- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
İnşallah canım amin :)Canım sat aynı seninle..:) inşallah tamamına erdiririz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım amin :)Canım sat aynı seninle..:) inşallah tamamına erdiririz
düşüğün olmayacak allahın izniyle :) sabııııırrrrbnm hiç düşüğümde yok bişi yok
Merhaba arkadaşlar yaptığım gebelik testiyle son bir saattir anne adayı olduğumu öğrenmiş bulunmaktayım evdeyim yalnızım eşim dahil kimseye söylemedim henüz karışık duygular içerisindeyim her zaman gebe kalma beklentisi içerisinde olmama karşın şaşkınım
Burdaki takvime göre 2 Temmuz 2015 tarihinde nasipte varsa anneyim
Rabbim hepimiz hakkında hayırlı olan neyse onu verir inşallah
Buyrun sorun? :)selam anne adayları: )
size birşey sormak istiyorum?
Buyrun sorun? :)
Oncellikle forumdaki herkese saglikli bi hamilelik gecirmelerini dilerim bu 9 ayi umarim sorunsuz bicimde bitirirsiniz.Gecen sene bugun yeni ogrenmistim hamileligimi sat 27 idi beklenen dogum tarihte 4 temmuzdu yazinu okuyunca bende bi ayri duygulandim kizim sabirsiz cikti birhafta erken geldiKızlar. Bnmde sat 27 Eylül 4 Temmuz görünüyor , hepimize eğlenceli gebelikler diliyorum .ilk bebeğim olacak inş.
Gözünüz aydın sağlıkla doğsun bebeğiniz.:)) benimde 27 Eylül sat.doğum tarihi 04.07.2014 Temmuz ,hakkımızda hayırlısı..tüm annelere kolay gelsin. Kolay ve güzel bir süreç olsun.
Arkadaşlar bu arada hamilelik takvimi nasıl hazırlıyorsunuz? Ben de yapmak istiyorum anlatırsanız sevinirim .
Canım kişisel bilgilerimizde kan grubumuz oldugu yerın altında bebeginizin doğacağı muhtemel tarıh oluyo oraya gün.ay.yıl şeklınde yazıp degışıklıklerı kaydet dıyorsun:) ben o boşluğu goremedıgım için yapamamıştım kan gruplarıyla ılgili olan sorunun altında bebek dogum bılgısı kolay gelsin:)Arkadaşlar bu arada hamilelik takvimi nasıl hazırlıyorsunuz? Ben de yapmak istiyorum anlatırsanız sevinirim .