- Konu Sahibi Hedef65tir
- #67.221
Kizlar face grubu kuruldu 2015 temmuz anneleri adi katilmk isteyen arkdslri bekleri, grubumuza :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de niraz arastirip tiny love tekmele ve oyna siparis verdim henux gelmedi, internette cok cok iyi yorumlar okudum alanlar memnun kalmis fazlasiyla.Cansucum mahsuru yoksa oyun halisinin markasını söyler misin? Memnun musun? Ana dizi aldım rahatladım biraz ya. Oyun halisi da almak sitiyorum. Lakin gözlemliyorum benim bebe henüz bir şeyleri uzanıp tutmuyor. Halıda vakit geçirme durumları nasıl? Nesnelere uzanabiliyor mu? Çok soru sordum ya kusura bakma. Bir oyuncaklarla oynamaya başlasın. İlk iş önüne yığacağım oyuncakları. 3 ay omuzda kucakta belim ağrıyor artık. Özgürleşmek lazım acil :)
Yazdiklarini okuyunca karnim agridi gozlerim doldu tamam evde surekli ayni gune uyanmak ayni seyleri yapmak bikkinlik veriyor ama el kadar bebegi de baska birine birakmak cok zor. Ben ucretsiz izne ayrildim ama ise donerken iyice birbirimize alismis olacagiz daha da zor olacak ayrilmakŞimdilik iyi gidiyoruz ama kızım daha sdc yatmakla meşgul olduğu için bakıcıya zorluğu olmuyor.
Ama kızımı halısında oynatmıyormuş. Sürekli kucağındaymış birde. Ki biz kucağa alıştırmamaya çalışmıştık.
Birde sürekli üstünü değiştiriyor kızımın. Onunda ilk iş deneyimi, o da çok tedirgin. O yüzden takılmıyorum çok fazla.
Asıl zorluk emeklemeye, yürümeye ve ek gıdaya başlayınca olacak. O sürece de alışacaklar bir şekilde.
Araya bayram tatili girdiğinden kızım bakıcısını yine unutmuş. Dün sabah yine huysuzluk yaptı biraz.
Bugün aşımız vardı. Eve bıraktığımda uyuyakalmıştı hemen. Şimdi uyanmış yine. Karnını doyuruyormuş yavrum.
Nasıl özlüyorum işteyken bir bilsen
Ohhh be iyi yaptın gizemcim.birkaç ay önce bende dedim kendi grubumuzu kuralım diye ses veren olmadı. Face grup daha iyi olur hem birbirimizi tanırızKizlar face grubu kuruldu 2015 temmuz anneleri adi katilmk isteyen arkdslri bekleri, grubumuza :))
Bize vermediler kan hapi, acaba bebegin tahlillerine bakip mi veediler?Bana taburcu olurken 6 ay kullanmaya devam et dediler kan hapını benden başka kullanan var mı merak ettim
Aynen cnm merak edyrz birbjrmiİ bebeklwrmizide goruruzOhhh be iyi yaptın gizemcim.birkaç ay önce bende dedim kendi grubumuzu kuralım diye ses veren olmadı. Face grup daha iyi olur hem birbirimizi tanırız
Bende direkt eve gidiyorsun sandiydim neyse ne kaldi Allah korusun aksilikler ust uste geliyo hepYok
Kiz ne ewi samsundayiz kaynanamlrdayiz hala daha yol cok olsun sukur vardinya darisi bize.bide arabamiz bozuluyo gbi oldu ins.olmaz bisey
Bende aynı halıdan aldım memnunum oyuncakları çok güzel :) daha tekmeleme olayını çözemediBen de niraz arastirip tiny love tekmele ve oyna siparis verdim henux gelmedi, internette cok cok iyi yorumlar okudum alanlar memnun kalmis fazlasiyla.
Çok güzel bendede isimsizinden var çok şirin instagramda mı yaptırdınKızımın emzik zinciri nasıl olmuş kızlar?
Whatsaptan görüşerek yaptırdım cnm.Çok güzel bendede isimsizinden var çok şirin instagramda mı yaptırdın
Kehribar kolyelerden almayı düşünüyor Muş'umWhatsaptan görüşerek yaptırdım cnm.
