- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #1.701
Bende carsamba günü gidecegim benim ki suan 5+2 insallah bende görurum ilk bebegim oldugu icin korkuyorum biraz bi sorun cikacak diye...ben dün görmüştüm 5+1 di sende yarı 5+1 oluyorsun görürsün inşallah. minicikti benimki acaba benimkimi ufaktı banamı öyle geldi bilemedim
Canim ben 8 haftalik hamileyim bulanti bendede yok.endise etme herkesin farkli oluyo.☺anladım benm adetim zaten düzensizdi tam 28 günde bi olduğumu bilmem 3 5 gün sonrası olur hep işte bende adet tarihine göre hesaplayıp doktorda öyle deyince kafam karıştı anlayamadım.bi de bende mide bulantısı başdönmesi falan yok sizler ne alemdesiniz kimisi daha erken diyor ama bilmiyorum
Hayırlı olsun canım.Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin evlatlarımızı.merhaba kızlar bende Allah nasip ederse Temmuz annesi olacağım hala inanamıyorum dün 5+1 de keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışları için çağırdı inşaallah o gün geldiğinde kalp atışlarını duyabilirim.
MaşaAllah ne güzelKizlar selam bugun doktora gittik. Bebegindr vir gelisme olmamis ancak ikinci bir yolk kesesi olusmus. Ikizlermis. Simdi diger cumaya kadar tekrar bekleyecegiz ikinci keseden bir gelisme olabilir diye. Kafam iyice karisti Allahim yardimcimiz olsun.
Hayırlı olsun canım darısı bana ve tüm kalp atışı bekleyen annelere :)kızlar bugün bebegimin kalp atışlarını duydum çok iyi geldi. o küçücük şeyin nasılda güm güm kalbi atıyor :) Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip eder inşallah :)
Doktoruna danışmalısın,biz ne desek olmaz.Kızlar hamile olduğumu öğrenmeden önce eşimle tatil satın almıştık Bolu da aralık gibi gıdecektık.yol 4 saat şimdi bebek olduğu için gitmek istemiyorum.sızın fıkrınız nedir?
Yarın bende kontrole gidiyorum kese görmek için
Allah nasip ederse yarın kontrol le gideceğim. İnşallah keseyi görürüm
Çok hoşsunKizlar iyi akşamlar herkese size bugün sabah uyanip yaptiklarimi anlatayim siz de bana gülün :) evimin etrafinda tam 3 tane hastane var sabah 8 de kalktim atladim arabaya teker teker hastaneleri gezdim gebeligimin 5+1. Gunundeyim aslında önümüzdeki salı için randevu aldim lakin sabah nerden esti anlamadım. Hiç birinde muayne olamadım randevusuz olmuyormus. Tipis tipis eve geri döndüm kahvaltı yaptim :) sonra kendi kendime bi güldüm :)))
aa iyi oldu ögrendiğim :)inşallah sağlıklı bi şekilde alırsın bebeğini kucağına baş ağrın felan olursa bol su iç geçiriyo biraz da olsa
seninki dahada ilginçmiş :)ben çok tatlı yiyen fakat turşuyu ayda yılda bir 1-2 lokma yiyen biriydim. ama 2 haftadır tabak tabak turşu yiyorumişin garip tarafı turşudan sonra acayip tatlı yiyorum
canım çarşamba günü Allah ın izni ile görürsün meleginiBende carsamba günü gidecegim benim ki suan 5+2 insallah bende görurum ilk bebegim oldugu icin korkuyorum biraz bi sorun cikacak diye...
crl kaç cm görünüyor acaba yani bebeğin kaç cm cnım:)
Canim kac olmasi lazimki endiselendin. Ben de bugun yaptirdim benimkindede 1.5581 yaziyo ben pek anlamiyorumdakızlar bugün tsh ölçtürdüm 7,14 çıktı çok korkuyorum bşy olcak diye.iki gündürde gögüslerimdeki hassasiyet azaldı şimdi endişeleniyorum nasıl beklicem çarşambayı bilmiyorum acaba kalbimi durdu gelişimimi durdu diye kafamda binbir soru
Sormayın ben de kendime hala gülüyorum :)Çok hoşsunTıpış tıpış gelme kısmına çok güldüm,bari biri kabul etseydi
Insallah ya insallahcanım çarşamba günü Allah ın izni ile görürsün melegini
Benim bas agrim cok oluyodu kuzenime sordum bana da o söyledi ve gercekten dogru yani gecirdigiaa iyi oldu ögrendiğim :)
Evet şimdi düzeldi bi sıkıntı yok maşallah :)Şimdi düzeldi ama değilmi benim ki muza benziyormuş doktor pek iyi konuşmadı ama kötü bişey yok dedi ama korkuyo insan
1 kasımda olmuştu tranferim canım evet haklısın tüp bebek olduğu için insan herşeyden sakınıyor zaten işe gitmiyorum transfer gününden beri rapor alıyorum evde yatıyorum. amiiin canım Allah yardımcımız olsun meleklerimizi korusun.
inşallah görürsün canım hayırlısıyla.Ben de hibor iğne, coraspin,folik asit ve crinone jel kullanıyorum.Hibor iğne yakıyor biyerde soğuk pressin acıyı azalttığından bahsetmişler ama nasıl bilmiyorum sen nası vuruyosun iğneyi?
iki buçugun altında yada iki buçuk olası lazım benm deger çok yüksek hamilelik için risk oluşturuyo :/Canim kac olmasi lazimki endiselendin. Ben de bugun yaptirdim benimkindede 1.5581 yaziyo ben pek anlamiyorumda
güzel tespitmiş :)Benim bas agrim cok oluyodu kuzenime sordum bana da o söyledi ve gercekten dogru yani gecirdigi
ben dün görmüştüm 5+1 di sende yarı 5+1 oluyorsun görürsün inşallah. minicikti benimki acaba benimkimi ufaktı banamı öyle geldi bilemedim
korkma canım gayet normal ben 5+5 te keseyi gördüm 6+5de bebeği gördüm daha geç görenlerde var yani senin normalkizlar ben 4+5 teyim bugun doktora gittim bebek gorunmuyo cok kucuk dedi keseden de bahsetmedi kotu bisey de soylemedi hicbiseyin gornmemesi normal mi bisey olcak diye cok korkuyorum hic mide bulantim flan da yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?