- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #67.741
canım düşünsene aşıyı verdin ve kustu... gitti 150 tl:) genelde sabah aç katnına yapın diyo kusmasın diye:) ayrıca o yan eykilet aşı ilk çıktığında 6 ay sonrasında denenmiş ve o dönemde çıkmış bu yüzden aşıyı erkene çekmişler ve şindi çook nadir yan etkisi varmış. bizim burda tanıdığın kızı kreşte oldu hasta 10 gün hastanede yattı yavrum eridiNeden kusmasından dolayı yapılmadı benimkide çok kusuyorda
Canm benimki de meme tutmuyordu ağzına dayadığım an basıyodu çığlığı ben hiç usanmadm kızımı sık boğaz etmeden uyku sersemi falan veriyodum ve 2 ay direndi şimdi tutuyo şükür hem mama veriyom hemde emdiriyom mama ya daha çok düşkün ama meme yede eskisi gibi değil alışıyo yavaş yavaş inşallah seninkide tutar ha bide meme ucu silikonu var onunla ilk dene sonra arada çaktırmadan onu Çıkart öyle öyle alışır inşallahKasikla veriyom.biraz mama birez sut emmesi icinde ugrasiyom.ins.yoluna girer hersey canim sagolasinn
canım düşünsene aşıyı verdin ve kustu... gitti 150 tl:) genelde sabah aç katnına yapın diyo kusmasın diye:) ayrıca o yan eykilet aşı ilk çıktığında 6 ay sonrasında denenmiş ve o dönemde çıkmış bu yüzden aşıyı erkene çekmişler ve şindi çook nadir yan etkisi varmış. bizim burda tanıdığın kızı kreşte oldu hasta 10 gün hastanede yattı yavrum eridikardeşi aşılıydı sadece 2 gün ishal olmuş. bence önemli olan önlem almak ne olur ne olmaz. çoğumuz çalışan anneyiz ve bebeklerimiz eninde sonunda kreşe gidecek
Ben deCalisma hayatina alismis olup da evde oturup cocuguna bakan var mi aranizda.gunlerinizi nasil geciriyorsunuz.bu hayat cok sikici ve yorucu geliyor bana.aksama kadar evde tekbasina bebekle ugrasip duruyorum.strese giriyiorum.esimle de aram bozuk .tek tesellim oglumun sevgisi
Ya insalllah agrin hafifler biliyorum cok kotu bi agri o hatta bebegi kaldirip kondirirken bilecok agriyor, esim yanlislikla hafifce carpmisti da ciglik atmistim. Eger istanbul anadolu yakasindaysan bayindir icerenkoy hastanesin fizik tedavi uzmanina gitsene bi, tek kisi var zaten bir kadin eger gideceksen bulurum ismini.Ozelde doktorum oyle bir teshis joymustu hemen ameliyat dedigi icin acaba dedim para icinmi yapio ama bugun devlet hastanesine gittim ayni seyi soyledi.. ve ilac verdi eemziriorm dememe ragmen ilaclarin recetesine bakinca emzirme doneminde kullanmayiniz yazio icmeme karari aldm bende... Bilekliklerimi takmaya devam edicemm eger gecmezse artik ameliyt olurum artik.. doktor dedi zaten ilac yaziorm ama buyuk ihtimal ameliyat olursun diye.. ama birdahaki gidisimde senin. Soyledigini bi sorucam bakalm ne dcek cnm
Bnde uykulu emzirdim.emzirdim yoksa yok yani.sol.gigsun.ucu var sagi zaten.zor tutuyodu.olmadi silikon uc alirim.cnm.dun geceden beri agla agla emmedi sagdim sut verdim.uykulu ise az xekio artiyo ins emmeye dewam.eder canimCanm benimki de meme tutmuyordu ağzına dayadığım an basıyodu çığlığı ben hiç usanmadm kızımı sık boğaz etmeden uyku sersemi falan veriyodum ve 2 ay direndi şimdi tutuyo şükür hem mama veriyom hemde emdiriyom mama ya daha çok düşkün ama meme yede eskisi gibi değil alışıyo yavaş yavaş inşallah seninkide tutar ha bide meme ucu silikonu var onunla ilk dene sonra arada çaktırmadan onu Çıkart öyle öyle alışır inşallah
Bu arada facebook grubu kurulduğundan beri kızlar bizi terk ettiArada buraya da uğraşanlar keşke. Issız kaldı buralar iyice...
