• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Canım içini rahat tut bende sürekli araştırıp kendi kendimi strese soktum başlarda olumlu düşünmek lazım:)umarım güzel haberler alırsın bugun doktordan bende yarın ilk kez giricem ultrasona inşlh keseyi felan görürüm seninle sat tarıhımız döndüğünde haberlerini beklıyorum:)

geldim ilk önce bizim mahallede kadın hastalıkları doğum poliklinigi var ssk nın çünkü kendime daha hastane ve doktor bulamadım. doktor gözükmediğini söyledi alttan bakayımmı dedi istemedim bizim ssknın aletleri biraz eski dedi gözükmeyebilir haftaya gel dedi göremeyince ben biraz stres yaptım . bu arada yapmam gereken bişey varmı dedim test falan yok dedi.
ordan özel bi polikliniğe gittim ultrasona girdim doktor 7m dedi, 5 haftalık hamilesin dedi bide sarılılk falan 1-2 test verdi haftaya tekrar gel dedi. Artık elimde ilk ultrason fotografımız var ben de şimdi inandım artık hamile olduğuma sanki

Kızlar çok kötüyüm. Doktora gittik bugün. Keseyi gördük 14mm di. Fakat doktor rahimde şekil bozukluğu var dedi. 20 gün sonra tekrar gel dedi :(

İyi akşamlar kızlar hamile arkadaşları tebrik ederim sağlıklı bir hamilelik geçirip kucaklarına almak nasip olur inşallah. Daha önce yazmıştım yumurtalama gününde ilişkimiz olmuştu ama bebek planlamamıştık kaza oldu yani bir tane kızımız var o kardeşi olsun çok istiyor gerçi bizde oluruna bıraktık adet gunumu beklerken heveslendik bizde hiç aklımızda yokken adetime 4 gün kala kan verdim 0.83 çıktı ama bende belirtiler vardı halende devam ediyor adetim hiç gecikmez hatta erken bile gelir bir gecikti ilk bebeğimde geç döllenme olmuştu ondan halen ümidim var eşimden test istedim gelir gelmez yapacağım bu kadar merak edeceğimi hevesleneceğimi hiç tahmin etmezdim

İyi akşamlar kızlar hamile arkadaşları tebrik ederim sağlıklı bir hamilelik geçirip kucaklarına almak nasip olur inşallah. Daha önce yazmıştım yumurtalama gününde ilişkimiz olmuştu ama bebek planlamamıştık kaza oldu yani bir tane kızımız var o kardeşi olsun çok istiyor gerçi bizde oluruna bıraktık adet gunumu beklerken heveslendik bizde hiç aklımızda yokken adetime 4 gün kala kan verdim 0.83 çıktı ama bende belirtiler vardı halende devam ediyor adetim hiç gecikmez hatta erken bile gelir bir gecikti ilk bebeğimde geç döllenme olmuştu ondan halen ümidim var eşimden test istedim gelir gelmez yapacağım bu kadar merak edeceğimi hevesleneceğimi hiç tahmin etmezdim

Merhaba inşallah hamilesindir hayırlısıyla..ben de 1 hafta önce baktırmıstım adetimden 0.83 cıkmıstı..sonra 4 gün kala 41 oldu..inşallah en hayırlı zamanda alırsın mutlu haberini..

Kızlar çok kötüyüm. Doktora gittik bugün. Keseyi gördük 14mm di. Fakat doktor rahimde şekil bozukluğu var dedi. 20 gün sonra tekrar gel dedi :KK43:

Canım benim içini ferah tut ..milette kanama düşük tehdidi oluyorda ona rağmen tutunuyor bebek..sen hep iyi düşün..güzel müzikler dinle..güzel şeyler izle..sakın stres yapma.inşallah birlikte tamamına erdiricez

Canım benim içini ferah tut ..milette kanama düşük tehdidi oluyorda ona rağmen tutunuyor bebek..sen hep iyi düşün..güzel müzikler dinle..güzel şeyler izle..sakın stres yapma.inşallah birlikte tamamına erdiricez
Amin inşallah. Cumartesi başka bir doktora randevu aldım. Bugün gittiğimde doktor ameliyattan çıkmıştı. Doğru dürüst ilgilenmedi benimle ki. Ben de şoktan hiç bi şey soramadım. Önceki doktorum progestan vermişti. Bu doktor söylemedim öyle verdi. Doğru dürüst bi şey de anlatmadı bana bi erken doğum riski var dedi :( Bakalım cumartesi günkü doktora sorcam her şeyi

