- 2 Mart 2014
- 404
- 206
- 23
- 34
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #67.141
mohtercarenınkı nerde satılıyor.internettenmı aldın.nasıl rahat edıyormuBen aldım 1 aylık olduğundan beri kullanıyorum. Mohtercare'den aldık aynı marka. Çok memnunum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mohtercarenınkı nerde satılıyor.internettenmı aldın.nasıl rahat edıyormuBen aldım 1 aylık olduğundan beri kullanıyorum. Mohtercare'den aldık aynı marka. Çok memnunum.
Supersin!ellerine saglik!ben yazmistim canim..ben de gecen sene ilk kez yaptim insan gurur duyuyo di mi kendiyle meyve suyu olarak yapmistim.kisin sulandirip ictik yemeklerde.hic dışardan icecek almadik desem yeridir.simdi de bebegi dusunerek kucuk kavanozlara ve sekersiz yaptim.domatesleri de kabugunu soyup blenderdan geçirip cig cig maden suyu siselerine koyuyorum.tabi onceden bul.mak.da yikiyorum siseleri.netten 100 adet kapak aldim bi de kapatma makinasi.onlari da kapatip bul.mak.en yiksek ayarda calisiltirinca kaynatmaya gerek olmuyo.hem tam 1 yemeklik oluyo acinca saklama derdi yok cok pratik!Kızlar aranızda yapan vardır belki bende ilk burda yazan birinden gördüm şeftali konservesi yaptım kışın ek gıdaya yesin oğluşum bol bol yaptım eşimle kahvaltıda meyve suyu olarak tüketirizdiye
Hayatımda ilk kez konserve yaptım sırada domates var
canım çok sağol ya içim rahatladı birazBen de ayni durumdaydim.adetim bitince sütüm tekrar arttı canım çok şükür,maşallah diuim..bak burda gerekli aciklmaama var
http://www.uykusuzanneler.com/anne-sutu/
• Anne sütü üretimi üçüncü düzne girmeye başlar. Meme ilk 3ay kontrolsüzce üretirken, bebeğiniz 3 aylık olduğunda ‘yetecek kadar’ süt üretmeye başlar. Fazla geliyorsa üretimi kısar. Bazı anneler bu yüzden 3.ayda sütünün yetmediğini sanarak mamaya başlar. 3.Aydan sonra memeler ilk aylardaki gibi balon gibi şişmez ve anne bu yüzden sütü bitti sanabilir. Oysa memede yetecek kadar süt olması için, balon gibi şişmesi gerekmez.
• Regl dönemlerinde, süt üretimi hormonal olarak azalmakltadır. Regl dönemi bitince, eski halini alır.
• Yeterli süt olması için, memeden süt sızması gerekmez. Sütün sızması, süt miktarından çok meme ucunun yapısıyla ilgilidir.
• Bebeklerde özellikle ilk aylarda akşam huysuzlukları sıkça rastlanır.Yine akşam olduğu için, memeler sabahki kadar süt dolu olmaz, üretim de azalır. Emzirme uzmanları akşam huysuzluğu konusunda uyarmaktadırlar, akşam huysuzluğu açlık değildir.
Canim asili oyuncaklardan bi tanesine odaklanabiliyolar henuz.ilgisini hangisi cekiyosa onu goz hizasinda olacak sekilde yatir arada sallandir.ya da elini kolunu sallarken carpacagi konum a koy yarim saat super bence
Insallh cnm bugun doktora goturdum dikinde cok az pamukcuk olmus ana onun onemi yok dedi yakniz bogazi kizarmis. Bn dedim.kimyon cayi vermistim.ogunden snra oldu dite inun etkisi oldugunu sanmiyorum dedi.gedercdedi ama bnm icim.hic raht degil.oksuruyomu ddi odacetkilemis olabilir dedi nasil gecicek bilmiyorum cok mutsuzum bugun ewime gidiyorum kizim.emmiyo cok canim skkin.gizu acikkwn emmek istemiyoyekruye tatlım bebeşini emzirken memeyi reddettiğini okudum. Sanırım zor alıyormuş anladığım yazdıklarından. Canım meme grevi diye bir şey duydun mu? İnternetten bir araştır istersen. Zor bir süreç ama sabırla çözülecek bir durum. Sen canını sakın sıkma. Sütün azalmasın. Biraz sabır biraz sebat gerek. Umarım bebeciğin en kısa sürede cok cok anneciğinin memesine sarılır da güzel güzel emer...
