- Konu Sahibi Hedef65tir
- #67.121
Ben almadm ya alsm mi ki diormKızlar oyun halılarınızı kullanıyor musunuz. İlk defa bugün koydum kızımı. Yarım saat oyalandı. Sadece bakıyor :) sıkıldı sonra. Tam anlamıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben almadm ya alsm mi ki diormKızlar oyun halılarınızı kullanıyor musunuz. İlk defa bugün koydum kızımı. Yarım saat oyalandı. Sadece bakıyor :) sıkıldı sonra. Tam anlamıyor
Gordum canim kara olan da cansu mu arkidas olduk bebikleri gorebiliriz senin oglusun sarisin masallah cok guzelİslem tamm :))
Dun gece saat 4 de meme emerken kakasini yapti zaten bi gozum acik digeri kapali emziriyordum hoppp basa donduk memeyu yarida kestim altini temizle tekrar emdir derken uyudu sukur bazen uyumuyo gece gece cildiriyorum :)Benim oğlum da gece geriniyor lakin gözünü açamıyor uykudan sanırım. Bir de ben hiç yerinden kaldırmadan uykusunda yatarak memeyi veriyorum. Kaldırmıyorum yerinden hiç..Benim handikapım biz oğlumla aynı yatakta beraber yatıyoruz. Beşiğine alıştırmadım hala Yerinden kaldırmadığım için uykusu bölünmediğinden uyanmıyor. Ama korkmuyor değilim ıkınırken kakişini yaparsa uyanır diye. Gerinmeler var anlayacağın :)
Daha denk gelmedik kakaya ama sabah 6 da cin gibi uykusunu almış bana bakar bulunca ben de aynen öyle oluyorum :) sabahın körü nasıl eyleyeceğim bir dert uykusuzluktan ölmem ayrı dert :)Dun gece saat 4 de meme emerken kakasini yapti zaten bi gozum acik digeri kapali emziriyordum hoppp basa donduk memeyu yarida kestim altini temizle tekrar emdir derken uyudu sukur bazen uyumuyo gece gece cildiriyorum :)
:)) ooo uykusuzken uyumayınca bazen ben de çıldırıyorum..önce tatlı tatlı 'hadi uyu yavrum' baktım olmuyo' eee uyusana artık ya bak kızcam sana'..eşim de yanımda uyuyo güya sonra sabah olunca beni fırçalıyo 'neden fırçalıyodun çocuğu' diye :)Dun gece saat 4 de meme emerken kakasini yapti zaten bi gozum acik digeri kapali emziriyordum hoppp basa donduk memeyu yarida kestim altini temizle tekrar emdir derken uyudu sukur bazen uyumuyo gece gece cildiriyorum :)
Canm evlwtlrmz sadece bizim bize ait kimse.doknmsn istyrz bazen bende optklrinde bile kizasm.gelyr ama dur gizem ne yaoyrsn diorm.kendime bende hep.kendim bakyrm cnm simdi ise gotcm.ve birakmk.zornda kalcm ama benden sana tavsiye kendine dur de ve kimse kotu olmak zorunda degl sana kotlk etmyrlrsa neden kotu olsnlar.ki hem o akil vermeyi herkes yapyr annelermz bile.ama onlarn dedikleri emir gibi gelmyr baskaso deyncemkizyr aslnda ayni seyi soylyrlr dimi sen simdi sakin ol.derin nefes al.ve rajatlamaya cals hicte canını sikma bendede.olyr.onlardan :)Kızlar iyi geceler size içimi dökmek istiyorum.kızımı kimseyle paylasamiyorum kiskaniyorum elimden alacaklarmis onu kaybedecekmisim gibi geliyor ve bunu sadece eşimin ailesi ve akrabalarına karşı hissediyorum.kızımı sevmesinler istiyorum dedikleri söyledikleri herşey bana batiyo.akıl veriyorlar ama istemiyorum çünkü hep bildiğim seyler.bana b8sey demeleri şunu şöyle yap bunu böyle yap demeleri eksik hissetmeme sebebiyle oluyo ben salak miyim da bunu bana diyorlar bunu bilmeyecek kadar aptal miyim diye düşünüyorum
İlk haftadan itibaren kizima beb bakıyorum ve kendime çok güveniyorum acemilik cekmedim çok çabuk alıştık kizimla birbirimize.yanlış mi düşünüyorum o kisielr hakkında.kimsenin gunahins girmek de istemiyorum eşimin üzülmesini de.etrafımda hep eşinin ailesiyle problemli olan kişiler var ve sanki onlar da bana eşinin ailesiyle problemli iliski yaşanır imajını veriyorlar galiba.morale ihtiyacım var için sıkılıyor bunaliyorum.