QUOTE="almila000, post: 37546810, member: 618737"]Kızlar çok kötüyüm. Doktora gittik bugün. Keseyi gördük 14mm di. Fakat doktor rahimde şekil bozukluğu var dedi. 20 gün sonra tekrar gel dedi :KK43:[/QUOTE]
Kızlar çok kötüyüm. Doktora gittik bugün. Keseyi gördük 14mm di. Fakat doktor rahimde şekil bozukluğu var dedi. 20 gün sonra tekrar gel dedi :KK43:
Canım çok geçmiş olsun nasıl anladı doktor alttanmi muayene etti. Ultrason da gozuktumu

Hepinize hayirli ugurlu olsun.Allah tamamina erdirsin.ben 2014 temmuz annesiyim.gecen yil 10 kasimda ogrenmistim hamile oldugumu.19 temmuzda beklenen kizim gecikip 24 temmuzda dogdu.cok istiyodum normal dogum ve yaptim.size nacizane onerilerim var.ekmek hamur isi vs. Bunlardan uzak durun.aman hamileyim yiyeyim dogurduktan sonra veririm kilolari demeyib.ben 19 kilo alddim ve 9 kilosu hala duruyo.elevit iciyorum diyen vardi.elevitte domuz jelatini bulundugundan ben decavit ictim.aklinizda bulunsun.hatta doktorum evet dogru soyluyosun diyerek decaviti onerdi.folik asiti 3 aydan sonra birakiyosunuz zaten.mide bulantisi zamanla arttiginda isyan edebilirsiniz ben cok agir mide bulantisi yasadim.balik hic yiyemedim o yuzden omega3 kullandim.yolculuktan zarar olur mu demis bi arkadasta.ogretmenim.hamileligim boyunca hergun 110 km koye gittim ve döndüm.hic bi sikinti olmadi cok sukur.bol bol uyuyun derim zira bebek olduktan sonra en ozledigim sey uyumakti..sorunuz varsa taze anne olarak yannitlayabilirim:)
Canım ilk önce merhaba özlem ben baktımda kimse sana cevap yazmadı çünkü kötü şeyleri okumak ve duymak istemiyorlar ama bunlar hayatın gerçekleri benimde 6 düşüğüm var o açıdan seni çok iyi Anlıyorum başına gelmeden de kimse anlayamaz senin Duygularını bende çok testler yaptırdım genetik histeroskopi kan sulandırıcı iğne de kullandım aspirinde yine düştü en Sonuncusu 2 aylıkken düştü doktor bana olana kadar deneyeceksin dedi ve inan bende hiç ümidimi kaybetmedim Allah isterse olmayacak şey yoktur sebepsiz düşükler kadar kötü birşey yok çünkü istediğim an hamile kalabiliyorum ben hemde hemen ama hamile kaldığıma sevinemiyordum korkuyordum düşerse diye ama artık öle düşünmüyorum 1 yıl ara verdim bakalım hayırlısı artık önemli olan pozitif düşünmek seni de tebrik ediyorum hep bu Düşüncede ol her zaman iyiyi düşünki iyi olsun sevgiler

Canım ilk önce merhaba özlem ben baktımda kimse sana cevap yazmadı çünkü kötü şeyleri okumak ve duymak istemiyorlar ama bunlar hayatın gerçekleri benimde 6 düşüğüm var o açıdan seni çok iyi Anlıyorum başına gelmeden de kimse anlayamaz senin Duygularını bende çok testler yaptırdım genetik histeroskopi kan sulandırıcı iğne de kullandım aspirinde yine düştü en Sonuncusu 2 aylıkken düştü doktor bana olana kadar deneyeceksin dedi ve inan bende hiç ümidimi kaybetmedim Allah isterse olmayacak şey yoktur sebepsiz düşükler kadar kötü birşey yok çünkü istediğim an hamile kalabiliyorum ben hemde hemen ama hamile kaldığıma sevinemiyordum korkuyordum düşerse diye ama artık öle düşünmüyorum 1 yıl ara verdim bakalım hayırlısı artık önemli olan pozitif düşünmek seni de tebrik ediyorum hep bu Düşüncede ol her zaman iyiyi düşünki iyi olsun sevgiler
Özür dilerim Yanlışlık oldu bunu dila86 kullanıcısına yazmıştım kusura bakmayın