Şimdilik iyi gidiyoruz ama kızım daha sdc yatmakla meşgul olduğu için bakıcıya zorluğu olmuyor.
Ama kızımı halısında oynatmıyormuş. Sürekli kucağındaymış birde. Ki biz kucağa alıştırmamaya çalışmıştık.
Birde sürekli üstünü değiştiriyor kızımın. Onunda ilk iş deneyimi, o da çok tedirgin. O yüzden takılmıyorum çok fazla.
Asıl zorluk emeklemeye, yürümeye ve ek gıdaya başlayınca olacak. O sürece de alışacaklar bir şekilde.
Araya bayram tatili girdiğinden kızım bakıcısını yine unutmuş. Dün sabah yine huysuzluk yaptı biraz.
Bugün aşımız vardı. Eve bıraktığımda uyuyakalmıştı hemen. Şimdi uyanmış yine. Karnını doyuruyormuş yavrum.
Nasıl özlüyorum işteyken bir bilsen
ben kullanıyorum canım. Bana emzirdiğin sürece kullan dediBana taburcu olurken 6 ay kullanmaya devam et dediler kan hapını benden başka kullanan var mı merak ettim
Pardon canim yanlis yonlendirmeyeyim seni ben bebegine kan ilaci verdiler sandim o yuzden bize vermediler dedim, benim de doktorum demir ilacini kullandirtti daha yeni biraktim kullanmayi.Bana taburcu olurken 6 ay kullanmaya devam et dediler kan hapını benden başka kullanan var mı merak ettim
Ben de endiseliydim rota asisi konisunda, ama dogalci bir cocuk doktoruna gittik cok matah bir adam degildi cocuga yaklasimindan cok hoslanmadim o ayri ama adam ates cikmasi halinde ates dusurucu kullanimina, pisik kremi, masaj yagi gibi seyler kullanmaya karsiydi, buna ragmen rota asisini yaptirin dedi. soyledigine gore cocuklarin yuzde ellisi bu viruse yakalaniyormus ama yakalaninca hastane serum vs cok agir geciriyormus cocuklar. yani internette rota virusu icin allah korusun olume yol acabildigi soyleniyor, tabi cocuk iyi bakilan iyi kosullarda yasayan bir cocuksa ölum degil ama agir bir hastalik geciriyor. bu yuzden biz yapturmaya karar verdim canimbu aşıyı gerekli buluyo musunuz gerçekten? bizim aile hekimimizin hemşiresi benim velim,yani kızı benim öğrencimdi.o da yaptırmadığığını söyledi kızına.eşim de bu isteğe bağlı olan aşılara pek sıcak bakmıyo nedense??? ama bize 1. ayın sonunda sormuşlardı yaptırmak ister misiniz diye
Ya evet nette herkes oyle demis tekmeleme kismi sertmis galiba neyse saglik olsun belki biraz daha buyuyunce becerurler. Yalniz ben cok heyecanliyim bir an once gelse de oynasa pilitim:)Bende aynı halıdan aldım memnunum oyuncakları çok güzel :) daha tekmeleme olayını çözemedi
Ben de merak ettim bi kolyeyi.internette olumlu yorimlar var dis cikarma sanciarini azalttigiyla ilgili.70 tl civarında fiyatlari.yakininda ya da onceki cocugunda kullanan memnin kalan var mi???Kehribar kolyelerden almayı düşünüyor Muş'um
Bende de aynisindan var.evet guzel hali ama emsallerine bakinca daha uygun bi hali da alabilirmisim diye de dusunmedim degil..tabi tekmeleme kismini kullanir duruma gelirse tadindan yenmez.simdilik ben harekete geciriyorum onu parmagimla vuruyorum. evet biraz sert vuruslar istiyo sanki.diger mozart muzigi de cok hos simdilik onu aciyorum genelde.bi de benimki zurafaya bayiliyo.onunla konusuyo, guluyo onaYa evet nette herkes oyle demis tekmeleme kismi sertmis galiba neyse saglik olsun belki biraz daha buyuyunce becerurler. Yalniz ben cok heyecanliyim bir an once gelse de oynasa pilitim:)