• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

anladım benm adetim zaten düzensizdi tam 28 günde bi olduğumu bilmem 3 5 gün sonrası olur hep işte bende adet tarihine göre hesaplayıp doktorda öyle deyince kafam karıştı anlayamadım. :KK17: bi de bende mide bulantısı başdönmesi falan yok sizler ne alemdesiniz kimisi daha erken diyor ama bilmiyorum:110:
Canim ben 8 haftalik hamileyim bulanti bendede yok.endise etme herkesin farkli oluyo.☺

merhaba kızlar bende Allah nasip ederse Temmuz annesi olacağım hala inanamıyorum dün 5+1 de keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışları için çağırdı inşaallah o gün geldiğinde kalp atışlarını duyabilirim.
Hayırlı olsun canım.Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin evlatlarımızı.
Kizlar selam bugun doktora gittik. Bebegindr vir gelisme olmamis ancak ikinci bir yolk kesesi olusmus. Ikizlermis. Simdi diger cumaya kadar tekrar bekleyecegiz ikinci keseden bir gelisme olabilir diye. Kafam iyice karisti Allahim yardimcimiz olsun.
MaşaAllah ne güzel:nazar:Hayırlı olsun canım.Amin canım inşaAllah ikizlerin sağlıkla dünyaya gelirler.
kızlar bugün bebegimin kalp atışlarını duydum çok iyi geldi. o küçücük şeyin nasılda güm güm kalbi atıyor :) Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip eder inşallah :)
Hayırlı olsun canım darısı bana ve tüm kalp atışı bekleyen annelere :)
Kızlar hamile olduğumu öğrenmeden önce eşimle tatil satın almıştık Bolu da aralık gibi gıdecektık.yol 4 saat şimdi bebek olduğu için gitmek istemiyorum.sızın fıkrınız nedir?
Doktoruna danışmalısın,biz ne desek olmaz.
:110::110::110::110:
Allah nasip ederse yarın kontrol le gideceğim. İnşallah keseyi görürüm
Yarın bende kontrole gidiyorum kese görmek için :KK48:İnşaAllah görürüz canım sağlıklı keselerimizi.Çok heyecanlıyım:KK48:
Kizlar iyi akşamlar herkese size bugün sabah uyanip yaptiklarimi anlatayim siz de bana gülün :) evimin etrafinda tam 3 tane hastane var sabah 8 de kalktim atladim arabaya teker teker hastaneleri gezdim gebeligimin 5+1. Gunundeyim aslında önümüzdeki salı için randevu aldim lakin sabah nerden esti anlamadım. Hiç birinde muayne olamadım randevusuz olmuyormus. Tipis tipis eve geri döndüm kahvaltı yaptim :) sonra kendi kendime bi güldüm :)))
Çok hoşsun:KK48:Tıpış tıpış gelme kısmına çok güldüm,bari biri kabul etseydi :KK48:

kızlar bugün tsh ölçtürdüm 7,14 çıktı çok korkuyorum bşy olcak diye.iki gündürde gögüslerimdeki hassasiyet azaldı şimdi endişeleniyorum nasıl beklicem çarşambayı bilmiyorum acaba kalbimi durdu gelişimimi durdu diye kafamda binbir soru

kızlar bugün tsh ölçtürdüm 7,14 çıktı çok korkuyorum bşy olcak diye.iki gündürde gögüslerimdeki hassasiyet azaldı şimdi endişeleniyorum nasıl beklicem çarşambayı bilmiyorum acaba kalbimi durdu gelişimimi durdu diye kafamda binbir soru
Canim kac olmasi lazimki endiselendin. Ben de bugun yaptirdim benimkindede 1.5581 yaziyo ben pek anlamiyorumda

Kizlaar iki gundur siddetli kasik agrim vardi bugunde hafif kahverengi lekelenmem oldu dru aradim hemen gel bakalim dedi. Gittim bide ne goreyim minigimin kalp atislari :)) cook sukur Allahima. 5+5 te gorulmez aslinda dedi doktorum ama keseyide 4+5 te gormustuk. Kalp atisi icin 113 dedi bu konuda bilgisi plan varmi. Ayrica agri ve lekeyede korkulacak bisey yok dedi. Allahim herkese o sesi duymayi nasip etsin..

:KK46::KK46:
1 kasımda olmuştu tranferim canım evet haklısın tüp bebek olduğu için insan herşeyden sakınıyor zaten işe gitmiyorum transfer gününden beri rapor alıyorum evde yatıyorum. amiiin canım Allah yardımcımız olsun meleklerimizi korusun.

Aaaa aynı gün

inşallah görürsün canım hayırlısıyla.Ben de hibor iğne, coraspin,folik asit ve crinone jel kullanıyorum.Hibor iğne yakıyor biyerde soğuk pressin acıyı azalttığından bahsetmişler ama nasıl bilmiyorum sen nası vuruyosun iğneyi?

evet çok canım yanıyor. Kendim yapıyorum ama saati geldiğinde içim sızliyor. Ya siz kendinizmi vuruyorsunuz

kizlar ben 4+5 teyim bugun doktora gittim bebek gorunmuyo cok kucuk dedi keseden de bahsetmedi kotu bisey de soylemedi hicbiseyin gornmemesi normal mi bisey olcak diye cok korkuyorum hic mide bulantim flan da yok..

ben dün görmüştüm 5+1 di sende yarı 5+1 oluyorsun görürsün inşallah. minicikti benimki acaba benimkimi ufaktı banamı öyle geldi bilemedim :KK51:

Ay inşallah görürüm. Sizin adınıza çok sevindim. Ama tüp bebeklerin gelişimi başta öyle oluyormuş tedavi gördüğüm Klinikteki hemşiremde söylemişti. Onun için hiç merak etmeyin. Bana da dua edin inşallah bende güzel yorumlar yazayım.

kizlar ben 4+5 teyim bugun doktora gittim bebek gorunmuyo cok kucuk dedi keseden de bahsetmedi kotu bisey de soylemedi hicbiseyin gornmemesi normal mi bisey olcak diye cok korkuyorum hic mide bulantim flan da yok..
korkma canım gayet normal ben 5+5 te keseyi gördüm 6+5de bebeği gördüm daha geç görenlerde var yani senin normal

Back