Özür dilerim Yanlışlık oldu bunu dila86 kullanıcısına yazmıştım kusura bakmayın
Okuyunca anladım canım zaten evet, demek sende hemen hamile
Kalıyorsun , bana da yapıldı tüm tetkikler hcg , genetik tarama vs, ama benim anladığım şu, mide bulantısı olunca ,gebelik iyi oluyor , bende hiç olmadı bir bulansa rahatlayacağım, elbette bulamadığı Halde çok sağlıklı geçende var ama dmek istediğim şu bulanık düşük yapan hiç duymadım ben,bende seni
Çok iyi anladım canım ama neden ara verdin 1 yıl çok uzun değil mi?

Seninle aynıyım pataloji sonucu temiz çıkıyo 5 yılda 4 düşük 1 dıs gebelik 2kimyasal yasadim.kan pihtilasmam var histeroskopide oldum yine düşüyo aspirin iç iğne vur yok yine hüsran...doktor dene diyo..en son ağustosta düşürdüm 10 hafta içine giricekken...bide geçen ay günüm geçti idrar pozitifti amayine kanama yine hüsran...bazen hiç anne olamıcakmıyım diye düsünüyorum...yasım 29 4 yıllı devirdim evlilikte...bir an kendimi gördüm yazdıklarinda daha anne olmaya her gebelikte sevinemiyorum bile hemen gidiyolar ellerimden...

Merhaba hanimlar... bu sabah gebelik testi yaptim ve positif cikti.. sanirim bende insallah temmuz annesi olacagim :)

Bugun kan veremedim, saglik ocagimiz bugun kan almiyormus.. pazartesi kan tahlili yaptiracagim .

Cok mutlu ve heyecanliyim..

uc ay once 19 aylik bebegimi kaybetmistim.. insallah bu bebegim saglikla dogar :(

Merhaba
Ben dün sabah evde test yaptım hamile oldugunu ogrendim sonra kan tahlili yaptım 4 hafta 3 günlük hamileyim :)
Su an bir seyin farkinda degilim sadece ayaklarim çok üşüyor :(

QUOTE="almila000, post: 37546810, member: 618737"]Kızlar çok kötüyüm. Doktora gittik bugün. Keseyi gördük 14mm di. Fakat doktor rahimde şekil bozukluğu var dedi. 20 gün sonra tekrar gel dedi :KK43:

Canım çok geçmiş olsun nasıl anladı doktor alttanmi muayene etti. Ultrason da gozuktumu[/QUOTE]
Ultrasonda gördü önce sonra alttan baktı. Hatta bi doktor daha çağırdı emin olmak için. Kese sağ tarafta görünüyor. Ama bana doğru dürüst bi şey demedi 20 gün sonra gel 3 boyutluda görelim hem kalp atışlarına bakalım dedi.

bende bu ay hamıle oldumm ayy cok sevınclıyım bı yıldır ugrasmamıza ragmen olmuyodu ve ben artık bu ay adet gunumu saymaktan vazgecmıstım vee hamileyım ınanamıyorum hala cunu umudumu kaybetmıstım demekkı ustune fazla dusmemek gerekıyomus dıyorlardı ama bu cok zor bısey gercekten ama dusunmeyı bıraktıgım ılk ay hamıle kaldım :) darısı sızın basınıza ıns

bende bu ay hamıle oldumm ayy cok sevınclıyım bı yıldır ugrasmamıza ragmen olmuyodu ve ben artık bu ay adet gunumu saymaktan vazgecmıstım vee hamileyım ınanamıyorum hala cunu umudumu kaybetmıstım demekkı ustune fazla dusmemek gerekıyomus dıyorlardı ama bu cok zor bısey gercekten ama dusunmeyı bıraktıgım ılk ay hamıle kaldım :) darısı sızın basınıza ıns

gözün aydın bende bu ay adet günümü saymıcam demiştim hamile kaldım rahat olmak gercekten önemli

Merhaba
Ben dün sabah evde test yaptım hamile oldugunu ogrendim sonra kan tahlili yaptım 4 hafta 3 günlük hamileyim :)
Su an bir seyin farkinda degilim sadece ayaklarim çok üşüyor :KK43:

gözün aydın bende hiç bişey hissetmiyom hatta ultrasona giderken doktor bişey görmicek diye çok korkmuştum

Back