• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Nasılsınız kızlar? Biz bugün 4.ay aşılarımızı olduk.
2 tane bacaktan. Şükür bugün daha sakin geçti.
Büyümüş birde kızım. Kilo da almış. Gelişimi güzel dedi doktorumuz.
Artık destekli oturtabilirmişiz. Çirkin kızım bana benziyormuş birde :)
Eşim bu duruma azıcık bozuldu gibi :)

slm canımm,ne zor günlerden geldik dimi bu günlere..maşallah bebişine de sana daaa...bizimde dün 3 ay bitti...günler inanılmaz hızlı geçiyor ve çok çabuk büyüyorlarr..her gün başka bir sürprizle uyanıyoruz...şu kapalı grup işine bende sıcak bakıyorum..yine diğer grup kalsın ama kendi aramızda da bi grubumuz olsun..kopmayalım birbirimizden..anlayan açsın grubu..gizem kesin anlar bu işten:)))duy sesimizi cnm..bizide ekle gruba..:)

Masallah canm.kuzuna babalar hep ayni sanrm esmle tartsyrz bana bana die :)) bende 8 ekimde baslycm.ise canm icim.icimi yiyr kuzumu birakcm.die cok.zordr ya :KK43:
Canım hiç kolay değil ama şimdiden üzme kendini. Bebeklerimiz için çalışıyoruz. Ben en azından kendimi öyle teselli ediyorum. Babamız sürekli baba baba diye aşılamaya çalışıyor kızıma :) Biraz kıskanç olduk bebekten sonra.

slm canımm,ne zor günlerden geldik dimi bu günlere..maşallah bebişine de sana daaa...bizimde dün 3 ay bitti...günler inanılmaz hızlı geçiyor ve çok çabuk büyüyorlarr..her gün başka bir sürprizle uyanıyoruz...şu kapalı grup işine bende sıcak bakıyorum..yine diğer grup kalsın ama kendi aramızda da bi grubumuz olsun..kopmayalım birbirimizden..anlayan açsın grubu..gizem kesin anlar bu işten:)))duy sesimizi cnm..bizide ekle gruba..:)
Maşallah cnm seninde bebişine. Hemde ne günlerden geldik çok şükür. Her gün yeni bir güzellikle başlıyoruz güne. Rabbim nasıl bir sevgidir bu. Bazen içim içime sığmıyor. Yavrum benim ya. Nasılda özledim. Kapalı grup süper fikir. Bebişlerimizi görmüş olur üstelik :)

Kızımın emzik zinciri nasıl olmuş kızlar?

Eklentiler

• IMG-20150928-WA0002.jpg
    IMG-20150928-WA0002.jpg
    65,6 KB · Görüntüleme: 57
Bugün bebeğime kan damlası da verdiler. Araştırdığım kadarıyla kabız yapıyormuş. Birde d vitaminimiz bittiğinden başka bir tane verdi. Onunda yan etkileri var diye okumuştum. Hiçbir tahlil yapılmadan kan hapı kullanımı doğru mu?

Bugün bebeğime kan damlası da verdiler. Araştırdığım kadarıyla kabız yapıyormuş. Birde d vitaminimiz bittiğinden başka bir tane verdi. Onunda yan etkileri var diye okumuştum. Hiçbir tahlil yapılmadan kan hapı kullanımı doğru mu?

Bence tahlil yapılmadan kan hapı vermek çok mantıksız,neye istinaden verdiler..kan hapları bizi bile kabız yaptı hamıleyken hatırlarsan,ufacık yavruya eziyet olmasın sonra...biz devit3 kullanıyoruz başındna beri d vitamini....

