- 24 Nisan 2012
- 452
- 469
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
Benim de cok gazim var.bazen cok sanci yapiyor.karnimda hep sislik varKızlar benim 3 günden beri hep gazım var sizde de böyle sikayeti olan var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de cok gazim var.bazen cok sanci yapiyor.karnimda hep sislik varKızlar benim 3 günden beri hep gazım var sizde de böyle sikayeti olan var mi?
Hayırlı olsun =))Merhabalar. Bende tup bebek tedavisiyle hamile kaldim bu ay.insallah güzel paylasimlarda bulunuruz.
Benim de cok gazim var.bazen cok sanci yapiyor.karnimda hep sislik var
Benim canım surekli bişeyler yemek istiyo ama hamur işleri. Mantı acma poğaça gibi off ya tabi yemiyorum tutuyorum kendimi suan karnim tok ama hep manti yada acma geciyi gozumun önünden
Ilk zamanlarda bu siskinlik ve gaz sikayeti gayet normal,bende de oluyor. Hatta aksamlari uyumama bile engel olabiliyor>o derece yani>.Tokluk kismina gelince tam tersi ben ne bulsam yemek istiyorum.Ama malum kilo cok oldugu icin dikkat etmeye calisiyorum. Umarim herkes bulantisiz, rahat bir hamilelik gecirirmerhaba arkadaşlar herkes gazdan şikayet etmiş ben de öyle şişkinlik çok var karnımı tok hissediyorum bu yüzden.
Hamilelik herkeste farklı olabiliyor benim iştahım kapanırken senin de açılmış özellikle hamur işi canım hiç istemiyor yeşillik çekiyor canım pırasa,ıspanak,pazı.Aynen hepimiz sağlıklı,bulantısız hamilelik geçiririz.Ilk zamanlarda bu siskinlik ve gaz sikayeti gayet normal,bende de oluyor. Hatta aksamlari uyumama bile engel olabiliyor>o derece yani>.Tokluk kismina gelince tam tersi ben ne bulsam yemek istiyorum.Ama malum kilo cok oldugu icin dikkat etmeye calisiyorum. Umarim herkes bulantisiz, rahat bir hamilelik gecirir
Benim normal olduğu için regle 2 gün kala idrarda öğrendim.regl günümde de kan testi yaptırdım 75.57 idi hcg.yani çok yeniyken öğrendim.senin baya yüksek çıkmış ikiz olur inşaallah.Randevun niye o kadar zaman sonra?Ben yarın için aldım randevu beklenen adetten 9 sonraya denk geliyor.Bi de bisey sorucam, kan testinde beta HCG degerleriniz kac cikmisti ve eger tüp bebekle hamile kaldiysaniz Transfer+ ? kacinci gündü?Benim transfer+ 14. gün 990 cikmisti, esim ikiz olabilir diye ümitleniyor ama randevum 10 gün sonra
Doktorum gebelik testinden iki hafta sonra aliyor ultrasona, sonrasinda normal kadin doktoruna yönlendiriyor.Hamilelik herkeste farklı olabiliyor benim iştahım kapanırken senin de açılmış özellikle hamur işi canım hiç istemiyor yeşillik çekiyor canım pırasa,ıspanak,pazı.Aynen hepimiz sağlıklı,bulantısız hamilelik geçiririz.
Bünyeden bünyeye degisiyor canim, bulantin olmuyorsa istedigini yemeni tavsiye ederim aklinda kalmasin.
Benim normal olduğu için regle 2 gün kala idrarda öğrendim.regl günümde de kan testi yaptırdım 75.57 idi hcg.yani çok yeniyken öğrendim.senin baya yüksek çıkmış ikiz olur inşaallah.Randevun niye o kadar zaman sonra?Ben yarın için aldım randevu beklenen adetten 9 sonraya denk geliyor.
Tebrik ederim, hayirli olsun hamileligin.Alerjin neye karsi, ilaclara mi???Doktoruna danistin mi???Selamlar , 5.haftalık hamileyim . hamile öncesi 2 senedir alerji reaksiyonlarım var vucudumun belirli bölgelerinde kızarikla başlayip daha sonra şişlik ve kaçinti oluşuyor. ilaç kullanamiyorum ne yapmam gerekir.
