• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

cicibebe aldim sabahtan beri uyumayan ve surekli aglayan oglum bunu yiyince hemem uyudu sutum de yok denecek kdar azalmis dun coktu bir gunde bu kadar azalabilir mi hayret ettim ya :KK43: insallah kilo alir

Benimkinde ağlama felan yok eskisi gibi gögüslerim dolu değil ama emince geliyo sanırım bide mamalar konusunda ğek bilgim yok ama ilk devam sütüyle başlamak gerekmiyormu

Benim oğlumda 300 gr almış 15 gunde banada az geldi gece çok uyuyor artık uyandırıcam mama vermek aklımın ucundan bile geçmedi emzirme sıklığını arttırıcam bide çok kusuyor gunduzleri bakalım 15 gunun sonunda kaç gr alıcak
Siz 15 gunde 1 kontrole mi gidiyor sunuz?ben ayda 1 goyuruyorum.en son 2. Ay sonu 5,5 kiloydu.simdi 3 aylik olduk.bakalim yarin gidicez kac kilo almis bakalim

selam annişler bebekler gaz sıkıntısı , süt sıkıntısı derken şükür mevlama büyüyorlar :) biz mama olarak similac kullanıyoruz , anne sütüne en yakın mama similacmış, baştan mama ya başlattılar süt yeterli değil diye , şimdide mama verme diyorlar ama özellikle akşamları veriyorum tok tuttugu için uyusun diye, bugün kalça usg si ve işitme testimiz vardı şükür güzel geçti. yoğun bakımda kaldığımız için çocuk norolojisi görmesi gerekiyormuş bugün muayene olduk , perşembe beyinden ultrason randevumuz var, 20 ekimdede kardiyoloji randevumuz var kalbimizde delik çıktı ve 3 aylık olunca kontrol olunması gerekiyor dendi , inşallah bu tetkiklerde güzel geçer, taze annişlere nacizane tavsiyem rahat olmaya çalışınki bebeğinizde rahat olsun , gazı sütü fazla dert etmeyin . Rabbim büyük sıkıntılar dert vermesin , zaten onlar bir şekilde büyüyorlar :) bebişine cicibebe veren varmış az önce okudum , bebeğin biberon almıyorsa çay kaşığıyla ver cnm devam sütünü , cicibebenin ona faydası olmaz beslenemez ,

bu arada vitamin olarak multitabs kullanıyorruz , kızımdada aynısını kullanmıştım , devit vermiyorum

selam annişler bebekler gaz sıkıntısı , süt sıkıntısı derken şükür mevlama büyüyorlar :) biz mama olarak similac kullanıyoruz , anne sütüne en yakın mama similacmış, baştan mama ya başlattılar süt yeterli değil diye , şimdide mama verme diyorlar ama özellikle akşamları veriyorum tok tuttugu için uyusun diye, bugün kalça usg si ve işitme testimiz vardı şükür güzel geçti. yoğun bakımda kaldığımız için çocuk norolojisi görmesi gerekiyormuş bugün muayene olduk , perşembe beyinden ultrason randevumuz var, 20 ekimdede kardiyoloji randevumuz var kalbimizde delik çıktı ve 3 aylık olunca kontrol olunması gerekiyor dendi , inşallah bu tetkiklerde güzel geçer, taze annişlere nacizane tavsiyem rahat olmaya çalışınki bebeğinizde rahat olsun , gazı sütü fazla dert etmeyin . Rabbim büyük sıkıntılar dert vermesin , zaten onlar bir şekilde büyüyorlar :) bebişine cicibebe veren varmış az önce okudum , bebeğin biberon almıyorsa çay kaşığıyla ver cnm devam sütünü , cicibebenin ona faydası olmaz beslenemez ,
Canm cok gecmis olsn cok guzel demssn buyuk dert vermsn rabbm cozulmyck degl onlar. Bemde gotrcm oglumu ins. Kardiyolojiye aglarken dudak ceveri moraryrdu icimde.kalmsn die. Sizinde.ins. hic bir sorun cikmaz

mama kullanan arkadaslar hangi mamayi kullaniyorsunz ve memnun musunz. dun oğlumu tarttirdim 15 gunde 200 gr almis normalde haftada 250 gr almalari gerekiyomus cok az almis hemsire mama kullan dedi. bebelac kullandm ama oglm sevmedi aptamil de bagimlilik yapiyomus onu kullanan benek baska marka mama içmiyormuş hangi marka alacagimi bilmiyorum yardim edin :KK43:
Canım ben hiç emziremedim doğumdan sonra yaşadıklarımdan dolayı ve hep mama veriyorum hepsini denedim. Similac ı sevmedi bebişim. Aptamil kabız yaptı. Uzun süredir bebelac kullanıyorum memnumum. Aptamil en pahalısı ama onu hiç begenmedim. Bebelac hem daha uygun. Oğlumun kilo alımı da gayet iyi..

Canm cok gecmis olsn cok guzel demssn buyuk dert vermsn rabbm cozulmyck degl onlar. Bemde gotrcm oglumu ins. Kardiyolojiye aglarken dudak ceveri moraryrdu icimde.kalmsn die. Sizinde.ins. hic bir sorun cikmaz
sağol cnm . o ağlarken nefesini ayarlayamadıgı için oluyordur ama yinede getir için rahatlar.