Bence tahlil yapılmadan kan hapı vermek çok mantıksız,neye istinaden verdiler..kan hapları bizi bile kabız yaptı hamıleyken hatırlarsan,ufacık yavruya eziyet olmasın sonra...biz devit3 kullanıyoruz başındna beri d vitamini....
Bana taburcu olurken 6 ay kullanmaya devam et dediler kan hapını :( benden başka kullanan var mı merak ettim

Böyle ani basınç değişimlerinde mesela uçak gibi bebeği kulakları zarar görmesin diye emzirmek gerekiyormuş canım. Basınçtan kulakları etkilenmesin diye...
Biz de hafta sonu ucak yolculugu yaptik kalkis ve iniste emzirmek gerekiyormus, kalkista emdi iniste emmedigi icin emzik verdim yarim yamalak onu emdi ama hic sesi de cikmadi cok sukur.

Evet kizlar acalim bir face grubu bizde kendimize tanirz birbirimizi hem :)
burayı da bırakmadan bir grup olur bence dee:)

Bana taburcu olurken 6 ay kullanmaya devam et dediler kan hapını :KK43: benden başka kullanan var mı merak ettim
bana da vermişti doktor ama birkaç tane içtim kaldı öyle, bugünler de bi gidip kan değerlerimi ölçtürüp gerek varsa içmek istiyorum çünkü benim hamilelikte bile iyiydi kan değerlerim

Hehe canm bilmyrm ama ogrenym karistira karıştıra :))

Canım hiç kolay değil ama şimdiden üzme kendini. Bebeklerimiz için çalışıyoruz. Ben en azından kendimi öyle teselli ediyorum. Babamız sürekli baba baba diye aşılamaya çalışıyor kızıma :) Biraz kıskanç olduk bebekten sonra.
Öyle tabiki cnm hersey yavrularmz icin:) annem is yerimn oldugu ilcrde annemde kaldgnda kacar arada gelrm diorm okul mu o kacclsn diorlr :)) sorma tatlm ya anne die aglyr gibi bazen berat anne dedi diorm yok ya ne annesi dio kisknacc iste :))

Yok cnm yemedim .bisey yemiyorumki dogru duzgun.ins.duzelir o ittikce bn uzuluyorum ama gecicsk insallh demekten baska care yok napim
Gecer canim biz de yasadik ayni aglama zirlama meme almama durumlarini hala da aksamlari uyku oncesi emmede yasiyoruz, o aglamaya baslayinca sen hic sakinligini bozma obebbegine karsi sabrin sevgin katlansin ki o da hissetsin bunu, ayakta yuruyerek ve bebegi hafif hafif titreterek emdirmeyi dene, ama memeyi agzina sen sokma, bebegi emme pozisyonuna getir, senin gogsun acik ve bebegin agzina yakin olsun ama agzina sen sokma, bu sekilde sen yururken bir yandan onu hafif hafif salla. Bir de benim kendi bebegimde gozlemledigim cokuykusu gelmisse kesinlikle asiri agliyor memeye karsi da sinirli oluyor sapsalim memeye savas aciyor kendince. O yuzden en korktugum sey cok uykusu gelmesi. Esneme, elini kafasina kulagina gozune goturme gozlerinin etrafinda kizarma gordugim an uyutmaya clisiyorim bu sekilde mizmizliklari azaliyor ki benimki de cok mizmiz yani oyle boyle degil.

bebekten sonra çok farklı oluyomuş değil mi karı koca ilişkisi:) yani daha zayıf değil tabi ki ama daha çok sevilen bi minnak giriveriyo araya :) Hayatımın aşkını buldum evlendim derken, meğer hayatımın asıl aşkına kavuşmak için bi aracı olduğunu düşünüyosun bebek olunca :) ay eşim duymasın bunu bozulur valla :)

Ucuncu ay bitiminde yaptiracagiz canim daha yaptirmadim.
bu aşıyı gerekli buluyo musunuz gerçekten? bizim aile hekimimizin hemşiresi benim velim,yani kızı benim öğrencimdi.o da yaptırmadığığını söyledi kızına.eşim de bu isteğe bağlı olan aşılara pek sıcak bakmıyo nedense??? ama bize 1. ayın sonunda sormuşlardı yaptırmak ister misiniz diye

Back