• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Merhaba kızlar bende aday adayıyim suan :) inşallah rabbimin izniyle bu ay meleğim gelir 12gun once ovitrelle ignemi vuruldum dun test yaptim cok cok acik pembe ikinci çizgi cikti inşallah test bozuk degildir olmazsam pazartesi kan vercem hakkimizda hayırlısı olsun. . Aminn :KK36:
Hoşgeldin aramıza dün burda başka bir arkadaşın testide öyle oldu ikinci çizgi çok silikti pazartesiyi bekleyemdi dün akşam özel hastaneye gitti kan verdi ve sonuç mutlu sonnn :)))

Hoşgeldin aramıza dün burda başka bir arkadaşın testide öyle oldu ikinci çizgi çok silikti pazartesiyi bekleyemdi dün akşam özel hastaneye gitti kan verdi ve sonuç mutlu sonnn :)))
Ayy inşallah benimde mutlu son olsun 17 aydir ugrasiyorum inşallah bu ay son olsunn :) :)

Benim de sat 25 eylüldü. Adetime 1 hafta kala ikinci silik çizgiyi gördüm. 5 gün kala kan testinde beta hcg 84,66 çıktı. :) Perşembe güne randevu aldım. Bakalım keseyi görebilecek miyiz :)

Ne güzel inş hayırlı olur herkese bende yeni düşük yaptım inş biraz ara vericem Temmuz çok zor ama belki Ağustos olur nasip

merhaba arkadaşlar ben de galiba temmuz annesi olacağım.batım bugün dün ve gece test yaptım pozitifi gördüm Allah inşaallah sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder.2009 temmuzunda kızımı kucağıma almıştım.Bu bebişimde inşaallah temmuzda doğacak:)

Testimde bu arkadaşlar 15. saniyede çizgi çıktı. 9 aydır bugünü bekliyordum.:anneadayı:

Eklentiler

• IMG_20141026_032254.jpg
    IMG_20141026_032254.jpg
    104,2 KB · Görüntüleme: 1.744
Testimde bu arkadaşlar 15. saniyede çizgi çıktı. 9 aydır bugünü bekliyordum.:anneadayı:
Hayırlı olsun cnm allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ınsallah yarin test yapcam benimkide garantilenir rabbimin izniyle amiin allah isteyen herkese versin

Hayırlı olsun cnm allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ınsallah yarin test yapcam benimkide garantilenir rabbimin izniyle amiin allah isteyen herkese versin
sağol cnm inşallah sağlıklı ilerler.Senin de umarım yarın yüksek çıkar testte.Ne zamandır düşünüyorsun bir de ilk bebek mi?

Evt temmuz 2015 anne adaylarımız gün geçtikçe çoğalıyo sanırım bu hafta içerisinde keseler görünmeye başlayacak

Ya benimde yaklaşık 10 gündür çok fena belirtilerim var aşırı üşüme,sıcak basması,ara ara mide bulantıları bazen yanmada oluyor bide dün sol kasığımda aşırı ağrı hissediyorum sanki bişeler batıyor gibi he bide hayatımda hiç ciger yemedim ki görünüşü bile midemi bulandırır ama geçen gün canım fena çekti anlatamam içim nasıl gitti ya :D ama işte tüm bunlar olurken bi yandan da kanamam başladı aslında 27 ekimde adet olmam lazımdı ama 22sinde oldum ilk gün çok geldi ama sonraları çok az gerci normal adetim cok gelirdi 5 gün boyunca hep olurdu ama bu sefer öyle olmadı ve hiç adet sancım olmaz bu adetim de fena sancı çektim :( çevremdekiler üstüne görme olabilir diyo tam emin değilim bugün test yaptırcam işte :) sizce olma payı nedir ben çok istiyorum ama :(

Merhaba arkadaşlar Ben haziran sonu temmuz başı annesiyim :KK73: nasıp se ilk bebeğimiz olacak. Burda gelişmelerini birlikte takip edicez. Herkese hayırlı bir hamilelik diliyorum

Meraba arkdaslar bende ekimin 23de adet olacaktim ama bi hafta gecti test yaptim 3tane hepsi pozitif cikti daha doktora gitmidim bende temmuz annesi olacagim allahin izniyle bu ikici cocugum olucak

benim de sat 3 ekim :) amaa umutsuzluk yok biri mol gebelik olmak üzere 2 düşük yaşadım ama ben bile umutsuz değilim rabbim ne zaman hayırlısıysa o zaman nasip etsin bize bebeklerimizi. biz de bu ay denememizi yaptık umarım hepimiz 10 gün içinde güzel haberler alırız :)

bnm hiç düşüğümde yok bişi yok :(

Back