• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

hayırlı olsun canım benim çok sevindim ilk tüp denemen miydi? Ben de aşılama ile hamile kaldım progestan değil ama crinone jel kullanıyorum biraz daha gıcık bişey.Anlattıkların yeni1mucize arkadaşın işine yarayacak cnm teşekkürler
evet canım ilk tüp denemem daha önce iki kez aşılama yaptırmıştım ama olumsuz oldu.. Rabbim inşallah meleklerimizi bize bağışlar. ilaçların hepsi gıcık sanırım jel daha rahatsız edicidir.

Kizlar selam bugun doktora gittik. Bebegindr vir gelisme olmamis ancak ikinci bir yolk kesesi olusmus. Ikizlermis. Simdi diger cumaya kadar tekrar bekleyecegiz ikinci keseden bir gelisme olabilir diye. Kafam iyice karisti Allahim yardimcimiz olsun.

Bende hem progestan iğne hemde cinneti jel kullanıyorum. Birde vertigo hastasıyım sürekli başım dönüyor. İşten eve gelince hic birsey yapacak halim kalmıyor. Benimde tüp bebek ayrıca hibor iğne de kullanıyorum. Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz . Allah emeklerimizi boşa çıkarması inşallah.
hibor iğne ne içinde daha önce adını bir kez duydum hiç araştırmadım. progestanıda vajinal olarak kullanırsan daha az başın döneceğini düşünüyorum progestan daha çok tetikliyordur veritigonu. ben bi dünya ilaç kullanıyorum hemen sayayım. progestan tablet, 5 güne 1 proluton iğne, climara forte flaster, estrofem tablet, ecopirin , previt positive diye bir vitamin verdi dün içinde bir çok vitamin barındıyormuş, efa s1200 ve haftada 1 b12 plus kullanıyorum canım. evet evet sanırım bu kadar :KK49: sen keseyi gördün mü ? kusura bakamyın geçmiş sayafalara baktım ama çok yazılmış hepsini okumak mümkün değil merak ettim o_O

kızlar bugün bebegimin kalp atışlarını duydum çok iyi geldi. o küçücük şeyin nasılda güm güm kalbi atıyor :) Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip eder inşallah :)
çok sevindim hayırlı olsun...Çok da heyecanlandım inşallah çarşamba günü bi aksilik olmasın allahım da ben de duyayım bu sesleri :(

hibor iğne ne içinde daha önce adını bir kez duydum hiç araştırmadım. progestanıda vajinal olarak kullanırsan daha az başın döneceğini düşünüyorum progestan daha çok tetikliyordur veritigonu. ben bi dünya ilaç kullanıyorum hemen sayayım. progestan tablet, 5 güne 1 proluton iğne, climara forte flaster, estrofem tablet, ecopirin , previt positive diye bir vitamin verdi dün içinde bir çok vitamin barındıyormuş, efa s1200 ve haftada 1 b12 plus kullanıyorum canım. evet evet sanırım bu kadar :KK49: sen keseyi gördün mü ? kusura bakamyın geçmiş sayafalara baktım ama çok yazılmış hepsini okumak mümkün değil merak ettim o_O

Bende sizin kullandığınız gibi çok ilaç kullanıyorum. Hibor kanı sulandirmak icinmis. Tüp bebekle gebe kalmak dahada stresli bir dönem. Zaten crionen jel kullanıyorum birde progestan iğne, hibor iğne .estrofem tablet, coraspirin, folik asit ilacı kullanıyorum. Sizi transfer ne zamandi? Benimde ilk gebeliğim birde tüp bebek olunca heyecan stres dahada çok oluyor. Allah yardımcımız olsun.

Kızlar hamile olduğumu öğrenmeden önce eşimle tatil satın almıştık Bolu da aralık gibi gıdecektık.yol 4 saat şimdi bebek olduğu için gitmek istemiyorum.sızın fıkrınız nedir?