Benim ailem yanımdaydı bayramda. Güzel geçti, güzel kızımla çok şükür :) Kızıma karşı sabırsızlığım yok ama özellikle eşime karşı çok sinirli oluyorum zaman zaman. Ve şuan her şey bana bakıyor. Ev, iş, bebek.. Gönül yorgunluğu oluyor.
Ben almadm ya alsm mi ki diorm
Gordum canim kara olan da cansu mu arkidas olduk bebikleri gorebiliriz senin oglusun sarisin masallah cok guzel
Canim meslektasim gercekten zorlu bibsurec geçiriyorsun dogumdan beri ama senden rica ediyorum lutfen biraz pozitif olmaya calis.anliyorum bebegin zor bi bebek bunun disinda esin ve kv ustune geliyorlar ama bebegin icin moralini biraz yuksek tutmak zorundasın...bak anne oldun!allah sana bi can emanet etti !biraz guzel yonlerini gormeye calis mutlu ol...bebegin etkileniyordur mutlaka senin ruh halinden..grevi de en kisa zaamnda birakir insallah.buna inan sabret pozitif dusun canim lutfen..guzel yazılarını okuyalim artik burda,kendini suclama her durumda.biz de hatalar yapiyoruz mutlaka..Insallh cnm bugun doktora goturdum dikinde cok az pamukcuk olmus ana onun onemi yok dedi yakniz bogazi kizarmis. Bn dedim.kimyon cayi vermistim.ogunden snra oldu dite inun etkisi oldugunu sanmiyorum dedi.gedercdedi ama bnm icim.hic raht degil.oksuruyomu ddi odacetkilemis olabilir dedi nasil gecicek bilmiyorum cok mutsuzum bugun ewime gidiyorum kizim.emmiyo cok canim skkin.gizu acikkwn emmek istemiyo
Supersin!ellerine saglik!ben yazmistim canim..ben de gecen sene ilk kez yaptim insan gurur duyuyo di mi kendiyle meyve suyu olarak yapmistim.kisin sulandirip ictik yemeklerde.hic dışardan icecek almadik desem yeridir.simdi de bebegi dusunerek kucuk kavanozlara ve sekersiz yaptim.domatesleri de kabugunu soyup blenderdan geçirip cig cig maden suyu siselerine koyuyorum.tabi onceden bul.mak.da yikiyorum siseleri.netten 100 adet kapak aldim bi de kapatma makinasi.onlari da kapatip bul.mak.en yiksek ayarda calisiltirinca kaynatmaya gerek olmuyo.hem tam 1 yemeklik oluyo acinca saklama derdi yok cok pratik!
Mothercare ergonomik değil. Bebeğin tüm ağırlığını kalçada toplayıp omurgasını bozuyor. Zaten büyük ihtimalle uzun süreler taşıyamıyorsunuzdur, bebek de siz de rahatsız olursunuz. Bebek asılı kalmamalı, bacakları m şeklinde olmalı.Bu yüzden ergonomik kanguru kullanın, ağırlığı eşit dağıtan. Bunlar ne mi? Momfortbaby, ergobaby, boba, emeibaby, kokadi.. Türkiyede olanlar bunlar. Facebook ta babywearing türkiye grubuna girerseniz daha detaylı bilgi edinirsiniz. Eminim araştırmayı ve sorgulamayı seviyorsunuzdur. Bebeğinizi sağlıkla büyütmeler: ) bu arada soran kişiye de tavsiyelerini vermiş oldum. Chicco, baby2go. Babyjörn bunlardan uzak durun.Ben aldım 1 aylık olduğundan beri kullanıyorum. Mohtercare'den aldık aynı marka. Çok memnunum.
