- 11 Temmuz 2015
- 945
- 6.956
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #67.781
Benim ki 1 temmuz doğumlu 6500 kilosu boyu 63 cm masallah en in ki milos iyimerhabalar Temmuz anneleri nasılsınız ? :) biz çok iyiyiz bakalım 92 günlük olduk bugün :) sağlık ocağında kontrolümüz vardı 7200 olmuş kilomuz maşaallah herşey yolunda umuyorum sizinkilerde yolundadır :))
2015 Temmuz Anneleri
BEN DE VARIM 13 YILDAN SONRA EVDE OLMAK SIKICI GERÇEKTEN Bİ DE BEN ÖĞRETMENİM İŞİM ZEVKLİ VE AKTİF Bİ ŞİTİ DÜŞÜNCalisma hayatina alismis olup da evde oturup cocuguna bakan var mi aranizda.gunlerinizi nasil geciriyorsunuz.bu hayat cok sikici ve yorucu geliyor bana.aksama kadar evde tekbasina bebekle ugrasip duruyorum.strese giriyiorum.esimle de aram bozuk .tek tesellim oglumun sevgisi
maşallaaah çok tatlısınızKizlar ogluma bi şarkı duzenledim.
Önce karnima,sonra evime
Girdin ya nasil mutluyum!
Şeker yapışmış sanki heryerine
Bu en tatli şey gördüğüm....
CANIM AYNEN BEN DE 90 CC 2 ÖĞÜN VERİYORUM GECELERİ VERİYORUM GÜNDÜZ ANNE SÜTÜ ALIYOR SOUN OLMUYOR KORKMA DOKTORUMUN KONTROLUNDE VERİYORUM İYİYİZ ŞÜKÜRyok canım yanlış tartılmadımama vericem artık 1 kere
Aynen canim.bende de face yok..sayfamiz oksuz yetim gibi kaldi.yazık oldu valla.ama herkes ordaymisNeden kimse buraya yazmıyor artıkneden topiğimizi facebook a tercih ediyorsunuz kızlar bende face yok , ne güzel paylaşıyoduk herşeyi burdan. Hamilelik sürecimizde heyecanımızı paylaştık şimdide deneyimlerimizi paylaşalım gştmeyin bi yere :/
kızlar bence ne güzel bebegınıze kendınız bakabileceksınız.benım ıznım bıtıyor ve bebegımı ırakıp işe gıtmek zorundayım.keşke evde sıkılsam ama kızım yanımda olsa.BEN DE VARIM 13 YILDAN SONRA EVDE OLMAK SIKICI GERÇEKTEN Bİ DE BEN ÖĞRETMENİM İŞİM ZEVKLİ VE AKTİF Bİ ŞİTİ DÜŞÜN
AMA KIZIMLA OLMAK GÜZEL SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM CANIM AMA BU GÜNLERİ İLERİDE ARARIZ HERHALDE
bencede canım herkez facebook a gectı galıba kımsee yazmıyor.eskıden dolar taşardı buraası.gıtmeyın yaaaNeden kimse buraya yazmıyor artıkneden topiğimizi facebook a tercih ediyorsunuz kızlar bende face yok , ne güzel paylaşıyoduk herşeyi burdan. Hamilelik sürecimizde heyecanımızı paylaştık şimdide deneyimlerimizi paylaşalım gştmeyin bi yere :/
Chicco 12 ay kauçuk diyorum avent küçük gelebiliyor misal benimkinecanim o agzindan cikarttikca sen yavaasca geri koy agzina ama emzigin hepsini bir anda koyma, o atsin sen koy biz bunu mesela bes dakika boyinca yapiyorduk sonunda tutmaya baslamsiti. biz de avent kullaniyoruz eger aventi tutturamaSan once daha uyduruk bi marka dene yine ortopedik, o da olmazsa son care damakli emzik dene.
Canım bazen benim oğlumda yapıyor onu ama zaten sinirli huysuz oluyor yaptığında. Senin bebeğin durduk yere mi yapıyor ?Kızlar bebeğim bir anda memeyi görünce bağırmaya başladı büyüme atağı olabilir mi
bende de face yokNeden kimse buraya yazmıyor artıkneden topiğimizi facebook a tercih ediyorsunuz kızlar bende face yok , ne güzel paylaşıyoduk herşeyi burdan. Hamilelik sürecimizde heyecanımızı paylaştık şimdide deneyimlerimizi paylaşalım gştmeyin bi yere :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?