• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Neden kusmasından dolayı yapılmadı benimkide çok kusuyorda
canım düşünsene aşıyı verdin ve kustu... gitti 150 tl:) genelde sabah aç katnına yapın diyo kusmasın diye:) ayrıca o yan eykilet aşı ilk çıktığında 6 ay sonrasında denenmiş ve o dönemde çıkmış bu yüzden aşıyı erkene çekmişler ve şindi çook nadir yan etkisi varmış. bizim burda tanıdığın kızı kreşte oldu hasta 10 gün hastanede yattı yavrum eridi:( kardeşi aşılıydı sadece 2 gün ishal olmuş. bence önemli olan önlem almak ne olur ne olmaz. çoğumuz çalışan anneyiz ve bebeklerimiz eninde sonunda kreşe gidecek:(

Kasikla veriyom.biraz mama birez sut emmesi icinde ugrasiyom.ins.yoluna girer hersey canim sagolasinn
Canm benimki de meme tutmuyordu ağzına dayadığım an basıyodu çığlığı ben hiç usanmadm kızımı sık boğaz etmeden uyku sersemi falan veriyodum ve 2 ay direndi şimdi tutuyo şükür hem mama veriyom hemde emdiriyom mama ya daha çok düşkün ama meme yede eskisi gibi değil alışıyo yavaş yavaş inşallah seninkide tutar ha bide meme ucu silikonu var onunla ilk dene sonra arada çaktırmadan onu Çıkart öyle öyle alışır inşallah

canım düşünsene aşıyı verdin ve kustu... gitti 150 tl:) genelde sabah aç katnına yapın diyo kusmasın diye:) ayrıca o yan eykilet aşı ilk çıktığında 6 ay sonrasında denenmiş ve o dönemde çıkmış bu yüzden aşıyı erkene çekmişler ve şindi çook nadir yan etkisi varmış. bizim burda tanıdığın kızı kreşte oldu hasta 10 gün hastanede yattı yavrum eridi:KK43: kardeşi aşılıydı sadece 2 gün ishal olmuş. bence önemli olan önlem almak ne olur ne olmaz. çoğumuz çalışan anneyiz ve bebeklerimiz eninde sonunda kreşe gidecek:KK43:

Benimkide çok kusuyo inş asıdan sonra çıkarmaz evet eninde sonunda kreşe gidecek benim 2 arkadaşımında çocugu ciddi ishal geçirdi kesin yaptır demişlerdi

Calisma hayatina alismis olup da evde oturup cocuguna bakan var mi aranizda.gunlerinizi nasil geciriyorsunuz.bu hayat cok sikici ve yorucu geliyor bana.aksama kadar evde tekbasina bebekle ugrasip duruyorum.strese giriyiorum.esimle de aram bozuk .tek tesellim oglumun sevgisi
Ben de:KK43:Her gun birbirinin aynisi kendim icin pek bir sey yapamiyorum artik yani bi kitap okumak bile yok bir sey okuyacaksam internetten bebekle ilgili seyler oluyor. Mart sonuna kadar izinliyim ya cok sukur bebegimizin gun gun nasil buyudugunu goruyoruz bu da cok biyuk sans ama.. ben acaba evden bir seylerle ugrasabilir miyim para kazanmak icin filan diye dusunuyorum ugras olsun. Arkadaslarimin da hepsi calisiyo.

Ozelde doktorum oyle bir teshis joymustu hemen ameliyat dedigi icin acaba dedim para icinmi yapio ama bugun devlet hastanesine gittim ayni seyi soyledi.. ve ilac verdi eemziriorm dememe ragmen ilaclarin recetesine bakinca emzirme doneminde kullanmayiniz yazio icmeme karari aldm bende... Bilekliklerimi takmaya devam edicemm eger gecmezse artik ameliyt olurum artik.. doktor dedi zaten ilac yaziorm ama buyuk ihtimal ameliyat olursun diye.. ama birdahaki gidisimde senin. Soyledigini bi sorucam bakalm ne dcek cnm
Ya insalllah agrin hafifler biliyorum cok kotu bi agri o hatta bebegi kaldirip kondirirken bilecok agriyor, esim yanlislikla hafifce carpmisti da ciglik atmistim. Eger istanbul anadolu yakasindaysan bayindir icerenkoy hastanesin fizik tedavi uzmanina gitsene bi, tek kisi var zaten bir kadin eger gideceksen bulurum ismini.