Doktorum gebelik testinden iki hafta sonra aliyor ultrasona, sonrasinda normal kadin doktoruna yönlendiriyor.Hamilelik herkeste farklı olabiliyor benim iştahım kapanırken senin de açılmış özellikle hamur işi canım hiç istemiyor yeşillik çekiyor canım pırasa,ıspanak,pazı.Aynen hepimiz sağlıklı,bulantısız hamilelik geçiririz.
Bünyeden bünyeye degisiyor canim, bulantin olmuyorsa istedigini yemeni tavsiye ederim aklinda kalmasin.
Benim normal olduğu için regle 2 gün kala idrarda öğrendim.regl günümde de kan testi yaptırdım 75.57 idi hcg.yani çok yeniyken öğrendim.senin baya yüksek çıkmış ikiz olur inşaallah.Randevun niye o kadar zaman sonra?Ben yarın için aldım randevu beklenen adetten 9 sonraya denk geliyor.
Tebrik ederim, hayirli olsun hamileligin.Alerjin neye karsi, ilaclara mi???Doktoruna danistin mi???Selamlar , 5.haftalık hamileyim . hamile öncesi 2 senedir alerji reaksiyonlarım var vucudumun belirli bölgelerinde kızarikla başlayip daha sonra şişlik ve kaçinti oluşuyor. ilaç kullanamiyorum ne yapmam gerekir.
Hadi hayırlısı sağlıklı hamilelik geçirir bebeğini ya da bebeklerini kucağına alırsın inşaallah canım.Doktordan gelince tabi haber veririm heyecan, korku,endişe bu duyguları yaşıyorum.Aminn hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz inşaallahDoktorum gebelik testinden iki hafta sonra aliyor ultrasona, sonrasinda normal kadin doktoruna yönlendiriyor.
Doktordan geldikten sonra, bize de haber ver olur mu? Allah tamamina erdirsin insallah canim
Benim adet günümden bir gün önce idrar yaptım pozitif çıktı bir gün sonra adet günümde kan testi yaptırdım BHCH 711 çıktı.Yüksek olunca ikiz mi oluyormuş?Bi de bisey sorucam, kan testinde beta HCG degerleriniz kac cikmisti ve eger tüp bebekle hamile kaldiysaniz Transfer+ ? kacinci gündü?Benim transfer+ 14. gün 990 cikmisti, esim ikiz olabilir diye ümitleniyor ama randevum 10 gün sonra
Aynen benimde sanci yapiyor. Bide göğüs uclarimin rengi bile hemen degismis aksam duş alırken farkettim cok ilginç :)
Aynı durum bende de var göğüsler şişti şimdiden,koyulaştı hafif ve ucu çok hassaslaştı
Tesekkür ederim canim, hepimiz saglikli bebeklerimizi kucaklayalim insallah. Haber bekliyorum sendenHadi hayırlısı sağlıklı hamilelik geçirir bebeğini ya da bebeklerini kucağına alırsın inşaallah canım.Doktordan gelince tabi haber veririm heyecan, korku,endişe bu duyguları yaşıyorum.Aminn hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz inşaallah
Öyle olma ihtimali yüksek oluyormus diyolar ama tabi herkeste ayni netice olmuyor galiba...Senin de degerin iyiymis, hakkimizda hayirlisi ne diyelimBenim adet günümden bir gün önce idrar yaptım pozitif çıktı bir gün sonra adet günümde kan testi yaptırdım BHCH 711 çıktı.Yüksek olunca ikiz mi oluyormuş?
Ben transferin 12. Gunu yaptirdim 1032 cikti.14. Gunu 2024 du.bana 1 adet 5. Gun emriyosu transfer etmislerdi sanirim o yuzden deger cok yuksek.Bi de bisey sorucam, kan testinde beta HCG degerleriniz kac cikmisti ve eger tüp bebekle hamile kaldiysaniz Transfer+ ? kacinci gündü?Benim transfer+ 14. gün 990 cikmisti, esim ikiz olabilir diye ümitleniyor ama randevum 10 gün sonra