• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Slm hanimlar. Keyifler nasil.uzun zamandir takip edemiyorum sizleri.bir sorunum var.hamilelikten önce saclarim dökuluyordu.hamilelikle birlikte durdu.bebisim 3 aylik oldu.simdi yeniden basladi.avuc avuc geliyor . napacam bilemiyorum :110:
canım benimde çok döküldü iğne vuruldum 10 tane b12 mutlaka test yaptır o önemli b12 eksikliği olabilir

Eger huysuzlugu yoksa, idrarini ve gazını yapıyorsa hiç sorun etme. Kızım da 40 gün felan hep 5 yada 6 günde bi yaptı Şimdi 67 günlük,bu seferde ishal gibi günde 3 4 sefer yapıyor. Sabun ya da fitil kullanma, çok sıkıntı yaparsan zeytinyağı ile poposunu uyar. Anne sütü alanlarda normalmis
Ya günde bir kez falan mama veriyorm mecbur şimdi yağ içiriyorum dün kendi yaptı bir kez ama yine tık yok

Bana çok uzak canım yoksa ben katılmak isterdim. Özellikle uyku seminerine ablamıda alırdım. Kızı 20 aylık. Uykusu tam bir eziyet
büyüdüklerinde sanki uykuları çok düzenli olacakmış gibi geliyor hep bana yaaaaa böyle şeyleri duyunca tırsıyoooorum. uyusun da büyüsünleer inş. benimki gündüz doğru düzgün hiç uyumuyor zaten

Nasılsınız kızlar? Biz bugün 4.ay aşılarımızı olduk.
2 tane bacaktan. Şükür bugün daha sakin geçti.
Büyümüş birde kızım. Kilo da almış. Gelişimi güzel dedi doktorumuz.
Artık destekli oturtabilirmişiz. Çirkin kızım bana benziyormuş birde :)
Eşim bu duruma azıcık bozuldu gibi :)
maşallah canım 4 aylık ha bizde görürüz inş bizden 2 ay ödesin maşallah allah krusun hepsini inş

Ya günde bir kez falan mama veriyorm mecbur şimdi yağ içiriyorum dün kendi yaptı bir kez ama yine tık yok
eğer yaptığında sıvı oluyorsa sorun yok dedi bizim doktorumuz, benim oğlum da 4-5 günde bir yapıyor başlarda sayıyordum günleri artık takmıyorum, ne zaman isterse yapıyor

Ben de endiseliydim rota asisi konisunda, ama dogalci bir cocuk doktoruna gittik cok matah bir adam degildi cocuga yaklasimindan cok hoslanmadim o ayri ama adam ates cikmasi halinde ates dusurucu kullanimina, pisik kremi, masaj yagi gibi seyler kullanmaya karsiydi, buna ragmen rota asisini yaptirin dedi. soyledigine gore cocuklarin yuzde ellisi bu viruse yakalaniyormus ama yakalaninca hastane serum vs cok agir geciriyormus cocuklar. yani internette rota virusu icin allah korusun olume yol acabildigi soyleniyor, tabi cocuk iyi bakilan iyi kosullarda yasayan bir cocuksa ölum degil ama agir bir hastalik geciriyor. bu yuzden biz yapturmaya karar verdim canim
ben yaptırdım rotavirüs aşısını

Kızlar ben aldım kehribar kolyeden tootsandmore dan .
Ben diş korkusuna aldım aslında bebeğim maşallah huysuz bi bebek değil :)) şimdilik bi değişiklik yok. Sadece gece uykusu uzadı biraz :)
Ya peki bogulma tehlikesi yaratmaz mi? Ben de kolyeyi arastirmistim ama korktum almadim nasil kullaniyorsuniz takiyor musunix boynuna yoksa baska bi sekilde mi? Tehlikeli cunku.