Canm benimki de meme tutmuyordu ağzına dayadığım an basıyodu çığlığı ben hiç usanmadm kızımı sık boğaz etmeden uyku sersemi falan veriyodum ve 2 ay direndi şimdi tutuyo şükür hem mama veriyom hemde emdiriyom mama ya daha çok düşkün ama meme yede eskisi gibi değil alışıyo yavaş yavaş inşallah seninkide tutar ha bide meme ucu silikonu var onunla ilk dene sonra arada çaktırmadan onu Çıkart öyle öyle alışır inşallah
Bnde uykulu emzirdim.emzirdim yoksa yok yani.sol.gigsun.ucu var sagi zaten.zor tutuyodu.olmadi silikon uc alirim.cnm.dun geceden beri agla agla emmedi sagdim sut verdim.uykulu ise az xekio artiyo ins emmeye dewam.eder canim

kuzlar bebeğim 1 haftada 40gr almış:KK43: çok üzülüyorum ne yapayım sizce?
40 gram az gercekten acaba dogru tartilmamis olabilir mi? gecen hafta icinde ishal gibi bir durum olmus olabilir mi? cok mu az emdi gecen hafta acaba, once bi doktorla konusup eger bebege zarari olmayacaksa bir hafta daha mama vermeden deneyebilirsin belki geceleri de yogun emzirerek faydasi olur mu ki? onceki haftalarda kilo alimi kotu muydu? eger degilse hemen bir haftalik sonuca bakip mamaya baslama bence.

40 gram az gercekten acaba dogru tartilmamis olabilir mi? gecen hafta icinde ishal gibi bir durum olmus olabilir mi? cok mu az emdi gecen hafta acaba, once bi doktorla konusup eger bebege zarari olmayacaksa bir hafta daha mama vermeden deneyebilirsin belki geceleri de yogun emzirerek faydasi olur mu ki? onceki haftalarda kilo alimi kotu muydu? eger degilse hemen bir haftalik sonuca bakip mamaya baslama bence.
yok canım yanlış tartılmadı 2 defa tRttı o da inanamadı. geçen ay 750 gr almıştı:( bu hafta daha sık emzirdim aksine neden böyle oldu anlamadım:( günde 1 kez mama vericem artık mecburen

yok canım yanlış tartılmadı 2 defa tRttı o da inanamadı. geçen ay 750 gr almıştı:KK43: bu hafta daha sık emzirdim aksine neden böyle oldu anlamadım:KK43: günde 1 kez mama vericem artık mecburen
Bece bir hafta daha bekle biberonu alınca emmeyi reddettiği oluyor o daha kötü olur

Kizlar gece gece kizimin.burnu cok tiknmis ne emiyo nede uyuyodu acayim dedim.deniz suyu carya ondab sktim da iki dir gozune geliyo ys yanlislikla bisey olurmu gozune kaynabam tuzlu su gozunu yskti Allah korusun.kor etti gbi bissyler dedi de :( aglicam gece gece sinir oldum

yok canım yanlış tartılmadı 2 defa tRttı o da inanamadı. geçen ay 750 gr almıştı:KK43: bu hafta daha sık emzirdim aksine neden böyle oldu anlamadım:KK43: günde 1 kez mama vericem artık mecburen
Canım ben ilk ayından sonra günde bir kere 90 cc mama veriyorum doktor verebilirsin hiç birşey olmaz dedi. Gece uykusuna yatmadan önce banyodan sonra veriyorum içim rahat kendimi üzmüyorum anne sütünüde alıyor çünkü.

Kizlar gece gece kizimin.burnu cok tiknmis ne emiyo nede uyuyodu acayim dedim.deniz suyu carya ondab sktim da iki dir gozune geliyo ys yanlislikla bisey olurmu gozune kaynabam tuzlu su gozunu yskti Allah korusun.kor etti gbi bissyler dedi de :KK43: aglicam gece gece sinir oldum
yok canım bişey olmaz o zaman denize giren herkes kör olmalıydı

Kizlar gece gece kizimin.burnu cok tiknmis ne emiyo nede uyuyodu acayim dedim.deniz suyu carya ondab sktim da iki dir gozune geliyo ys yanlislikla bisey olurmu gozune kaynabam tuzlu su gozunu yskti Allah korusun.kor etti gbi bissyler dedi de :KK43: aglicam gece gece sinir oldum
Yok cnm ya Allhini seversen ne cok biliyomu o kv öyle..bende de tk kullanimlik damlalardan var aerunbfizyolojik dedigin tuzlu su.ustunde burun ve goz icin solusyon yaziyo.goz temizligi de yapiliyo yani

Kızlar bebeğimi emziğe alıştıramadım gecelerim son günlerde kabus devamlı emmek istiyor. Aventin emziklerini kullanıyoruz ne önerirsiniz nasıl alıştırabilirim oğlumu emziğe :(

Back