Cocukla konusurken annen mi dovdu seni baban mi dovdu sana kizdilar mi vs vs diyip duruyolar cocuga beni sinur basiyo hepsi cok cahilmis gibi dusunuyorum lohusalik sendromu yenu basladi bende diyorum seviyolar seviyolar aglayinca al annesi emzir bu acikmis ohh ne ala .. istemiyorum kimseye gtmek aramasin sormasin kimse bizi yeter ya 3 aydir dir dir dir basimizin eti yendi resmen cocugumla yalniz kalamadim hic ucretsz izindeyim esim okula gtti kizimla bn evimizdeyiz cok zorlaniyorum dunden beri tek oldugum icin ama yine de raxiyim kizim cok agliyo derdi ne bilmiyorum her sey herkes ust uste geliyo birikiyo bende cok skntili donem geciruyor
Canm evlwtlrmz sadece bizim bize ait kimse.doknmsn istyrz bazen bende optklrinde bile kizasm.gelyr ama dur gizem ne yaoyrsn diorm.kendime bende hep.kendim bakyrm cnm simdi ise gotcm.ve birakmk.zornda kalcm ama benden sana tavsiye kendine dur de ve kimse kotu olmak zorunda degl sana kotlk etmyrlrsa neden kotu olsnlar.ki hem o akil vermeyi herkes yapyr annelermz bile.ama onlarn dedikleri emir gibi gelmyr baskaso deyncemkizyr aslnda ayni seyi soylyrlr dimi sen simdi sakin ol.derin nefes al.ve rajatlamaya cals hicte canını sikma bendede.olyr.onlardan :)
Ayni benm.kaynvalidemn sözleri mama vermyrlr.mi.sana kimler.dovdu seni var bide kim.neden dovsn yaa boyle.cocuk mu sevilir hiç te bilmyrlr sanki sevmeyiYok ben farkındayım sıkıntı bende kaynanamlar cok iyiler ama bana batıyor sebepsizce
Hatta daha büyük aıkıntım bunu bilipde üstesinde gelmek isteyip ama bunu hiç başaramamak
Kaynanama en fazla beş dakika dayanabiliyorum gülüyorum aonra pek yanında durmuyorum duymayın diye cocugumla konusmalarına uyuz oluyorum
Aay annanesi ne yapıyor orada özlemedimi seni acıktın mı sen mama vermiyolarmı sana
Her agladıgında ac oldugunu sütümün yetmediğini düşünüyor eminim sürekli bunu söylüyo bende biliyorum sütüm az ama mama verince ona alısıyor memeyi reddediyor15 gündür mama vermiyorum hiç dur bakalım ne kadar dayanacam
Gnydn canmcim bebilserle zamn su gibi geciyr. Bende 8 inde baslycm bakalm. Lohusalk gecmyr sanrm ya basiyor bazen benideGünaydın kızlar. Yeni bir haftaya başladık yine. Kızımla 9 gün ne de çabuk geçti. Yine işe döndüm. Bayramınız nasıl geçti? Bebişleriniz nasıllar?
Devam eden lohusalık hali bende de devam ediyor. Kimi zaman sinirden nefes alamıyormuşum gb geliyor. Hatta destek almayı düşünüyorum.
Cnm benm oglşum 6 kilo olamadi henuz ama 2 numara sıkyrdu sleepy ve huggiesta primada ise tam gelyr o yuzdn 3 numara sleepy siprs ettm bende :)Gizemcim ben 3 numara kullaniyorum bebeğin kilosuna göre kullanıyorum benimki 6 kilo olduğundan beri 3 numara iyi geliyor bacaklarında izde yapmadı
Cnm.ne mutlu sana heycan dorukta yani :) bizde gorelm.o günlerini ins.Kızlar bugün abimiz birinci sınıfa baslayacak sabah 6 da uyandı hazır halde bekliyor çok heyecanlı zaman ne çabuk geçiyor ya bu arada bende sanki ilk kez okula başlayacak gibi çok heyecanliyim Rabbim herkese böyle nice güzel
GuGünler yasatsin
Cnm cansunun hesaptn gormssndr. Evt canm sarisin ve pamuk pirensim benm :))Gordum canim kara olan da cansu mu arkidas olduk bebikleri gorebiliriz senin oglusun sarisin masallah cok guzel
Oglani yikarken su dök. oraya sabunucok surme.gozunu sil.demesi bile batyr bana :) aciktn mi seen diolr ya 3 saate bir yemesi lazm.diorm yok anlatamyrm az yap sen mama diorlr sonra.oglanin duzeni bozlyr. Cok bilenler heepp varrOnların dedikleri batiyo çünkü tek doğru onlarınki ve karşılarındaki kişiyi salak biseyden anlamaz goruyorlar
Emzirip getriyorum yanlarina 7 veya 8 dk sonra acikmistr hadi emzir diyolar yeni emdi diyorum sutun yetmiyo mi yoksa senin diyolar cildiracam yaOglani yikarken su dök. oraya sabunucok surme.gozunu sil.demesi bile batyr bana :) aciktn mi seen diolr ya 3 saate bir yemesi lazm.diorm yok anlatamyrm az yap sen mama diorlr sonra.oglanin duzeni bozlyr. Cok bilenler heepp varr
Aynen canim benim esimde yine uyutmadiniz diyo halbuki full uyuyo :) bu ara kolumda derman kalmiyor cok yorgun hissediyorum kendimi geceleri cok zorlaniyorum:)) ooo uykusuzken uyumayınca bazen ben de çıldırıyorum..önce tatlı tatlı 'hadi uyu yavrum' baktım olmuyo' eee uyusana artık ya bak kızcam sana'..eşim de yanımda uyuyo güya sonra sabah olunca beni fırçalıyo 'neden fırçalıyodun çocuğu' diye :)
Ben aldım 1 aylık olduğundan beri kullanıyorum. Mohtercare'den aldık aynı marka. Çok memnunum.Kızlar merhaba nasılsınız.aranızdaa kanguru alan varmı.hangı marka aldınız acaba.
Geneli ayni canm bosver bildigini okuEmzirip getriyorum yanlarina 7 veya 8 dk sonra acikmistr hadi emzir diyolar yeni emdi diyorum sutun yetmiyo mi yoksa senin diyolar cildiracam ya