• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

merhabalar Temmuz anneleri nasılsınız ? :) biz çok iyiyiz bakalım 92 günlük olduk bugün :) sağlık ocağında kontrolümüz vardı 7200 olmuş kilomuz maşaallah herşey yolunda umuyorum sizinkilerde yolundadır :))

merhabalar Temmuz anneleri nasılsınız ? :) biz çok iyiyiz bakalım 92 günlük olduk bugün :) sağlık ocağında kontrolümüz vardı 7200 olmuş kilomuz maşaallah herşey yolunda umuyorum sizinkilerde yolundadır :))
Benim ki 1 temmuz doğumlu 6500 kilosu boyu 63 cm masallah en in ki milos iyi

Facede 2015 temmuz anneleri diye bi grup yok
Haziran temmuz agustos anneleri var
bide temmuz agustos eylul anneleri var.hangisi bizim grup kizlar?

Calisma hayatina alismis olup da evde oturup cocuguna bakan var mi aranizda.gunlerinizi nasil geciriyorsunuz.bu hayat cok sikici ve yorucu geliyor bana.aksama kadar evde tekbasina bebekle ugrasip duruyorum.strese giriyiorum.esimle de aram bozuk .tek tesellim oglumun sevgisi
BEN DE VARIM 13 YILDAN SONRA EVDE OLMAK SIKICI GERÇEKTEN Bİ DE BEN ÖĞRETMENİM İŞİM ZEVKLİ VE AKTİF Bİ ŞİTİ DÜŞÜN
AMA KIZIMLA OLMAK GÜZEL SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM CANIM AMA BU GÜNLERİ İLERİDE ARARIZ HERHALDE

Neden kimse buraya yazmıyor artık :( neden topiğimizi facebook a tercih ediyorsunuz kızlar :( bende face yok , ne güzel paylaşıyoduk herşeyi burdan. Hamilelik sürecimizde heyecanımızı paylaştık şimdide deneyimlerimizi paylaşalım gştmeyin bi yere :/

Neden kimse buraya yazmıyor artık :KK43: neden topiğimizi facebook a tercih ediyorsunuz kızlar :KK43: bende face yok , ne güzel paylaşıyoduk herşeyi burdan. Hamilelik sürecimizde heyecanımızı paylaştık şimdide deneyimlerimizi paylaşalım gştmeyin bi yere :/
Aynen canim.bende de face yok..sayfamiz oksuz yetim gibi kaldi.yazık oldu valla.ama herkes ordaymis

BEN DE VARIM 13 YILDAN SONRA EVDE OLMAK SIKICI GERÇEKTEN Bİ DE BEN ÖĞRETMENİM İŞİM ZEVKLİ VE AKTİF Bİ ŞİTİ DÜŞÜN
AMA KIZIMLA OLMAK GÜZEL SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM CANIM AMA BU GÜNLERİ İLERİDE ARARIZ HERHALDE
kızlar bence ne güzel bebegınıze kendınız bakabileceksınız.benım ıznım bıtıyor ve bebegımı ırakıp işe gıtmek zorundayım.keşke evde sıkılsam ama kızım yanımda olsa.

Neden kimse buraya yazmıyor artık :KK43: neden topiğimizi facebook a tercih ediyorsunuz kızlar :KK43: bende face yok , ne güzel paylaşıyoduk herşeyi burdan. Hamilelik sürecimizde heyecanımızı paylaştık şimdide deneyimlerimizi paylaşalım gştmeyin bi yere :/
bencede canım herkez facebook a gectı galıba kımsee yazmıyor.eskıden dolar taşardı buraası.gıtmeyın yaaa

Kızlar bebeğim bir anda memeyi görünce bağırmaya başladı büyüme atağı olabilir mi

canim o agzindan cikarttikca sen yavaasca geri koy agzina ama emzigin hepsini bir anda koyma, o atsin sen koy biz bunu mesela bes dakika boyinca yapiyorduk sonunda tutmaya baslamsiti. biz de avent kullaniyoruz eger aventi tutturamaSan once daha uyduruk bi marka dene yine ortopedik, o da olmazsa son care damakli emzik dene.
Chicco 12 ay kauçuk diyorum avent küçük gelebiliyor misal benimkine

Evet kızlar herşeyi danıstık sorduk soruşturduk. Asıl bebeklerimizin büyüme çağında daha sık iletişimde olmalıyız bence. Hepimizin bebekleri aynı dönemde yazık oldu valla. Önceden geceden sabah dolar taşardı sayfalar, oku oku bitmezdi.

Büyüme atağı neymiş ki ne oluyomuş iyice zorlaşıyormu herşey büyüyor derken :(

Bu arada benim bebeğim gündüz bölük pörçük 15 dk bazen yarım saat uyuyor uyanıyor deliksiz uyuyamıyor devamlı geri uyutmaya çalısıyorum cok yoruldum artık parke sesine kapı sesine nefesime bile uyanıyor ne yapmam lazım bilmiyorum. Uyku eğitimine başlayayım dedim ama daha onun için cok küçük sanırım. Kendi kendinize yöntem geliştirdiniz mi ? :(

bende de face yok:(

Back