- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 198
- 42
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #67.241
canım benimde çok döküldü iğne vuruldum 10 tane b12 mutlaka test yaptır o önemli b12 eksikliği olabilirSlm hanimlar. Keyifler nasil.uzun zamandir takip edemiyorum sizleri.bir sorunum var.hamilelikten önce saclarim dökuluyordu.hamilelikle birlikte durdu.bebisim 3 aylik oldu.simdi yeniden basladi.avuc avuc geliyor . napacam bilemiyorum
Ya günde bir kez falan mama veriyorm mecbur şimdi yağ içiriyorum dün kendi yaptı bir kez ama yine tık yokEger huysuzlugu yoksa, idrarini ve gazını yapıyorsa hiç sorun etme. Kızım da 40 gün felan hep 5 yada 6 günde bi yaptı Şimdi 67 günlük,bu seferde ishal gibi günde 3 4 sefer yapıyor. Sabun ya da fitil kullanma, çok sıkıntı yaparsan zeytinyağı ile poposunu uyar. Anne sütü alanlarda normalmis
ya bana bişey demediler süreyle ilgili bende merak ediyorum bunu dr kontrolüne gidenler yazabilirmi kullanmaya devam mı edelimBana taburcu olurken 6 ay kullanmaya devam et dediler kan hapınıbenden başka kullanan var mı merak ettim
büyüdüklerinde sanki uykuları çok düzenli olacakmış gibi geliyor hep bana yaaaaa böyle şeyleri duyunca tırsıyoooorum. uyusun da büyüsünleer inş. benimki gündüz doğru düzgün hiç uyumuyor zatenBana çok uzak canım yoksa ben katılmak isterdim. Özellikle uyku seminerine ablamıda alırdım. Kızı 20 aylık. Uykusu tam bir eziyet
maşallah canım 4 aylık ha bizde görürüz inş bizden 2 ay ödesin maşallah allah krusun hepsini inşNasılsınız kızlar? Biz bugün 4.ay aşılarımızı olduk.
2 tane bacaktan. Şükür bugün daha sakin geçti.
Büyümüş birde kızım. Kilo da almış. Gelişimi güzel dedi doktorumuz.
Artık destekli oturtabilirmişiz. Çirkin kızım bana benziyormuş birde :)
Eşim bu duruma azıcık bozuldu gibi :)
Kızımın emzik zinciri nasıl olmuş kızlar?
eğer yaptığında sıvı oluyorsa sorun yok dedi bizim doktorumuz, benim oğlum da 4-5 günde bir yapıyor başlarda sayıyordum günleri artık takmıyorum, ne zaman isterse yapıyorYa günde bir kez falan mama veriyorm mecbur şimdi yağ içiriyorum dün kendi yaptı bir kez ama yine tık yok
ben yaptırdım rotavirüs aşısınıBen de endiseliydim rota asisi konisunda, ama dogalci bir cocuk doktoruna gittik cok matah bir adam degildi cocuga yaklasimindan cok hoslanmadim o ayri ama adam ates cikmasi halinde ates dusurucu kullanimina, pisik kremi, masaj yagi gibi seyler kullanmaya karsiydi, buna ragmen rota asisini yaptirin dedi. soyledigine gore cocuklarin yuzde ellisi bu viruse yakalaniyormus ama yakalaninca hastane serum vs cok agir geciriyormus cocuklar. yani internette rota virusu icin allah korusun olume yol acabildigi soyleniyor, tabi cocuk iyi bakilan iyi kosullarda yasayan bir cocuksa ölum degil ama agir bir hastalik geciriyor. bu yuzden biz yapturmaya karar verdim canim
Ya peki bogulma tehlikesi yaratmaz mi? Ben de kolyeyi arastirmistim ama korktum almadim nasil kullaniyorsuniz takiyor musunix boynuna yoksa baska bi sekilde mi? Tehlikeli cunku.Kızlar ben aldım kehribar kolyeden tootsandmore dan .
