• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

kızlar ben de bu ay doktorumun izniyle çalışmalara başlamıştım. az evvel kan verdim. 40 dk sonra sonucu belli olacak cok heyecanlıyımmmmm

Merhaba arkadaşlar yaptığım gebelik testiyle son bir saattir anne adayı olduğumu öğrenmiş bulunmaktayım evdeyim yalnızım eşim dahil kimseye söylemedim henüz karışık duygular içerisindeyim her zaman gebe kalma beklentisi içerisinde olmama karşın şaşkınım:110:
Burdaki takvime göre 2 Temmuz 2015 tarihinde nasipte varsa anneyim :mad:
Rabbim hepimiz hakkında hayırlı olan neyse onu verir inşallah

bende 6 yıllık evliyim geçen hafta hamile olduğumu öğrendim değerim 372 çıkmıştı doktor 30 ekimde ultrasonda gözükür dedi. burdaki takvime göre 1 temmuz doğum gözüküyor

2009 da evlenirkende burdaki 2009 gelinleri formundan çok yararlanıp birbirimize çok güzel destekler olup paylaşımlarda bulunmıştuk hatta birbirimizin düğünlerine bile gittik. yani bi gün hamile kalıp tekrar aklıma direk kadınlar kulubu gelecegi aklıma gelmemişti. inşallah doktor hastane ve bütün konularda birbirimize çok iyi yardımlarda bulunabiliriz:)

Merhaba arkadaşlar nasıpse bende temmuz annesi olucam ilk hamileliğim.Hepimiz sağlıklı hamilelik geçirelim inş. Cuma günü doktora gıtmeyı düşünüyorum umarım keseyi görebiliriz

Kızlar. Bnmde sat 27 Eylül 4 Temmuz görünüyor , hepimize eğlenceli gebelikler diliyorum .ilk bebeğim olacak inş.
Oncellikle forumdaki herkese saglikli bi hamilelik gecirmelerini dilerim bu 9 ayi umarim sorunsuz bicimde bitirirsiniz.Gecen sene bugun yeni ogrenmistim hamileligimi sat 27 idi beklenen dogum tarihte 4 temmuzdu yazinu okuyunca bende bi ayri duygulandim kizim sabirsiz cikti birhafta erken geldi

:)) benimde 27 Eylül sat.doğum tarihi 04.07.2014 Temmuz ,hakkımızda hayırlısı..tüm annelere kolay gelsin. Kolay ve güzel bir süreç olsun.

Arkadaşlar bu arada hamilelik takvimi nasıl hazırlıyorsunuz? Ben de yapmak istiyorum anlatırsanız sevinirim .

:)) benimde 27 Eylül sat.doğum tarihi 04.07.2014 Temmuz ,hakkımızda hayırlısı..tüm annelere kolay gelsin. Kolay ve güzel bir süreç olsun.
Gözünüz aydın sağlıkla doğsun bebeğiniz.
Arkadaşlar bu arada hamilelik takvimi nasıl hazırlıyorsunuz? Ben de yapmak istiyorum anlatırsanız sevinirim .

Canım kişisel bilgilerimizde kan grubumuz oldugu yerın altında bebeginizin doğacağı muhtemel tarıh oluyo oraya gün.ay.yıl şeklınde yazıp degışıklıklerı kaydet dıyorsun:) ben o boşluğu goremedıgım için yapamamıştım kan gruplarıyla ılgili olan sorunun altında bebek dogum bılgısı kolay gelsin:)

Back