Yok canım mağazasından satın aldım. ilk başta koyunca bir mızmızlandı. Dışarı çıkınca sakinleyip sustu. Uçağada öyle bindik. Havaalanında puseti yük etmedim kendime. >Pratik oluyor benim için.çok memnun kaldım...mohtercarenınkı nerde satılıyor.internettenmı aldın.nasıl rahat edıyormu
Canını sıkma bence tatlım. Geçmiş olsun bak doktorun önemsiz demiş. Moralini yüksek tut ki bebeciğine de geçsin. Şifasız dert vermesin allah. Gözü açıkken emmek istemiyorsa tülbent ile kapatıp denersin. Uyurken denersin. Ayakta yatarken bir yolunu bulursun sen. Annesin ve bebeğini senden iyi kimse tanıyamaz. O yüzden çıkar yol bulabilecek her şeyi denersin. Üzülme ki bebeciğinde üzülmesin...Insallh cnm bugun doktora goturdum dikinde cok az pamukcuk olmus ana onun onemi yok dedi yakniz bogazi kizarmis. Bn dedim.kimyon cayi vermistim.ogunden snra oldu dite inun etkisi oldugunu sanmiyorum dedi.gedercdedi ama bnm icim.hic raht degil.oksuruyomu ddi odacetkilemis olabilir dedi nasil gecicek bilmiyorum cok mutsuzum bugun ewime gidiyorum kizim.emmiyo cok canim skkin.gizu acikkwn emmek istemiyo
Haklisin canim.ne kadr iyi dusunsemde karsidan surekli.onu verdin.bundan.oldu sunu yPtin bundan.olmustr diyen birileri var bunaldim kndimi sucluyorum.kizima baktikca zaten binlerce kez sukrediyorum hamdediyorum .ona zarar gelmesini zaten.istemm.insallh yoluna girerde bnde oda raht ederiz..yoksa cok sukur sagliklica kavustukCanim meslektasim gercekten zorlu bibsurec geçiriyorsun dogumdan beri ama senden rica ediyorum lutfen biraz pozitif olmaya calis.anliyorum bebegin zor bi bebek bunun disinda esin ve kv ustune geliyorlar ama bebegin icin moralini biraz yuksek tutmak zorundasın...bak anne oldun!allah sana bi can emanet etti !biraz guzel yonlerini gormeye calis mutlu ol...bebegin etkileniyordur mutlaka senin ruh halinden..grevi de en kisa zaamnda birakir insallah.buna inan sabret pozitif dusun canim lutfen..guzel yazılarını okuyalim artik burda,kendini suclama her durumda.biz de hatalar yapiyoruz mutlaka..
+0 m yazıyor aldığımızda. Ben şüphe etmedim ergonomisinden. Ama dediğiniz gibi araştırmak da fayda var.Mothercare ergonomik değil. Bebeğin tüm ağırlığını kalçada toplayıp omurgasını bozuyor. Zaten büyük ihtimalle uzun süreler taşıyamıyorsunuzdur, bebek de siz de rahatsız olursunuz. Bebek asılı kalmamalı, bacakları m şeklinde olmalı.Bu yüzden ergonomik kanguru kullanın, ağırlığı eşit dağıtan. Bunlar ne mi? Momfortbaby, ergobaby, boba, emeibaby, kokadi.. Türkiyede olanlar bunlar. Facebook ta babywearing türkiye grubuna girerseniz daha detaylı bilgi edinirsiniz. Eminim araştırmayı ve sorgulamayı seviyorsunuzdur. Bebeğinizi sağlıkla büyütmeler: ) bu arada soran kişiye de tavsiyelerini vermiş oldum. Chicco, baby2go. Babyjörn bunlardan uzak durun.Eki Görüntüle 1641378 Eki Görüntüle 1641379
Mothercare ergonomik değil. Bebeğin tüm ağırlığını kalçada toplayıp omurgasını bozuyor. Zaten büyük ihtimalle uzun süreler taşıyamıyorsunuzdur, bebek de siz de rahatsız olursunuz. Bebek asılı kalmamalı, bacakları m şeklinde olmalı.Bu yüzden ergonomik kanguru kullanın, ağırlığı eşit dağıtan. Bunlar ne mi? Momfortbaby, ergobaby, boba, emeibaby, kokadi.. Türkiyede olanlar bunlar. Facebook ta babywearing türkiye grubuna girerseniz daha detaylı bilgi edinirsiniz. Eminim araştırmayı ve sorgulamayı seviyorsunuzdur. Bebeğinizi sağlıkla büyütmeler: ) bu arada soran kişiye de tavsiyelerini vermiş oldum. Chicco, baby2go. Babyjörn bunlardan uzak durun.Eki Görüntüle 1641378 Eki Görüntüle 1641379
+0 m yazıyor aldığımızda. Ben şüphe etmedim ergonomisinden. Ama dediğiniz gibi araştırmak da fayda var.
