2015 Temmuz Anneleri

Supersin!ellerine saglik!ben yazmistim canim..ben de gecen sene ilk kez yaptim insan gurur duyuyo di mi kendiyle meyve suyu olarak yapmistim.kisin sulandirip ictik yemeklerde.hic dışardan icecek almadik desem yeridir.simdi de bebegi dusunerek kucuk kavanozlara ve sekersiz yaptim.domatesleri de kabugunu soyup blenderdan geçirip cig cig maden suyu siselerine koyuyorum.tabi onceden bul.mak.da yikiyorum siseleri.netten 100 adet kapak aldim bi de kapatma makinasi.onlari da kapatip bul.mak.en yiksek ayarda calisiltirinca kaynatmaya gerek olmuyo.hem tam 1 yemeklik oluyo acinca saklama derdi yok cok pratik!

canım çok sağol ya içim rahatladı biraz

Insallh cnm bugun doktora goturdum dikinde cok az pamukcuk olmus ana onun onemi yok dedi yakniz bogazi kizarmis. Bn dedim.kimyon cayi vermistim.ogunden snra oldu dite inun etkisi oldugunu sanmiyorum dedi.gedercdedi ama bnm icim.hic raht degil.oksuruyomu ddi odacetkilemis olabilir dedi nasil gecicek bilmiyorum cok mutsuzum bugun ewime gidiyorum kizim.emmiyo cok canim skkin.gizu acikkwn emmek istemiyo

Ohh ne güzel. Bende benim annem babamla eşimin memlekete gittim. Ben bebek ve ev derken yoruluyorum. İşte olunca ne yaocam bilmiyorum. Alkah hepimizin yardımcısı olsun. Bakıcı başladı mı

Ben almadm ya alsm mi ki diorm

Valla oyalanacak gibi canım. 2 gündür yarım saat durdu.

Gordum canim kara olan da cansu mu arkidas olduk bebikleri gorebiliriz senin oglusun sarisin masallah cok guzel

evet o benim :) dur senide ekliyeyim

Canim meslektasim gercekten zorlu bibsurec geçiriyorsun dogumdan beri ama senden rica ediyorum lutfen biraz pozitif olmaya calis.anliyorum bebegin zor bi bebek bunun disinda esin ve kv ustune geliyorlar ama bebegin icin moralini biraz yuksek tutmak zorundasın...bak anne oldun!allah sana bi can emanet etti !biraz guzel yonlerini gormeye calis mutlu ol...bebegin etkileniyordur mutlaka senin ruh halinden..grevi de en kisa zaamnda birakir insallah.buna inan sabret pozitif dusun canim lutfen..guzel yazılarını okuyalim artik burda,kendini suclama her durumda.biz de hatalar yapiyoruz mutlaka..

Ewet sende gördüm ilk :) şekersiz yaptım aynen normal kavanozda yaptım oğlumda yer bizde içeriz diye bolca yaptım eşimde turşu felan kuruyo bişeyler yapıyo harp çıkacakmış gibi hazırlık içindeyiz hoşumuza gitti bu kavanoz işleri

Ben aldım 1 aylık olduğundan beri kullanıyorum. Mohtercare'den aldık aynı marka. Çok memnunum.
Mothercare ergonomik değil. Bebeğin tüm ağırlığını kalçada toplayıp omurgasını bozuyor. Zaten büyük ihtimalle uzun süreler taşıyamıyorsunuzdur, bebek de siz de rahatsız olursunuz. Bebek asılı kalmamalı, bacakları m şeklinde olmalı.Bu yüzden ergonomik kanguru kullanın, ağırlığı eşit dağıtan. Bunlar ne mi? Momfortbaby, ergobaby, boba, emeibaby, kokadi.. Türkiyede olanlar bunlar. Facebook ta babywearing türkiye grubuna girerseniz daha detaylı bilgi edinirsiniz. Eminim araştırmayı ve sorgulamayı seviyorsunuzdur. Bebeğinizi sağlıkla büyütmeler: ) bu arada soran kişiye de tavsiyelerini vermiş oldum. Chicco, baby2go. Babyjörn bunlardan uzak durun.

mohtercarenınkı nerde satılıyor.internettenmı aldın.nasıl rahat edıyormu
Yok canım mağazasından satın aldım. ilk başta koyunca bir mızmızlandı. Dışarı çıkınca sakinleyip sustu. Uçağada öyle bindik. Havaalanında puseti yük etmedim kendime. >Pratik oluyor benim için.çok memnun kaldım...

