- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #67.261
Bende en çok o markaya güvenmiştim hangi renk aldın
Benim arkadaşım bebelac la büyüttü ben aptamil kullanıyorum hiç değiştirmedim,sen değiştirmeyi mi düşünüyorsun kullanırken, değiştirmeyi düşünmüyorsan endişe etmene gerek yok ki...mama kullanan arkadaslar hangi mamayi kullaniyorsunz ve memnun musunz. dun oğlumu tarttirdim 15 gunde 200 gr almis normalde haftada 250 gr almalari gerekiyomus cok az almis hemsire mama kullan dedi. bebelac kullandm ama oglm sevmedi aptamil de bagimlilik yapiyomus onu kullanan benek baska marka mama içmiyormuş hangi marka alacagimi bilmiyorum yardim edin
mama kullanan arkadaslar hangi mamayi kullaniyorsunz ve memnun musunz. dun oğlumu tarttirdim 15 gunde 200 gr almis normalde haftada 250 gr almalari gerekiyomus cok az almis hemsire mama kullan dedi. bebelac kullandm ama oglm sevmedi aptamil de bagimlilik yapiyomus onu kullanan benek baska marka mama içmiyormuş hangi marka alacagimi bilmiyorum yardim edin
Bizimkide aynen öyle geçen hafta 7 gün olunca o Zaman fitil koydum bugün 4.günde yaptı artık bende takmıyorumeğer yaptığında sıvı oluyorsa sorun yok dedi bizim doktorumuz, benim oğlum da 4-5 günde bir yapıyor başlarda sayıyordum günleri artık takmıyorum, ne zaman isterse yapıyor
Ben alır almaz takmayı düşünüyorum kızım bana çekerse yandık çünkü benim 4 aylıkken dişim çıkmış :))canım uyku eğitimi seminerıne sen mi gidicektin?mutlaka özet istiyorum gidersen
şimdiden takmayı düşünüyor musun?yoksa 5-6 aylıkken mi?dişler çıkmaya yakın mı yani?
Aynen aptamil diğer mamalara göre çok tatlı olduğu için bebekler daha sonra ondan başka mamayı istemiyor. Ben sma aldım smilac sonra Hipp aldık hepsinide sevdi uzun zamandır reflüsü olduğu için bebelac ar kullanıyorduk ama dün kontrolde bebelacığın nutrisini kullan dedi aptamilin olur mu dedim olur dedi günde 1 kez veriyorum o yüzden aptamil deneyeceğim birdemama kullanan arkadaslar hangi mamayi kullaniyorsunz ve memnun musunz. dun oğlumu tarttirdim 15 gunde 200 gr almis normalde haftada 250 gr almalari gerekiyomus cok az almis hemsire mama kullan dedi. bebelac kullandm ama oglm sevmedi aptamil de bagimlilik yapiyomus onu kullanan benek baska marka mama içmiyormuş hangi marka alacagimi bilmiyorum yardim edin
Benimde bal rengi hoşuma gidiyor birde senin aldığına bakıyım .İyi günlerde kullansın minik bende yarın sipariş veriyimNatural karışık aldım canım. Hatta stokta yoktu 1 hafta onu bekledim :)
Sanki mat olan daha doğal olurmuş gibi geldi ama aslında taş taştır parlak mat farketmez yorumlarda da öyle yazıyor :)
Fotokopi şeklinde sertifikasını da yollamışlar. Ben de araştırdım en güvenilir bu markayı buldum
Bende Philips avent kullanıyorum süper bi şeyİyi geceler kızlar biraz önce süt sağmaya çalıştım ama çok agrıdı meme ucum kızardı hatta rahat acıtmayan bir makina varmı
Bende Philips avent kullanıyorum süper bi şey
cicibebe aldim sabahtan beri uyumayan ve surekli aglayan oglum bunu yiyince hemem uyudu sutum de yok denecek kdar azalmis dun coktu bir gunde bu kadar azalabilir mi hayret ettim yaBenim arkadaşım bebelac la büyüttü ben aptamil kullanıyorum hiç değiştirmedim,sen değiştirmeyi mi düşünüyorsun kullanırken, değiştirmeyi düşünmüyorsan endişe etmene gerek yok ki...
