- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #67.161
Insallh cnm bugun doktora goturdum dikinde cok az pamukcuk olmus ana onun onemi yok dedi yakniz bogazi kizarmis. Bn dedim.kimyon cayi vermistim.ogunden snra oldu dite inun etkisi oldugunu sanmiyorum dedi.gedercdedi ama bnm icim.hic raht degil.oksuruyomu ddi odacetkilemis olabilir dedi nasil gecicek bilmiyorum cok mutsuzum bugun ewime gidiyorum kizim.emmiyo cok canim skkin.gizu acikkwn emmek istemiyo
emmek istemiyorsa zorlama bence ve uzme kendini napalim sagip verdiyinde iciyormu canim,?Deneduim.cnm almiyo agliyo hep .ac yaneden.emmek.istemiyo anlmiyorum
Ayniyiz cnm memenin ucuna dokunuyo atiyo kndini.napim bn bu gecede yola cikcaz napcam.yolda bn.pamukcuk azmis karbonatlu su sur dedi.napcam bilmiyorumpamukçuk için fıs fıs vermedı mı. yengemınkı 5 aylık o da emmıyo kafasını gerıye dogru atıyo daha agzına almadan. sallyoruz 5dk dalıyo hemen oturup emzırıyo ama kız perısan olyyoallah yardımcın olsuun kuzum gececek ıcsallah
Sagip vermedim hic cnm bi bugun azcik sagdim kasikla veriyodum almadi toktudami almadi sutumu sewmiyo bilmiyorumemmek istemiyorsa zorlama bence ve uzme kendini napalim sagip verdiyinde iciyormu canim,?
sutun tadi bozulmuş olabilir canim sogan baharatli bisiler yediysen ya da acili tiksinmiş olabilirSagip vermedim hic cnm bi bugun azcik sagdim kasikla veriyodum almadi toktudami almadi sutumu sewmiyo bilmiyorumemsin istedikce hep ters oluyo iskerim.ins.duzelirde emer ya .bn onun icin izne ayriliyom enzircem fkn dite gayalker kuruyodum olan durum bu.hayirlisi
Olurmı canım bizde öyleyizMaşallah arkadaşlar Yahu hangi ara vakit bulup da yapıyorsunuz Ben annem tutmadan zor duş alıp, yemek yiyorum Bugun tam 2 buçuk aylık olduk Acaba düzelir mi zamanla Evime de döneceğim nasıl kaygı nasil kaygı anlatamam Bana teselli verin hanımlar yaa bi biz mi boyleyiz
Canim burda bi ark. Bi biberondan bahsetmisti ya medela calm di sanirim oyle bisey.anne gogsu gibi çektikçe geliyomus sut.bebek memeyi unutmuyomus yani.bi bak istersen.hem ac kalmamis olur hem memeni unutmaz yine emer inşallah.kasiktan almak zor geliyodur belkiSagip vermedim hic cnm bi bugun azcik sagdim kasikla veriyodum almadi toktudami almadi sutumu sewmiyo bilmiyorumemsin istedikce hep ters oluyo iskerim.ins.duzelirde emer ya .bn onun icin izne ayriliyom enzircem fkn dite gayalker kuruyodum olan durum bu.hayirlisi
temmuz anneleriii özellikler istanbulda olanlar ataşehir de "baby sensory" diye bir merkez varmış. bebekler ile etkinlikler yapıyorlar, 0-13 yaş arası yüzme saatleri falan var. ben dw merak ediyordum, haftaya da bizim bebekler için tanışma dersi varmış, ben arayıp kayıt yaptırdım. siz de gelsenize hem tanışırız orada:) ayın 11 in de de uyku eğitimi semineri var aileler için ona da mı gitsek
canım philips avent acıtmıyor.İyi geceler kızlar biraz önce süt sağmaya çalıştım ama çok agrıdı meme ucum kızardı hatta rahat acıtmayan bir makina varmı
canım babyjornun hangi modelınden bahsedıyorsunda ergonmık değil diyorsun.bız baby jornun one modelını kullanıyoruz.cok araştırdık ve ergonık olan buydu.aksıne ergobaby boba torba şeklınde çocuk ıcınde buzuluyor.one modelı sertıfıkalı.bence on yargılı davranıp konuşmamak gerekır dıye duşunuyorum.Mothercare ergonomik değil. Bebeğin tüm ağırlığını kalçada toplayıp omurgasını bozuyor. Zaten büyük ihtimalle uzun süreler taşıyamıyorsunuzdur, bebek de siz de rahatsız olursunuz. Bebek asılı kalmamalı, bacakları m şeklinde olmalı.Bu yüzden ergonomik kanguru kullanın, ağırlığı eşit dağıtan. Bunlar ne mi? Momfortbaby, ergobaby, boba, emeibaby, kokadi.. Türkiyede olanlar bunlar. Facebook ta babywearing türkiye grubuna girerseniz daha detaylı bilgi edinirsiniz. Eminim araştırmayı ve sorgulamayı seviyorsunuzdur. Bebeğinizi sağlıkla büyütmeler: ) bu arada soran kişiye de tavsiyelerini vermiş oldum. Chicco, baby2go. Babyjörn bunlardan uzak durun.Eki Görüntüle 1641378 Eki Görüntüle 1641379
Babyjörnun yebş ergonomik bi modeli çıkmış ama daha turkiyede yok diğerleri ergonomik değilcanım babyjornun hangi modelınden bahsedıyorsunda ergonmık değil diyorsun.bız baby jornun one modelını kullanıyoruz.cok araştırdık ve ergonık olan buydu.aksıne ergobaby boba torba şeklınde çocuk ıcınde buzuluyor.one modelı sertıfıkalı.bence on yargılı davranıp konuşmamak gerekır dıye duşunuyorum.
Yok cnm yemedim .bisey yemiyorumki dogru duzgun.ins.duzelir o ittikce bn uzuluyorum ama gecicsk insallh demekten baska care yok napimsutun tadi bozulmuş olabilir canim sogan baharatli bisiler yediysen ya da acili tiksinmiş olabilir
Duymustum cnm.ana firsatm olmadi almaya zaten sorun yeni cikti.bide biz simdi yola cikicaz bnm ewe gidiyorz 15 daate yakin surcek dua edin ins.saglijki gider gelirz bizimkiler.artik dewam.ederse daha sorun netten fln buluo alirim.insallh gerek.kalmazCanim burda bi ark. Bi biberondan bahsetmisti ya medela calm di sanirim oyle bisey.anne gogsu gibi çektikçe geliyomus sut.bebek memeyi unutmuyomus yani.bi bak istersen.hem ac kalmamis olur hem memeni unutmaz yine emer inşallah.kasiktan almak zor geliyodur belki
Duymustum cnm.ana firsatm olmadi almaya zaten sorun yeni cikti.bide biz simdi yola cikicaz bnm ewe gidiyorz 15 daate yakin surcek dua edin ins.saglijki gider gelirz bizimkiler.artik dewam.ederse daha sorun netten fln buluo alirim.insallh gerek.kalmaz
Ne acidan.etkiliyormus canimİnternette uzun yolculuklar ve ortam değişimide bebeği etkileyebilir yazıyor inş etkilemezde evinde huzur bulur emmeye geri döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?