Canim ozledik seni masallah ne kadar pozitif geldin boyle icimizi actin:KK66: rabbim bebegine sifa versin daha iyi olucak insallah..cok şükür kavustun ya yavruna

Zaten ne varsa analarımızda var. Ulaşmışlaer mı ankaraya annenler
Dun geldik iste cnm ya bu gecevdoncekler yadatarin gitmeyin dedim.tavani sisti resmn babamin.kiz kard.yalnizolmasa cok kalirlarsa o yalniz.genc kiz korkuyi oda.okulu var gelemedide bide demistim urtikeri vvar ikra gidiyo diye aglamis arkmizdan sismis yuzu fln gene :( ne carsa kndi anan bavanda var kv sewiyo kizi bi zahmet cekmz snrada sukalexe gelckler bn nasil agirlicm.onlri

Ayniyiz cnm memenin ucuna dokunuyo atiyo kndini.napim bn bu gecede yola cikcaz napcam.yolda bn.pamukcuk azmis karbonatlu su sur dedi.napcam bilmiyorum

bugunlerde daha iyi doğduğundan beri ishal bebek, su kıvamında kaka yapıyo hıc pütür yok seninkinin kakası nasıl. doktora gittiler hıc normal değil dedi bebeğin süt alerjisi olabılır anne sütünü kesebilirz dedi şimdilik hiç süt katkılı bi şey yeme dedi kan ve idrar tahlil yapıldı cuma bellı olcak, Allah tüm bebeklerimizin ve annelerimizin yardımcısı olsunç. bebek olmak da zor dertlerini anlatamıyorlar ki. bebiş niye emmek istemiyo bi anlatsa ah

bugunlerde daha iyi doğduğundan beri ishal bebek, su kıvamında kaka yapıyo hıc pütür yok seninkinin kakası nasıl. doktora gittiler hıc normal değil dedi bebeğin süt alerjisi olabılır anne sütünü kesebilirz dedi şimdilik hiç süt katkılı bi şey yeme dedi kan ve idrar tahlil yapıldı cuma bellı olcak, Allah tüm bebeklerimizin ve annelerimizin yardımcısı olsunç. bebek olmak da zor dertlerini anlatamıyorlar ki. bebiş niye emmek istemiyo bi anlatsa ah
Aynn bnmkinin kakasida su gbi oluyo.bitanesi parcaxikli oluyosa digeri sulu oluyo.bn zaten tek oeynir yiyorum onuda agzimami sokuyim burnumsmi belki degil cocuktan.idrar bizde verdik.ins emerler ya cok uzuluyorum psikolojim bozuldu :(

Canım ben hiç emziremedim doğumdan sonra yaşadıklarımdan dolayı ve hep mama veriyorum hepsini denedim. Similac ı sevmedi bebişim. Aptamil kabız yaptı. Uzun süredir bebelac kullanıyorum memnumum. Aptamil en pahalısı ama onu hiç begenmedim. Bebelac hem daha uygun. Oğlumun kilo alımı da gayet iyi..
bebelac i da benim oglum begenmedi similac da eczanelerde mi satiliyo dun marletlerde goremedm onu da cicibebe alsim severek yedi guldu yerken baya keyiflendi ondan sonra emmek istedi yine emerken de uyudu sabaha kadar yavrum dun hic uyumamisti ya acliktan agliyodu surekli :(

Siz 15 gunde 1 kontrole mi gidiyor sunuz?ben ayda 1 goyuruyorum.en son 2. Ay sonu 5,5 kiloydu.simdi 3 aylik olduk.bakalim yarin gidicez kac kilo almis bakalim
ben ayin 17 sinde asisini yaptirmistim dunde kabuz oldugundan dolayi saglik ocagina goturmustum hic durmuyodu ikinrken kizariyodu orda kontrol ederken tarttilar ordan biliyorum yani

Hoşgeldin canım. İnşallah güzel haberler alırsın. Allah hiç birimize bugünlerimiz aratmasın

2 gün önce aklıma geldin canım. Nasıl oldun merak ettim. Çok sıkıntılar çektin. İnşallah iyisindir

Dun geldik iste cnm ya bu gecevdoncekler yadatarin gitmeyin dedim.tavani sisti resmn babamin.kiz kard.yalnizolmasa cok kalirlarsa o yalniz.genc kiz korkuyi oda.okulu var gelemedide bide demistim urtikeri vvar ikra gidiyo diye aglamis arkmizdan sismis yuzu fln gene :KK43: ne carsa kndi anan bavanda var kv sewiyo kizi bi zahmet cekmz snrada sukalexe gelckler bn nasil agirlicm.onlri

Kardeşine Allah şifa versin canım. Anneblerde çok yalnız bırajamaz tabi. Eşinle aranız nasıl oldu. Sülalece niye geliyorlar. Ayıp ya. Doğuma gelmedi şimdi kendilerini mi ağarlatacaklar

Back