Kızlar benim bebeğim yaklaşık iki haftadır kakasını kenti başına yapmıyor ve kafasına sulu değil bezi kafayla poposuna yapılıyor o kadar katı yani

büyüdüklerinde sanki uykuları çok düzenli olacakmış gibi geliyor hep bana yaaaaa böyle şeyleri duyunca tırsıyoooorum. uyusun da büyüsünleer inş. benimki gündüz doğru düzgün hiç uyumuyor zaten

Ablamın 2 kız var ikiside böyle. Ama bu istisna tabi. Ben ablama diyordum senin yüzünden çocuk yapmayacağım diye :)

Gecer canim biz de yasadik ayni aglama zirlama meme almama durumlarini hala da aksamlari uyku oncesi emmede yasiyoruz, o aglamaya baslayinca sen hic sakinligini bozma obebbegine karsi sabrin sevgin katlansin ki o da hissetsin bunu, ayakta yuruyerek ve bebegi hafif hafif titreterek emdirmeyi dene, ama memeyi agzina sen sokma, bebegi emme pozisyonuna getir, senin gogsun acik ve bebegin agzina yakin olsun ama agzina sen sokma, bu sekilde sen yururken bir yandan onu hafif hafif salla. Bir de benim kendi bebegimde gozlemledigim cokuykusu gelmisse kesinlikle asiri agliyor memeye karsi da sinirli oluyor sapsalim memeye savas aciyor kendince. O yuzden en korktugum sey cok uykusu gelmesi. Esneme, elini kafasina kulagina gozune goturme gozlerinin etrafinda kizarma gordugim an uyutmaya clisiyorim bu sekilde mizmizliklari azaliyor ki benimki de cok mizmiz yani oyle boyle degil.
Aynn canim bnm kizimi abltmissin.ins duzelir.sindi bide kndi ewimde olcam nasil olck bilmiyorum.zaten annmlerden ayrilcm diye cok uzgunum :(o kdr yol geldiker bnm.icin. kaynanlrda mal gbi otursunlr .ins.hersey duzzene girer

Ben de merak ettim bi kolyeyi.internette olumlu yorimlar var dis cikarma sanciarini azalttigiyla ilgili.70 tl civarında fiyatlari.yakininda ya da onceki cocugunda kullanan memnin kalan var mi???
Ben kesin alıcam çokda yakışıyor bebeklere tabi gözetim altında kullanmak gerekiyormuş .hangi siteden alıcağıma karar veremedim hepsi orjinal değilmiş

Az
Bende direkt eve gidiyorsun sandiydim neyse ne kaldi Allah korusun aksilikler ust uste geliyo hep
Kaldi onaallh cnm.geldik sayilir.ins.anmmlerde sag salim feri donerler.haklarini nasil.odicem oyle uzuluyorumki kac km yol geldiler bizim icin.esimin ailwsi bi halt etmedi.hic yorulma bile yorulmadilr .

Ablamın 2 kız var ikiside böyle. Ama bu istisna tabi. Ben ablama diyordum senin yüzünden çocuk yapmayacağım diye :)
canım uyku eğitimi seminerıne sen mi gidicektin?mutlaka özet istiyorum gidersen
Ben kesin alıcam çokda yakışıyor bebeklere tabi gözetim altında kullanmak gerekiyormuş .hangi siteden alıcağıma karar veremedim hepsi orjinal değilmiş
şimdiden takmayı düşünüyor musun?yoksa 5-6 aylıkken mi?dişler çıkmaya yakın mı yani?

mama kullanan arkadaslar hangi mamayi kullaniyorsunz ve memnun musunz. dun oğlumu tarttirdim 15 gunde 200 gr almis normalde haftada 250 gr almalari gerekiyomus cok az almis hemsire mama kullan dedi. bebelac kullandm ama oglm sevmedi aptamil de bagimlilik yapiyomus onu kullanan benek baska marka mama içmiyormuş hangi marka alacagimi bilmiyorum yardim edin :(

Ya peki bogulma tehlikesi yaratmaz mi? Ben de kolyeyi arastirmistim ama korktum almadim nasil kullaniyorsuniz takiyor musunix boynuna yoksa baska bi sekilde mi? Tehlikeli cunku.

Canım gündüz zaten sürekli gözümün önünde o zaman boynuna takıyorum. Bodysinin içinde duruyor. Geceleri de ayak bileğine takıyorum:)

Back