• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Kızlar bebeğim hapşüruyır üstü açık kalmış ev soğuk napacam, doktora gitsem ilaç mı verirler ?

Kızlar bebeğim hapşüruyır üstü açık kalmış ev soğuk napacam, doktora gitsem ilaç mı verirler ?

Canim bebegin ne kadarlik
yenidogan bebekler kucuk bebekler cok sık hapsirirlar bu normal.arastir istersen.her hapsirik hasta oldu anlamina gelmez.basla belirtilerde varmi ona bak emin olup gotur doktora.benim bebegimde hep hapsiriyor dogdugundan beri.3 aylik suan

Calisma hayatina alismis olup da evde oturup cocuguna bakan var mi aranizda.gunlerinizi nasil geciriyorsunuz.bu hayat cok sikici ve yorucu geliyor bana.aksama kadar evde tekbasina bebekle ugrasip duruyorum.strese giriyiorum.esimle de aram bozuk .tek tesellim oglumun sevgisi

Ben 4 bucuk aydir evdeyim.normalde calisiyorum evet bazen sıkıcı.ama bebekle ilgilenmekten ev isi falan derken nasil aksam oluyo anlamiyorum.ve daha kotusu bebegini birakip ise gitmek daha zor canim;(

Canim bebegin ne kadarlik
yenidogan bebekler kucuk bebekler cok sık hapsirirlar bu normal.arastir istersen.her hapsirik hasta oldu anlamina gelmez.basla belirtilerde varmi ona bak emin olup gotur doktora.benim bebegimde hep hapsiriyor dogdugundan beri.3 aylik suan
Bnmde 3 aylık cankm ama yok bnmde hapşulrur öksürğrdğ de yok ciddi hapşırjyıt

Kızlar fsiher Price uyku arkadaşı ce eğitici köpekçik aldum e bebekten kesinlikle parasını hak etmiyor h beğenmedim öyle reklam yapıyorlar ki para tuzağı ordaki yorumlara boş yere kanmışım

Kızlar fsiher Price uyku arkadaşı ce eğitici köpekçik aldum e bebekten kesinlikle parasını hak etmiyor h beğenmedim öyle reklam yapıyorlar ki para tuzağı ordaki yorumlara boş yere kanmışım
Biz de oyun halısı aldık azcık benden bağımsız oyalansin diye 5 dk durmuyor ben olmayınca.(büyüdükçe süre uzar umarim) Salt bununla kalsa iyi ben puset anakucagi otokoltugunu da boşa almışım. Yolda yürürken kucak istiyor pusetteyken. Oto koltuğunu hiç sevmiyor beyimiz. Çok amaçlı anneyim valla :) puset anakucagi oto koltuklu anne :) eşim o kadar parayı sana verseydik bari diyor boşuna o kadar araştırıyorsun herşeyi zaten sen yetiyorsun diyor :)

Bu arada facebook grubu kurulduğundan beri kızlar bizi terk etti :( Arada buraya da uğraşanlar keşke. Issız kaldı buralar iyice...

selam kizlar bebegim 69 gunluk 5-6 gundur cok fazla salya akitiyor 3cu ayda diş cikarma belirtisi deildir herhalde

Biz de yaptırdık canım. Doktor tavsiyesi ile. Hastaneye bebeklerin en çok şikayetler geldikleri hastalıklardan koruyor dedi. İnternet'e yorumlara pek kulak asmadim açıkçası.
Benim doktorumda sadece 1 tane yan etkisi olan bebekle karşılaşmış yapacaktık aşıyı ama oğlumun kusmasından dolayı yapamadık

Izmirde olan var mi anneler. Ben de 3 aylik kizimla evde geciriyorum gunleri henuz ise baslamadim. Havalar sogumadan bir aktivite planlasak:))

Calisma hayatina alismis olup da evde oturup cocuguna bakan var mi aranizda.gunlerinizi nasil geciriyorsunuz.bu hayat cok sikici ve yorucu geliyor bana.aksama kadar evde tekbasina bebekle ugrasip duruyorum.strese giriyiorum.esimle de aram bozuk .tek tesellim oglumun sevgisi

Bende evdeyim canım bulunduğum şehirde hiç tanıdık yok komşuluk da sevmem akşama kadar bunaliyorum özgü başıboş gezmeye alismisim bazen kendimi ağlarken buluyorum.ama kızımın gulmesi yetiyor.esinle niye bozuk canim

Canim ben de hem hamilelikte hem dogum sonrasi bilek agrisi cektim asiri derecede, bas parmagin eklem yeri ozellikle, internetten okuyup kendime karpal tunel sendromu teshisi koymustum:) dogum sonrasi gecer diye bekledim gecmeyince fizik tedavi uzmanina gorundum karpal tunel degil zedelenme olmus dedi, parmak ekleminin oldugu yere kortizon enjekte etti biraz agrili bir sey ama hem emzirmeye engel degil hem de agrilarim gecti. Senin doktor karpal tunel demis ama istersen bunu da bir sor kortizon enjekte etse belki ameliyata gerek klmadan iyilesir.
Ozelde doktorum oyle bir teshis joymustu hemen ameliyat dedigi icin acaba dedim para icinmi yapio ama bugun devlet hastanesine gittim ayni seyi soyledi.. ve ilac verdi eemziriorm dememe ragmen ilaclarin recetesine bakinca emzirme doneminde kullanmayiniz yazio icmeme karari aldm bende... Bilekliklerimi takmaya devam edicemm eger gecmezse artik ameliyt olurum artik.. doktor dedi zaten ilac yaziorm ama buyuk ihtimal ameliyat olursun diye.. ama birdahaki gidisimde senin. Soyledigini bi sorucam bakalm ne dcek cnm

Kızlar rota virüs aşısı ysptırdınızmı? 3. Ayda yapalım dedi doktorum ama internette yan etkilerini okuyunca korktum. Bide çok eski bi aşı değil yeni sayılır acaba güvenilirliği ne???

Bende bugün doktor ve bikac arkadasimin tavsiyesiyle yaptirdim.cocuklari cogu hastalıktan korudugunu daha hafif atlattigini soyledi.

Back