2015 Temmuz Anneleri

Ay daha neler canım ya kulak asma sen kv ne dırdır yedi seni. Bebeğinin annesi sensin en iyisini sen bilir sen hissedersin. Dert etme kendine bişeycik olmaz Allahın izniyle

Kızlar bebeğimi emziğe alıştıramadım gecelerim son günlerde kabus devamlı emmek istiyor. Aventin emziklerini kullanıyoruz ne önerirsiniz nasıl alıştırabilirim oğlumu emziğe
canim o agzindan cikarttikca sen yavaasca geri koy agzina ama emzigin hepsini bir anda koyma, o atsin sen koy biz bunu mesela bes dakika boyinca yapiyorduk sonunda tutmaya baslamsiti. biz de avent kullaniyoruz eger aventi tutturamaSan once daha uyduruk bi marka dene yine ortopedik, o da olmazsa son care damakli emzik dene.

yok canım yanlış tartılmadı 2 defa tRttı o da inanamadı. geçen ay 750 gr almıştı bu hafta daha sık emzirdim aksine neden böyle oldu anlamadım günde 1 kez mama vericem artık mecburen
canım benım kızımda bu ay 300 gr almış.doktora sordum mama verıyımmı dıye.kesinlikle hayır dedı.genetık olarak zayıf uzun boylu bır kızım olucakmış.genetık yapısı sekıllerınıyor 3.ayda o yuzdden dedı.

Canm onunda çaresi var burum tıkanklığı için aspilatr var ben aldm doktor tavsiyesi ile çok rahat ettim böyle birşet

Tamam canım denicem inşallah bizdede işe yarar yoksa artık göğsümü tamamen çıkarıp oğlumun yanına koyacağım :) istediği zaman emsin ordan uykusuzluk fena

Ben de evde nasil zaman gecirebilirim diye dusunuyorum ama bebisden pek firsatolmuyor.uyudugunda ev islerimi yapiuorum.uyandiginda kucakta gezmek istiyor evin icinde gezdiriyorum falan derken aksam oluyo.artik agirlasmaya basladi yorucu oluyo tasimak

canım kızın kaç günlük?boyu kilosu kaç?bana mama başla dedi

Ben 15yasindan beri calisiyorum tuhaf geldi evet ama okadar yogun geciyor ki bisey anlamiyorum gunlerce even cikmiyorum bazen

Ya senin kaynana ne tuhaf uzerinde yaziyor okusana canim goz ve burun temizliginde.kullanilir diye ben yapincada godiyor gozune hoslanmiyo bebek hemen siliyorum

Ya senin kaynana ne tuhaf uzerinde yaziyor okusana canim goz ve burun temizliginde.kullanilir diye ben yapincada godiyor gozune hoslanmiyo bebek hemen siliyorum
Bajtikta cnm goz temizligi yazmiyo bizimkinde gunluk burun temizliginde kullanilir izoyonik ve steril deniz suyu uaziyo

Bu nasil bisey canim ben cok tikanirsa seru dokuyorum az ise aspiratorle aciyorum zarar verebilir dediler bilmiyorum dr gidince daniscam
Canm bize doktor tavsiyesi ben çok memnunum Banada bazıları zararlı diyolar ama hiç takmıyorum kullanıyorum çok tıkanrsa

Aynen benimki de gecen ay 23 gunde 250 gram almis, ben de sinir oldum doktora sordum hemen yetersiz mi diye hayir bu aydan sonra azalmasi normal, ozellikle ilk aylarda fazla alan bebekler bu aydan sonra onu biraz dengeler dedi.

Evet ya banyo yapmaya zaman olmuyor bazen. Belki bikac ay sonra bize bagimliliklari azalir az da olsa rahatlariz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…