• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Ne acidan.etkiliyormus canim
Insallh etkilemezde emer surekli.evde bilmiyorum nasil olcak .ins.huyusuyu degismez.

Emme grevi diye bi kaç yazı okudum doktor soruyomuş anne parfum şampuan değiştirdimi yada bebek ortamınını değiştirdi diye . İnş olmaz sen pes etme emer inş

Günaydın kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım bende fırsat bulup. Bebeğim ilk iki ay iyi kilo aldı bu ay ise gram almadı halen. bu aydan 17 gün geçirdik ve hala aynı kilodayız. Sizinde azaldı mı 3.ay kilo alımı 5.8 kg da kaldık bekliyoz.

Kizkar ziganadan gecicezde orda kulaklr tikaniyoryayuksek bn napsamki basinc cocuga bisey olurmuki

Canım ben geçtim oralardan.Emzik verdim sıkıntı olmadı.

Kizlar kkdan face grubunda olan kimler var :)

Valla kaç kişi car bilmiyorum ama biz ayrı bi grup kuralım bence

Günaydın kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım bende fırsat bulup. Bebeğim ilk iki ay iyi kilo aldı bu ay ise gram almadı halen. bu aydan 17 gün geçirdik ve hala aynı kilodayız. Sizinde azaldı mı 3.ay kilo alımı 5.8 kg da kaldık bekliyoz.

Cabım kusmalarımı arttı acaba. Reflü olunca duruyor kilo alımı. Ben antibiyotik kullandım 1 hafta. O dönem bebek çok kustu. Durmuştu kilo alımı

Rotavirus asisi yaptiran var mi

Ben 3. Atda yaptırcam bakalım

canım babyjornun hangi modelınden bahsedıyorsunda ergonmık değil diyorsun.bız baby jornun one modelını kullanıyoruz.cok araştırdık ve ergonık olan buydu.aksıne ergobaby boba torba şeklınde çocuk ıcınde buzuluyor.one modelı sertıfıkalı.bence on yargılı davranıp konuşmamak gerekır dıye duşunuyorum.
ürünün videosuna baktım, bebek asılıyor, ergonomik görünmüyor, bir de dışarı doğru da taşımışlar ki ne kadar yanlış bir uygulama. siz kendinizi birisine sırtüstü bağlandığınızı düşnün, ne kadar rahat edersiniz? Bir yürümeye başlayan bebeği kucağınıza alın, hemen bacaklarını belinize dolar. destek bacaklardan alınmalı, popodan değil. sertifika beni ikna etmiyor, satış politikası bunlar. bebeğin torba gibi toplanması çok normal. yenidoğanlar zaten torba gibi :) onları uyurken izleyin, bacakları kurbağa şeklinde. banyo yaparken bakın, yine torba şeklinde, kurbağa gibi. bu onların anatomisi. yürmeye başlayana kadar böyle torba gibi, kurbağa gibi yavrucaklar. ben ürünün adına bakmıyorum. bebek nasıl taşınıyor ona bakıyorum. ister 1000 liralık kanguru olsun ister 100 liralık. popodan asılıyor, bacaklar aşağı doğru sarkıyorsa benim için o ürün bitmiştir.
Tabi ki siz annesiniz, çocuğunuz için en iyisini yapmak istersiniz. Ben önyargılı olmayıp dediğiniz ürüne baktım. siz de önyargılı olmayıp umarım şu ergonomik kanguru muhabbetini araştırırsınız.
Tabi bizim bebeler için en iyisi şu an sling, bunun babywearing eğitmenleri söylüyor.
Hoşçakalın :KK52:

Kizkar ziganadan gecicezde orda kulaklr tikaniyoryayuksek bn napsamki basinc cocuga bisey olurmuki
Sen muhtemelen evine varmissindir :) ben de ucakla annemlere geldim cok atraksiyonlu bi yolculuktu kerem ve benim icin;emmedi emzik aldi arada agzina su damlattim ki yutkunsun :)

Yok
Sen muhtemelen evine varmissindir :) ben de ucakla annemlere geldim cok atraksiyonlu bi yolculuktu kerem ve benim icin;emmedi emzik aldi arada agzina su damlattim ki yutkunsun :)
Kiz ne ewi samsundayiz kaynanamlrdayiz hala daha yol cok :( olsun sukur vardinya darisi bize.bide arabamiz bozuluyo gbi oldu ins.olmaz bisey

Ohh ne güzel. Bende benim annem babamla eşimin memlekete gittim. Ben bebek ve ev derken yoruluyorum. İşte olunca ne yaocam bilmiyorum. Alkah hepimizin yardımcısı olsun. Bakıcı başladı mı

Valla oyalanacak gibi canım. 2 gündür yarım saat durdu.

evet o benim :) dur senide ekliyeyim
Bakıcı işe başladığım hafta başladı cnm.
Annemle birlikte 2-3 gün geçirdiler.
Şimdi ise kızımla başbaşalar.

Cabım kusmalarımı arttı acaba. Reflü olunca duruyor kilo alımı. Ben antibiyotik kullandım 1 hafta. O dönem bebek çok kustu. Durmuştu kilo alımı

Bnm emzik almiyo da emerse emzireyim.bn varim face grubunda :)

Ayrı bir grup süper olur bence de :)

Nasıl memnun musun canım. Kızın zorlandı mı
Şimdilik iyi gidiyoruz ama kızım daha sdc yatmakla meşgul olduğu için bakıcıya zorluğu olmuyor.
Ama kızımı halısında oynatmıyormuş. Sürekli kucağındaymış birde. Ki biz kucağa alıştırmamaya çalışmıştık.
Birde sürekli üstünü değiştiriyor kızımın. Onunda ilk iş deneyimi, o da çok tedirgin. O yüzden takılmıyorum çok fazla.
Asıl zorluk emeklemeye, yürümeye ve ek gıdaya başlayınca olacak. O sürece de alışacaklar bir şekilde.
Araya bayram tatili girdiğinden kızım bakıcısını yine unutmuş. Dün sabah yine huysuzluk yaptı biraz.
Bugün aşımız vardı. Eve bıraktığımda uyuyakalmıştı hemen. Şimdi uyanmış yine. Karnını doyuruyormuş yavrum.
Nasıl özlüyorum işteyken bir bilsen :(

Nasılsınız kızlar? Biz bugün 4.ay aşılarımızı olduk.
2 tane bacaktan. Şükür bugün daha sakin geçti.
Büyümüş birde kızım. Kilo da almış. Gelişimi güzel dedi doktorumuz.
Artık destekli oturtabilirmişiz. Çirkin kızım bana benziyormuş birde :)
Eşim bu duruma azıcık bozuldu gibi :)

Nasılsınız kızlar? Biz bugün 4.ay aşılarımızı olduk.
2 tane bacaktan. Şükür bugün daha sakin geçti.
Büyümüş birde kızım. Kilo da almış. Gelişimi güzel dedi doktorumuz.
Artık destekli oturtabilirmişiz. Çirkin kızım bana benziyormuş birde :)
Eşim bu duruma azıcık bozuldu gibi :)
Masallah canm.kuzuna babalar hep ayni sanrm esmle tartsyrz bana bana die :)) bende 8 ekimde baslycm.ise canm icim.icimi yiyr kuzumu birakcm.die cok.zordr ya :(

Back