Ben diş korkusuna aldım aslında bebeğim maşallah huysuz bi bebek değil :)) şimdilik bi değişiklik yok. Sadece gece uykusu uzadı biraz :)
büyüdüklerinde sanki uykuları çok düzenli olacakmış gibi geliyor hep bana yaaaaa böyle şeyleri duyunca tırsıyoooorum. uyusun da büyüsünleer inş. benimki gündüz doğru düzgün hiç uyumuyor zaten
Aynn canim bnm kizimi abltmissin.ins duzelir.sindi bide kndi ewimde olcam nasil olck bilmiyorum.zaten annmlerden ayrilcm diye cok uzgunumGecer canim biz de yasadik ayni aglama zirlama meme almama durumlarini hala da aksamlari uyku oncesi emmede yasiyoruz, o aglamaya baslayinca sen hic sakinligini bozma obebbegine karsi sabrin sevgin katlansin ki o da hissetsin bunu, ayakta yuruyerek ve bebegi hafif hafif titreterek emdirmeyi dene, ama memeyi agzina sen sokma, bebegi emme pozisyonuna getir, senin gogsun acik ve bebegin agzina yakin olsun ama agzina sen sokma, bu sekilde sen yururken bir yandan onu hafif hafif salla. Bir de benim kendi bebegimde gozlemledigim cokuykusu gelmisse kesinlikle asiri agliyor memeye karsi da sinirli oluyor sapsalim memeye savas aciyor kendince. O yuzden en korktugum sey cok uykusu gelmesi. Esneme, elini kafasina kulagina gozune goturme gozlerinin etrafinda kizarma gordugim an uyutmaya clisiyorim bu sekilde mizmizliklari azaliyor ki benimki de cok mizmiz yani oyle boyle degil.
Ben kesin alıcam çokda yakışıyor bebeklere tabi gözetim altında kullanmak gerekiyormuş .hangi siteden alıcağıma karar veremedim hepsi orjinal değilmişBen de merak ettim bi kolyeyi.internette olumlu yorimlar var dis cikarma sanciarini azalttigiyla ilgili.70 tl civarında fiyatlari.yakininda ya da onceki cocugunda kullanan memnin kalan var mi???
Bende senin gibi heyecanlıydım :) sanki kendime oyuncak alıyorumYa evet nette herkes oyle demis tekmeleme kismi sertmis galiba neyse saglik olsun belki biraz daha buyuyunce becerurler. Yalniz ben cok heyecanliyim bir an once gelse de oynasa pilitim:)
Kaldi onaallh cnm.geldik sayilir.ins.anmmlerde sag salim feri donerler.haklarini nasil.odicem oyle uzuluyorumki kac km yol geldiler bizim icin.esimin ailwsi bi halt etmedi.hic yorulma bile yorulmadilr .Bende direkt eve gidiyorsun sandiydim neyse ne kaldi Allah korusun aksilikler ust uste geliyo hep
Bende en çok o markaya güvenmiştim hangi renk aldınKızlar ben aldım kehribar kolyeden tootsandmore dan .
Ben diş korkusuna aldım aslında bebeğim maşallah huysuz bi bebek değil :)) şimdilik bi değişiklik yok. Sadece gece uykusu uzadı biraz :)
canım uyku eğitimi seminerıne sen mi gidicektin?mutlaka özet istiyorum gidersenAblamın 2 kız var ikiside böyle. Ama bu istisna tabi. Ben ablama diyordum senin yüzünden çocuk yapmayacağım diye :)
şimdiden takmayı düşünüyor musun?yoksa 5-6 aylıkken mi?dişler çıkmaya yakın mı yani?Ben kesin alıcam çokda yakışıyor bebeklere tabi gözetim altında kullanmak gerekiyormuş .hangi siteden alıcağıma karar veremedim hepsi orjinal değilmiş
Ya peki bogulma tehlikesi yaratmaz mi? Ben de kolyeyi arastirmistim ama korktum almadim nasil kullaniyorsuniz takiyor musunix boynuna yoksa baska bi sekilde mi? Tehlikeli cunku.
Canım o yenı modelı one modelı turkıyede var.bir kaç fırmaa satıyor.bız ondan aldıkBabyjörnun yebş ergonomik bi modeli çıkmış ama daha turkiyede yok diğerleri ergonomik değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?