• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

gözün aydın bende hiç bişey hissetmiyom hatta ultrasona giderken doktor bişey görmicek diye çok korkmuştum

teşekkür ederim seninde gözün aydın :)
ben de daha 4 haftalık çok erken dediler diye 2 hafta sonrasına randevu alıcam
bakalım neler bekliyor bizleri :anneadayı:

Okuyunca anladım canım zaten evet, demek sende hemen hamile
Kalıyorsun , bana da yapıldı tüm tetkikler hcg , genetik tarama vs, ama benim anladığım şu, mide bulantısı olunca ,gebelik iyi oluyor , bende hiç olmadı bir bulansa rahatlayacağım, elbette bulamadığı Halde çok sağlıklı geçende var ama dmek istediğim şu bulanık düşük yapan hiç duymadım ben,bende seni
Çok iyi anladım canım ama neden ara verdin 1 yıl çok uzun değil mi?
Benimde midem önceleri bulanmıştı tam dedim bu sefer ki gebeliğim iyi gidiyo 10 hafta sürdü birden gebelik haftam geriledi 2 hafta sonra bulantılar kesildi ardındanda düşüğüm gerçekleşti ağustosta diğer düşüklerim hep 5 ve 6. Haftalarda olmuştu.

Benim bugün 5+1 olarak mide bulantım başladı..kusacak kadar değil ama yine araba tutmuş gibi kötü bir his..sizinki nasıl?..

Benimde dün ve bugün sanki üşütmüşüm gibi hafıf mide bulantısı var bide bende cok fena kabızlık var kızlar çokda dikkatli beslenıyorum hep sebze lifli gıdalar ama yınede cok kötü şekilde sizde de böle şikayetler oluyo mu? Yarın öğlen doktora gidicem inşaalh beylildüzü medilife içinizden beylikdüzünde oturup bu hastane hakkında fıkrı olan giden var mı acaba

Merhabalar, Allah kismet ederse bizimde tahmini dogum tarihimiz Temmuz.Kan testi sonucumu bugün aldim, Transfer + 14 . gün 990 cikti.Iki tane blastosisit transfer edilmisti, acaba ikisi de tuttu mu diye merak icerisindeyim.Iki hafta sonra randevum var o zamana kadar merak etmeye devam:KK48:.

Benimde dün ve bugün sanki üşütmüşüm gibi hafıf mide bulantısı var bide bende cok fena kabızlık var kızlar çokda dikkatli beslenıyorum hep sebze lifli gıdalar ama yınede cok kötü şekilde sizde de böle şikayetler oluyo mu? Yarın öğlen doktora gidicem inşaalh beylildüzü medilife içinizden beylikdüzünde oturup bu hastane hakkında fıkrı olan giden var mı acaba
Ben transferden bu yana buzdolabindan kayisi hosafini eksik etmiyorum, tavsiye ederim ise yariyor.

Okuyunca anladım canım zaten evet, demek sende hemen hamile
Kalıyorsun , bana da yapıldı tüm tetkikler hcg , genetik tarama vs, ama benim anladığım şu, mide bulantısı olunca ,gebelik iyi oluyor , bende hiç olmadı bir bulansa rahatlayacağım, elbette bulamadığı Halde çok sağlıklı geçende var ama dmek istediğim şu bulanık düşük yapan hiç duymadım ben,bende seni
Çok iyi anladım canım ama neden ara verdin 1 yıl çok uzun değil mi?
Canım merhaba 4 yılda 6 düşük yaşadım ve piskolojik açıdan çok yıprandım bendede 5 tanesinde hiç midem bulanmadı onlar 5 haftalık düştü en sonuncusunda ise gece uykudan uyandıran mide bulantıları yaşadım oda 8 haftalık düştü ondan çok umutluydum ama olmadı daha sonra piskolojik açıdan düzeleyim rahimde toparlansın biraz dedim bu Ekim Ayında korunmayı bıraktım bi ümit bu sefer belki durur diye doktorlar bünye düşüre düşüre çocuğa alışıyor 5 düşükten sonra risk artımıyor aksine düşük riski daha da azalıyor ve bünye hamileliği kabul ediyor dedi o açıdan ümidimizi hiç kaybetmeyelim Allah ol demeden hiçbirşey olmaz buarada ben de 27 yaşındayım Allah bu sefer kucağına almayı nasip eder inşallah bol bol dua etmeyi unutma

Seninle aynıyım pataloji sonucu temiz çıkıyo 5 yılda 4 düşük 1 dıs gebelik 2kimyasal yasadim.kan pihtilasmam var histeroskopide oldum yine düşüyo aspirin iç iğne vur yok yine hüsran...doktor dene diyo..en son ağustosta düşürdüm 10 hafta içine giricekken...bide geçen ay günüm geçti idrar pozitifti amayine kanama yine hüsran...bazen hiç anne olamıcakmıyım diye düsünüyorum...yasım 29 4 yıllı devirdim evlilikte...bir an kendimi gördüm yazdıklarinda daha anne olmaya her gebelikte sevinemiyorum bile hemen gidiyolar ellerimden...
Canım bende 4 yıllık evliyim bana da kan pıhtılaşması dendi mthrf 466 Heterozigot dendi ve hamile kalınca 0,4 clexane kullandım ayrıca bebe aspirini en çabuk da o düştü doktor deneme yanılma yapıyor canım ümidini kaybetme hiçbir zaman ve Meryem süresini Okumayı unutma çocuk düşürenler ve çocuğu olmayanlar cuma günleri bu sûreyi okusun diyorlar ben henüz denemedim bakalım ne olur hepimizin hakkında hayırlısı olsun çocuk bekleyenlerde Allah tamamına erdirsin