fotolardaki gibi durmuyor. bakın ilk iki resme. bebeğin poposunda var sadece aparat, dizler boşta, dolayısıyla bebek asılıyor. poposundan tutup asmışsınız gibi. popodan başka destek noktası yok.Babybjörn var bende aynen fotolardaki gibi duruyo neden uzak durun dedin acaba ?
Supersin!ellerine saglik!ben yazmistim canim..ben de gecen sene ilk kez yaptim insan gurur duyuyo di mi kendiyle meyve suyu olarak yapmistim.kisin sulandirip ictik yemeklerde.hic dışardan icecek almadik desem yeridir.simdi de bebegi dusunerek kucuk kavanozlara ve sekersiz yaptim.domatesleri de kabugunu soyup blenderdan geçirip cig cig maden suyu siselerine koyuyorum.tabi onceden bul.mak.da yikiyorum siseleri.netten 100 adet kapak aldim bi de kapatma makinasi.onlari da kapatip bul.mak.en yiksek ayarda calisiltirinca kaynatmaya gerek olmuyo.hem tam 1 yemeklik oluyo acinca saklama derdi yok cok pratik!
Tek değilsin bizde de aynı.durumMaşallah arkadaşlar Yahu hangi ara vakit bulup da yapıyorsunuz Ben annem tutmadan zor duş alıp, yemek yiyorum Bugun tam 2 buçuk aylık olduk Acaba düzelir mi zamanla Evime de döneceğim nasıl kaygı nasil kaygı anlatamam Bana teselli verin hanımlar yaa bi biz mi boyleyiz
Canim ben de annem varken yaptim.onun disinda benim kv hep bizimle kaliyo.cocuga bakmasa da yardimi oluyo cok sukur.her gun yemegimi yapar.ben de bisiler yapicam zaman cocugu ona emanet ediyorum bazen pusetinde uyutuyo salliyo.yardimi oliyo.cocukla nerdeyse hic tek kalmadim ben..yoksa zor eslere cok is dusuyo yoksa.Allah yardimcin olsun duzelir daha zamanla oturuyoMaşallah arkadaşlar Yahu hangi ara vakit bulup da yapıyorsunuz Ben annem tutmadan zor duş alıp, yemek yiyorum Bugun tam 2 buçuk aylık olduk Acaba düzelir mi zamanla Evime de döneceğim nasıl kaygı nasil kaygı anlatamam Bana teselli verin hanımlar yaa bi biz mi boyleyiz
Cansucum mahsuru yoksa oyun halisinin markasını söyler misin? Memnun musun? Ana dizi aldım rahatladım biraz ya. Oyun halisi da almak sitiyorum. Lakin gözlemliyorum benim bebe henüz bir şeyleri uzanıp tutmuyor. Halıda vakit geçirme durumları nasıl? Nesnelere uzanabiliyor mu? Çok soru sordum ya kusura bakma. Bir oyuncaklarla oynamaya başlasın. İlk iş önüne yığacağım oyuncakları. 3 ay omuzda kucakta belim ağrıyor artık. Özgürleşmek lazım acil :)
Teşekkür ederim. Kesin alacağım oyun halısı da karar verememiştim. İyi oldu bu bilgi :)Kızıma 2 aylıkken fisher price piyanolu oyun halısı aldım ve aldığım günden beri onsuz yapamıyoruz:) okadar seviyor ki ayaklarıyla piyanoyu çalıyor oyuncaklarıyla konuşuyor artık uzanıp tutmaya da başladı yavaş yavaş (2 gün snra 3 aylık olacağız ) ben şiddetle tavsiye ediyorum hem anne için rahat hem bebek için çok faydalı