:110::110::110::110:
Bende sizin kullandığınız gibi çok ilaç kullanıyorum. Hibor kanı sulandirmak icinmis. Tüp bebekle gebe kalmak dahada stresli bir dönem. Zaten crionen jel kullanıyorum birde progestan iğne, hibor iğne .estrofem tablet, coraspirin, folik asit ilacı kullanıyorum. Sizi transfer ne zamandi? Benimde ilk gebeliğim birde tüp bebek olunca heyecan stres dahada çok oluyor. Allah yardımcımız olsun.
Allah nasip ederse yarın kontrol le gideceğim. İnşallah keseyi görürüm

1 kasımda olmuştu tranferim canım evet haklısın tüp bebek olduğu için insan herşeyden sakınıyor zaten işe gitmiyorum transfer gününden beri rapor alıyorum evde yatıyorum. amiiin canım Allah yardımcımız olsun meleklerimizi korusun.

:110::110::110::110:
Allah nasip ederse yarın kontrol le gideceğim. İnşallah keseyi görürüm
inşallah görürsün canım hayırlısıyla.Ben de hibor iğne, coraspin,folik asit ve crinone jel kullanıyorum.Hibor iğne yakıyor biyerde soğuk pressin acıyı azalttığından bahsetmişler ama nasıl bilmiyorum sen nası vuruyosun iğneyi?

Can
Kızlar hamile olduğumu öğrenmeden önce eşimle tatil satın almıştık Bolu da aralık gibi gıdecektık.yol 4 saat şimdi bebek olduğu için gitmek istemiyorum.sızın fıkrınız nedir?
Canim bence git. Sadece sana sknti verecek aktivitelerde bulunma yeter. Tatil iyi gelir dinlenirsin. Keyfini cikar bebegin sen ve esin ilk tatiliniz :) 4 saat yolun bence bi skntisi olmaz. Bizim de 21 aralikta bi planimiz var aynen ona uyucam.

çok teşekkür ederim canım desteğin için allah yavrunu sana bağışlasın
20141121_203151.jpg
20141121_203219.jpg

bedst: 37910025 .!.:
çok teşekkür ederim canım desteğin için allah yavrunu sana bağışlasın
Amin canim hepimuzinkini inşallah bak üstteki ultrason da daha 5 haftaya yakin alttaki resimde ise 6 hafta gibi aralarinda 9 gun var son resimde kalp atislarini cok netti hem duydum hem gördüm

Can

Canim bence git. Sadece sana sknti verecek aktivitelerde bulunma yeter. Tatil iyi gelir dinlenirsin. Keyfini cikar bebegin sen ve esin ilk tatiliniz :) 4 saat yolun bence bi skntisi olmaz. Bizim de 21 aralikta bi planimiz var aynen ona uyucam.
ben biraz ensılelerı olan bir anneyım sanırım:) sızın yolculuk kaç saat biz otobüsle gıdıcez aynı zamanda.

Kizlar iyi akşamlar herkese size bugün sabah uyanip yaptiklarimi anlatayim siz de bana gülün :) evimin etrafinda tam 3 tane hastane var sabah 8 de kalktim atladim arabaya teker teker hastaneleri gezdim gebeligimin 5+1. Gunundeyim aslında önümüzdeki salı için randevu aldim lakin sabah nerden esti anlamadım. Hiç birinde muayne olamadım randevusuz olmuyormus. Tipis tipis eve geri döndüm kahvaltı yaptim :) sonra kendi kendime bi güldüm :)))

Ozellikle yemek yerken ve yedikten bir sure sonra benim gibi basi cok donen var mi? Resmen basimi zor tutuyorum yerinde savruluyor danki.
Birde iki gundur falan cok sinirliyim tahammulsuzum.bu da ya progestandan yada tiroid hapindan dolayi galiba :KK43:
evt ilaclardan oluyormus

Back