Ben de tam bilmiyorum canım. Gizem arkadaşımız yazmıştı ama ismi ne tam bilemiyorumFace
Facebook gurubunun tam adi ne?
2015 Temmuz AnneleriFace
Facebook gurubunun tam adi ne?
Canım doktoruna danış o ne derse onu yap,ama bence günde 1 öğün mamadan bişey olmaz, cicisko arkadaşımız da öyle yapıyormuşkuzlar bebeğim 1 haftada 40gr almışçok üzülüyorum ne yapayım sizce?
40 gram az gercekten acaba dogru tartilmamis olabilir mi? gecen hafta icinde ishal gibi bir durum olmus olabilir mi? cok mu az emdi gecen hafta acaba, once bi doktorla konusup eger bebege zarari olmayacaksa bir hafta daha mama vermeden deneyebilirsin belki geceleri de yogun emzirerek faydasi olur mu ki? onceki haftalarda kilo alimi kotu muydu? eger degilse hemen bir haftalik sonuca bakip mamaya baslama bence.kuzlar bebeğim 1 haftada 40gr almışçok üzülüyorum ne yapayım sizce?
yok canım yanlış tartılmadı 2 defa tRttı o da inanamadı. geçen ay 750 gr almıştı40 gram az gercekten acaba dogru tartilmamis olabilir mi? gecen hafta icinde ishal gibi bir durum olmus olabilir mi? cok mu az emdi gecen hafta acaba, once bi doktorla konusup eger bebege zarari olmayacaksa bir hafta daha mama vermeden deneyebilirsin belki geceleri de yogun emzirerek faydasi olur mu ki? onceki haftalarda kilo alimi kotu muydu? eger degilse hemen bir haftalik sonuca bakip mamaya baslama bence.
Bece bir hafta daha bekle biberonu alınca emmeyi reddettiği oluyor o daha kötü oluryok canım yanlış tartılmadı 2 defa tRttı o da inanamadı. geçen ay 750 gr almıştıbu hafta daha sık emzirdim aksine neden böyle oldu anlamadım günde 1 kez mama vericem artık mecburen
Canım ben ilk ayından sonra günde bir kere 90 cc mama veriyorum doktor verebilirsin hiç birşey olmaz dedi. Gece uykusuna yatmadan önce banyodan sonra veriyorum içim rahat kendimi üzmüyorum anne sütünüde alıyor çünkü.yok canım yanlış tartılmadı 2 defa tRttı o da inanamadı. geçen ay 750 gr almıştıbu hafta daha sık emzirdim aksine neden böyle oldu anlamadım günde 1 kez mama vericem artık mecburen
yok canım bişey olmaz o zaman denize giren herkes kör olmalıydıKizlar gece gece kizimin.burnu cok tiknmis ne emiyo nede uyuyodu acayim dedim.deniz suyu carya ondab sktim da iki dir gozune geliyo ys yanlislikla bisey olurmu gozune kaynabam tuzlu su gozunu yskti Allah korusun.kor etti gbi bissyler dedi deaglicam gece gece sinir oldum
Yok cnm ya Allhini seversen ne cok biliyomu o kv öyle..bende de tk kullanimlik damlalardan var aerunbfizyolojik dedigin tuzlu su.ustunde burun ve goz icin solusyon yaziyo.goz temizligi de yapiliyo yaniKizlar gece gece kizimin.burnu cok tiknmis ne emiyo nede uyuyodu acayim dedim.deniz suyu carya ondab sktim da iki dir gozune geliyo ys yanlislikla bisey olurmu gozune kaynabam tuzlu su gozunu yskti Allah korusun.kor etti gbi bissyler dedi deaglicam gece gece sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?