar hamile kalabilrsin.Unutma herkesin imtihanı bir değil ve her imtihanın mükafatı da farklıdır muhakkak içini rahat tut cnm
Ben yolk sacı gördüğümde kese 15 mm di. Daha erken yani senin için bencesalı günü gittiğim doktor daha kese çok küçük 10mm dedi bugunku doktor son adet tarihine göre küçük dedi ölçmedi bile direk kan testi istedi bende yaptırmadım
çook çok normal dahada olucak bu kasık ağrılarıKızlar kasıklarımda agrı oluyor 2 gündür normal mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?