2015 Temmuz Anneleri

pamukçuk için fıs fıs vermedı mı. yengemınkı 5 aylık o da emmıyo kafasını gerıye dogru atıyo daha agzına almadan. sallyoruz 5dk dalıyo hemen oturup emzırıyo ama kız perısan olyyo allah yardımcın olsuun kuzum gececek ıcsallah

iyi akşamlar hanimlar..gebeyken tam 22 kilo aldim.dogumda 9kilo gitti.sonra 2 kilo verdim ilk ayda.11 kilom hala duruyo yapişti kaldi 74um.emzirirken nasil kilo verilir ben veremiyorum :/

Ayniyiz cnm memenin ucuna dokunuyo atiyo kndini.napim bn bu gecede yola cikcaz napcam.yolda bn.pamukcuk azmis karbonatlu su sur dedi.napcam bilmiyorum

emmek istemiyorsa zorlama bence ve uzme kendini napalim sagip verdiyinde iciyormu canim,?
Sagip vermedim hic cnm bi bugun azcik sagdim kasikla veriyodum almadi toktudami almadi sutumu sewmiyo bilmiyorum emsin istedikce hep ters oluyo iskerim.ins.duzelirde emer ya .bn onun icin izne ayriliyom enzircem fkn dite gayalker kuruyodum olan durum bu.hayirlisi

sutun tadi bozulmuş olabilir canim sogan baharatli bisiler yediysen ya da acili tiksinmiş olabilir

Olurmı canım bizde öyleyiz
Eşim evde o olmasa bende dusa giremiyorum ymek yapamıyorum hep kucak istiyor bide alıp gezeceksin öyle yani üç ay oldu

Momfort baby kullaniyorum kanguru olarak ilk aydan itibaran..yenidogan aparati ile birlikte 3 aylik olana kadar o aparatla daha sonra normal kullaniliyor...b. Memnunum..

temmuz anneleriii özellikler istanbulda olanlar ataşehir de "baby sensory" diye bir merkez varmış. bebekler ile etkinlikler yapıyorlar, 0-13 yaş arası yüzme saatleri falan var. ben dw merak ediyordum, haftaya da bizim bebekler için tanışma dersi varmış, ben arayıp kayıt yaptırdım. siz de gelsenize hem tanışırız orada:) ayın 11 in de de uyku eğitimi semineri var aileler için ona da mı gitsek

Eklentiler

• image.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 65
  • image.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 57
Canim burda bi ark. Bi biberondan bahsetmisti ya medela calm di sanirim oyle bisey.anne gogsu gibi çektikçe geliyomus sut.bebek memeyi unutmuyomus yani.bi bak istersen.hem ac kalmamis olur hem memeni unutmaz yine emer inşallah.kasiktan almak zor geliyodur belki

Bana çok uzak canım yoksa ben katılmak isterdim. Özellikle uyku seminerine ablamıda alırdım. Kızı 20 aylık. Uykusu tam bir eziyet

İyi geceler kızlar biraz önce süt sağmaya çalıştım ama çok agrıdı meme ucum kızardı hatta rahat acıtmayan bir makina varmı

canım babyjornun hangi modelınden bahsedıyorsunda ergonmık değil diyorsun.bız baby jornun one modelını kullanıyoruz.cok araştırdık ve ergonık olan buydu.aksıne ergobaby boba torba şeklınde çocuk ıcınde buzuluyor.one modelı sertıfıkalı.bence on yargılı davranıp konuşmamak gerekır dıye duşunuyorum.

Babyjörnun yebş ergonomik bi modeli çıkmış ama daha turkiyede yok diğerleri ergonomik değil

Duymustum cnm.ana firsatm olmadi almaya zaten sorun yeni cikti.bide biz simdi yola cikicaz bnm ewe gidiyorz 15 daate yakin surcek dua edin ins.saglijki gider gelirz bizimkiler.artik dewam.ederse daha sorun netten fln buluo alirim.insallh gerek.kalmaz

İnternette uzun yolculuklar ve ortam değişimide bebeği etkileyebilir yazıyor inş etkilemezde evinde huzur bulur emmeye geri döner

Kizkar ziganadan gecicezde orda kulaklr tikaniyoryayuksek bn napsamki basinc cocuga bisey olurmuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…