cicibebe aldim sabahtan beri uyumayan ve surekli aglayan oglum bunu yiyince hemem uyudu sutum de yok denecek kdar azalmis dun coktu bir gunde bu kadar azalabilir mi hayret ettim yaBenim oğlumda 300 gr almış 15 gunde banada az geldi gece çok uyuyor artık uyandırıcam mama vermek aklımın ucundan bile geçmedi emzirme sıklığını arttırıcam bide çok kusuyor gunduzleri bakalım 15 gunun sonunda kaç gr alıcak
cicibebe aldim sabahtan beri uyumayan ve surekli aglayan oglum bunu yiyince hemem uyudu sutum de yok denecek kdar azalmis dun coktu bir gunde bu kadar azalabilir mi hayret ettim yaBenim oğlumda 300 gr almış 15 gunde banada az geldi gece çok uyuyor artık uyandırıcam mama vermek aklımın ucundan bile geçmedi emzirme sıklığını arttırıcam bide çok kusuyor gunduzleri bakalım 15 gunun sonunda kaç gr alıcak
cicibebe aldim sabahtan beri uyumayan ve surekli aglayan oglum bunu yiyince hemem uyudu sutum de yok denecek kdar azalmis dun coktu bir gunde bu kadar azalabilir mi hayret ettim yaAynen aptamil diğer mamalara göre çok tatlı olduğu için bebekler daha sonra ondan başka mamayı istemiyor. Ben sma aldım smilac sonra Hipp aldık hepsinide sevdi uzun zamandır reflüsü olduğu için bebelac ar kullanıyorduk ama dün kontrolde bebelacığın nutrisini kullan dedi aptamilin olur mu dedim olur dedi günde 1 kez veriyorum o yüzden aptamil deneyeceğim birde
Benimde sütüm öyle canm ama baştan beri, stresten olmuştur sakin olmaya çalış ve bol su iç geri artar merak etmecicibebe aldim sabahtan beri uyumayan ve surekli aglayan oglum bunu yiyince hemem uyudu sutum de yok denecek kdar azalmis dun coktu bir gunde bu kadar azalabilir mi hayret ettim ya
suyu iciyorum canm da stresde yapmiyorum ama neden oldu boyle bilmiyorumBenimde sütüm öyle canm ama baştan beri, stresten olmuştur sakin olmaya çalış ve bol su iç geri artar merak etme
Canm ben kullanyrm once evolvia ile basladk iyide yiyrdu sonra yememeye basladi mamadan mi bikti acaba dedm aptamil aldm. Onu yiyr suan arada evolvia yapyrm onuda yiyr isteksizde olsa. Aptamil diger mamalara gore daha sekerli oldgndn bebekler odn baska yemyrms yedklrnde bir yerde okumstm. Golden goat var diorlr keci sutunden uretilen mama dusunyrm almayi ama almadm henuz.mama kullanan arkadaslar hangi mamayi kullaniyorsunz ve memnun musunz. dun oğlumu tarttirdim 15 gunde 200 gr almis normalde haftada 250 gr almalari gerekiyomus cok az almis hemsire mama kullan dedi. bebelac kullandm ama oglm sevmedi aptamil de bagimlilik yapiyomus onu kullanan benek baska marka mama içmiyormuş hangi marka alacagimi bilmiyorum yardim edin
bu aşıyı gerekli buluyo musunuz gerçekten? bizim aile hekimimizin hemşiresi benim velim,yani kızı benim öğrencimdi.o da yaptırmadığığını söyledi kızına.eşim de bu isteğe bağlı olan aşılara pek sıcak bakmıyo nedense??? ama bize 1. ayın sonunda sormuşlardı yaptırmak ister misiniz diye
Ben hangisi olduğunu bilmiyorum bişey diyemem o yüzden ama dediklerimi de önyargıyla falan demedim inan kiCanım o yenı modelı one modelı turkıyede var.bir kaç fırmaa satıyor.bız ondan aldık
Cicibebe bildiğimiz bisküvi olan cicibebe micicibebe aldim sabahtan beri uyumayan ve surekli aglayan oglum bunu yiyince hemem uyudu sutum de yok denecek kdar azalmis dun coktu bir gunde bu kadar azalabilir mi hayret ettim ya
Az
Kaldi onaallh cnm.geldik sayilir.ins.anmmlerde sag salim feri donerler.haklarini nasil.odicem oyle uzuluyorumki kac km yol geldiler bizim icin.esimin ailwsi bi halt etmedi.hic yorulma bile yorulmadilr .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?