Ben de ayni durumdaydim.adetim bitince sütüm tekrar arttı canım çok şükür,maşallah diuim..bak burda gerekli aciklmaama var
http://www.uykusuzanneler.com/anne-sutu/ • Anne sütü üretimi üçüncü düzne girmeye başlar. Meme ilk 3ay kontrolsüzce üretirken, bebeğiniz 3 aylık olduğunda ‘yetecek kadar’ süt üretmeye başlar. Fazla geliyorsa üretimi kısar. Bazı anneler bu yüzden 3.ayda sütünün yetmediğini sanarak mamaya başlar. 3.Aydan sonra memeler ilk aylardaki gibi balon gibi şişmez ve anne bu yüzden sütü bitti sanabilir. Oysa memede yetecek kadar süt olması için, balon gibi şişmesi gerekmez.
• Regl dönemlerinde, süt üretimi hormonal olarak azalmakltadır. Regl dönemi bitince, eski halini alır.
• Yeterli süt olması için, memeden süt sızması gerekmez. Sütün sızması, süt miktarından çok meme ucunun yapısıyla ilgilidir.
• Bebeklerde özellikle ilk aylarda akşam huysuzlukları sıkça rastlanır.Yine akşam olduğu için, memeler sabahki kadar süt dolu olmaz, üretim de azalır. Emzirme uzmanları akşam huysuzluğu konusunda uyarmaktadırlar, akşam huysuzluğu açlık değildir.
Canim asili oyuncaklardan bi tanesine odaklanabiliyolar henuz.ilgisini hangisi cekiyosa onu goz hizasinda olacak sekilde yatir arada sallandir.ya da elini kolunu sallarken carpacagi konum a koy yarim saat super bence