Canım bende 4 yıllık evliyim bana da kan pıhtılaşması dendi mthrf 466 Heterozigot dendi ve hamile kalınca 0,4 clexane kullandım ayrıca bebe aspirini en çabuk da o düştü doktor deneme yanılma yapıyor canım ümidini kaybetme hiçbir zaman ve Meryem süresini Okumayı unutma çocuk düşürenler ve çocuğu olmayanlar cuma günleri bu sûreyi okusun diyorlar ben henüz denemedim bakalım ne olur hepimizin hakkında hayırlısı olsun çocuk bekleyenlerde Allah tamamına erdirsin
Kaç kez okuncakmış canım...bende bugün adetlendim.geçen ay 10 gün geciktim idrarda pozitifi gördüm ama yine gitti.

Kaç kez okuncakmış canım...bende bugün adetlendim.geçen ay 10 gün geciktim idrarda pozitifi gördüm ama yine gitti.
3 kez dediler bana ama çok uzun bir sure Kur'an'dan okumaya çalıştım biraz zorlandım ben ama okuya okuya alışıyor insan tabi geçmiş olsun sana canım hayırlısıysa olur canım sonuç olarak hamile kalıyoz Allah bi gün yazdıysa verir bize evlatlarımızı bende Ekim 7 sinde enson regli oldum bakalım bu ay korunmadım ama 2 kereden oluyorsa bakalım bekliyom adetimi bende olursa biraz süpriz olur cnm

Demek mide bulanınca düşmüyor teZide yüzde yüz değil, ama zaten istatistik hiç bişi yüzde yüz değildir,ben düşme ihtimalini demiştim, hani mide bulanınca düşme ihtimali daha az gibisine , ama bunada kaygılanamicam,burdan diğer arkadaşlarında morelini bozmanyalım, gebeliklerin çoğu sağlıklı bizler istisnayıZ.misal bnm sosyal çevremde tüm akraba eş dost hamile , bir ben de böyle aksilik oldu,

Dün doktora gittim. Rahmim kalp şeklindeymiş. Yüzde 60-70 düşer ya da erken doğum olur dedi. :( Hem progestan verdi hem de iğne verdi haftada bir yaptıracağım iğneyi. İlerleyen zamanlarda rahme dikiş atılacak. Zor bir süreç beni bekliyor...

3 Ekim son regl tarihimin başlangıcıydı 30 Ekim'de doğum günümde idrar testi yaptım sonuç pozitifti akşamında eşim bana doğum günü sürprizi yapmak için kafe ayarlamıştı bende kardeşlerimi örgütledim akşam biz eşime aslında sürpriz yaptık ve haberi verdik :) 2015 Temmuz annelerine katılmış oldum böylelikle herkese hayırlı olsun şimdiden :) :*

Merhabalar. Bende tup bebek tedavisiyle hamile kaldim bu ay.insallah güzel paylasimlarda bulunuruz.

3 Ekim son regl tarihimin başlangıcıydı 30 Ekim'de doğum günümde idrar testi yaptım sonuç pozitifti akşamında eşim bana doğum günü sürprizi yapmak için kafe ayarlamıştı bende kardeşlerimi örgütledim akşam biz eşime aslında sürpriz yaptık ve haberi verdik :) 2015 Temmuz annelerine katılmış oldum böylelikle herkese hayırlı olsun şimdiden :) :*
Hayirli olsun ikinizin hamilelikleri de Allah tamamina erdirsin insallah:KK19:

Dün doktora gittim. Rahmim kalp şeklindeymiş. Yüzde 60-70 düşer ya da erken doğum olur dedi. :KK43: Hem progestan verdi hem de iğne verdi haftada bir yaptıracağım iğneyi. İlerleyen zamanlarda rahme dikiş atılacak. Zor bir süreç beni bekliyor...
Canım inşallah sağlıkla bebeğini kucagına alırsın Allah buyuk , süreç zorda olsa eşinle bırlıkte atlatırsınız moralını yuksek tut dınlen güzel beslen olumlu düşün hayırlısı için dua et canım

Demek mide bulanınca düşmüyor teZide yüzde yüz değil, ama zaten istatistik hiç bişi yüzde yüz değildir,ben düşme ihtimalini demiştim, hani mide bulanınca düşme ihtimali daha az gibisine , ama bunada kaygılanamicam,burdan diğer arkadaşlarında morelini bozmanyalım, gebeliklerin çoğu sağlıklı bizler istisnayıZ.misal bnm sosyal çevremde tüm akraba eş dost hamile , bir ben de böyle aksilik oldu,
Zaten kimse moralini bozmasın herkezin başına benim başıma gelen şeyler gelcek diye bi kâide Benim ablamlarda var ve hiçbiri düşük yapmadı Kardeşleri bırak akrabamda yok benim gibi biri herkez Sağlıcakla çocuğunu kucağına alır inşallah bunları kimsenin moralini bozmak için yazmadım hayatın gerçekleri var ve herkez haline şükretsin diye beterin beteri var Allah kimseye benim yaşadıklarımı da yaşatmasın Amin

Teşekkürler sizlerin de hayirli olsun QUOTE="smyykbr, post: 37573629, member: 634799"]Hayırlı olsun =))[/QUOTE]
T
="doowwood, post: 37574043, member: 628920"]Hayirli olsun ikinizin hamilelikleri de Allah tamamina erdirsin insallah:KK19:[/QUOTE]
Tese

Back