Canını sıkma bence tatlım. Geçmiş olsun bak doktorun önemsiz demiş. Moralini yüksek tut ki bebeciğine de geçsin. Şifasız dert vermesin allah. Gözü açıkken emmek istemiyorsa tülbent ile kapatıp denersin. Uyurken denersin. Ayakta yatarken bir yolunu bulursun sen. Annesin ve bebeğini senden iyi kimse tanıyamaz. O yüzden çıkar yol bulabilecek her şeyi denersin. Üzülme ki bebeciğinde üzülmesin...

Haklisin canim.ne kadr iyi dusunsemde karsidan surekli.onu verdin.bundan.oldu sunu yPtin bundan.olmustr diyen birileri var bunaldim kndimi sucluyorum.kizima baktikca zaten binlerce kez sukrediyorum hamdediyorum .ona zarar gelmesini zaten.istemm.insallh yoluna girerde bnde oda raht ederiz..yoksa cok sukur sagliklica kavustuk

+0 m yazıyor aldığımızda. Ben şüphe etmedim ergonomisinden. Ama dediğiniz gibi araştırmak da fayda var.

Babybjörn var bende aynen fotolardaki gibi duruyo neden uzak durun dedin acaba ?

+0 m yazıyor aldığımızda. Ben şüphe etmedim ergonomisinden. Ama dediğiniz gibi araştırmak da fayda var.
Babybjörn var bende aynen fotolardaki gibi duruyo neden uzak durun dedin acaba ?
fotolardaki gibi durmuyor. bakın ilk iki resme. bebeğin poposunda var sadece aparat, dizler boşta, dolayısıyla bebek asılıyor. poposundan tutup asmışsınız gibi. popodan başka destek noktası yok.
bir de diğerlerine bakın. bacaklar m şeklinde, desteği bacaklardan alıyor, yenidoğan fetüs pozisyonu korunuyor, yani kurbağa pozisyonu. poposu dizlerinin aşağısında kalıyor. m şeklinde.
daha fazla bilgi için gruba girebilir, veya momfortbaby nin blog sitesine uğrayabilirsiniz. ya da direk gogıla ergonomik kanguru yazsanız bile bir sürü şey çıkar.
olric, cipslerin üzerinde de çocukların yemesinde sakınca yoktur yazmıyor ama sakınca var. bu da onun gibi. 0 ayı geçtim, hiç kullanılmamalı.

Eklentiler

• ca3c1b7e280b4618bc772af8b268d114_690.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 181
  • [img][5][1][900x1234].jpg
    78 KB · Görüntüleme: 171
  • emeibaby-bebek-tasiyici-kanguru-2.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 221
  • pr_01_385_max.png
    712,8 KB · Görüntüleme: 318
  • u8o3kYso.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 198
  • bebeksagligi.jpg
    119 KB · Görüntüleme: 228
  • momfortbaby-ergonomik-kanguru-0-4-YAS-o.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 1.288
baby bjorn şu şekilde ergonomik oluyormuş:
sevgiler hanımlar ben de temmuz annesiyim ama sadece arada okumakla kalıyorum burayı.
bebişlerinizle mutluluklar.
bu arada bebek giymek harika

Eklentiler

• 10945655_10153538780971101_7552959578685147626_n.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 196

Maşallah arkadaşlar Yahu hangi ara vakit bulup da yapıyorsunuz Ben annem tutmadan zor duş alıp, yemek yiyorum Bugun tam 2 buçuk aylık olduk Acaba düzelir mi zamanla Evime de döneceğim nasıl kaygı nasil kaygı anlatamam Bana teselli verin hanımlar yaa bi biz mi boyleyiz

Tek değilsin bizde de aynı.durum

Canim ben de annem varken yaptim.onun disinda benim kv hep bizimle kaliyo.cocuga bakmasa da yardimi oluyo cok sukur.her gun yemegimi yapar.ben de bisiler yapicam zaman cocugu ona emanet ediyorum bazen pusetinde uyutuyo salliyo.yardimi oliyo.cocukla nerdeyse hic tek kalmadim ben..yoksa zor eslere cok is dusuyo yoksa.Allah yardimcin olsun duzelir daha zamanla oturuyo

Kızıma 2 aylıkken fisher price piyanolu oyun halısı aldım ve aldığım günden beri onsuz yapamıyoruz:) okadar seviyor ki ayaklarıyla piyanoyu çalıyor oyuncaklarıyla konuşuyor artık uzanıp tutmaya da başladı yavaş yavaş (2 gün snra 3 aylık olacağız ) ben şiddetle tavsiye ediyorum hem anne için rahat hem bebek için çok faydalı

Teşekkür ederim. Kesin alacağım oyun halısı da karar verememiştim. İyi oldu bu bilgi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…