- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #67.001
Canim bide gazi olmadigina emin ol benimki gazi olunca tutmuyo memeyi agliyo.Insallh cnm cok sagol emsin tek saglikli olsun.baktik ta yok cnm.itiyo aalmk istemiyo vuruyo fln.kv diyo bnm cocuklrimda da oldu fln gecti diyods ins.en kisa zmnda duzelir
Sana da iyi bayramlar canim.kac gunluk oldunuz bizim gaz sorunu tam gaz devam:)Mrb kizlar, mutlu bayramlar hepinize. Epeydir giremedim. Annemegitim kaldim sonra misafir derken bosladim burayi epeyce.:)
Gaz sorunumuz kalmadi cok sukur, kendiliginden oldu ama. Bir suru sey aldik fayda etmedi tam olarak. Simdi de gece uykusuna dalmada zorluk yasiyoruz. Onuh disinda sesli gulucuklere gecti kuzum. Asiri hareketli dogdugundan beri, yarin yutuyecekmis gibi biraksak:))
Sizde durum ne?
Cnm valla cikariyo gazini uc gundur boyle uykulu iken.iki.uc dk emimio birakiyo snra basliyo elini emiyo sinirlerim bizuluyi ne bilim canim herkes diyoki kimyon cayindan oldu diye.bna vicdan yaptiriyolr .hadi kizim al diye diye zirlmkta istemiyorum eline sıktim sut bi emdiki agladim.bnmmi bebegim boyle le emmiyoCanim bide gazi olmadigina emin ol benimki gazi olunca tutmuyo memeyi agliyo.
Canim bebekler ara ara boyle yapiyomus aci yada sogan sarimsak yedin mi o da etkiliyomusCnm valla cikariyo gazini uc gundur boyle uykulu iken.iki.uc dk emimio birakiyo snra basliyo elini emiyo sinirlerim bizuluyi ne bilim canim herkes diyoki kimyon cayindan oldu diye.bna vicdan yaptiriyolr .hadi kizim al diye diye zirlmkta istemiyorum eline sıktim sut bi emdiki agladim.bnmmi bebegim boyle le emmiyo(
Canm hastaneye gittim doktora aglyr yemyr kusuyr dedm senin gibi bende ishal zanntmsmtm birde neyseki o deglms sonra enfksyn kapams olmsndn suphelenyrm dedm doktra oda tahliller istedi ve sonc olarak idrar kultrnde ureme varms. İgne icin hastaneye gotrdm canm cunku gece 11 de baslamstk ve hergece 11 de saglknocaklari kapali o saatte.Ya canim sana da geçmiş olsun İdrar tahlilini ve kültürünü nasıl verdiniz Bi de benim ki kız.. Ay dışarda da hiç durmuyor illa ki emmek istiyor nasıl yapacağım bilmiyorumigneyi sağlık ocağına mi yaptırıyorsunuz peki şimdi nasil oldu oglucun
simdi de kucagimda kanguruda duruyo cok sevdi valla yorulunca uykusu gelince mizirdaniyo emziriyorum emerken hemen uyuyo :)İyi olms cnm sevindim rahat gitmene
Cnm valla cikariyo gazini uc gundur boyle uykulu iken.iki.uc dk emimio birakiyo snra basliyo elini emiyo sinirlerim bizuluyi ne bilim canim herkes diyoki kimyon cayindan oldu diye.bna vicdan yaptiriyolr .hadi kizim al diye diye zirlmkta istemiyorum eline sıktim sut bi emdiki agladim.bnmmi bebegim boyle le emmiyo(
abla berat'ta idrar kültürü kac cikmistu ogrenebildin mi ?Canm hastaneye gittim doktora aglyr yemyr kusuyr dedm senin gibi bende ishal zanntmsmtm birde neyseki o deglms sonra enfksyn kapams olmsndn suphelenyrm dedm doktra oda tahliller istedi ve sonc olarak idrar kultrnde ureme varms. İgne icin hastaneye gotrdm canm cunku gece 11 de baslamstk ve hergece 11 de saglknocaklari kapali o saatte.
Yok cnm.yemedim.sogan.pismis oluyo yenekte.iste bi kimyon cayi verdim ona bagliyo herkesCanim bebekler ara ara boyle yapiyomus aci yada sogan sarimsak yedin mi o da etkiliyomus
Yok cnm parfum bi kac kez kullndim ankaradyim simdi.valla kafam.oyle karistiki .cok uzuluyorum ins emer.gorumcem birakmis 4.ayda cekerse ona bilmiyomCanım belki bulunduğun yer çok sıcaksa bunaliyordur çocuk seni o yüzden de itiyor olabilir Ya da parfüm felan mı kullanıyorsun Tutarken bi yeri de acıyor olabilir
Yok cnm parfum bi kac kez kullndim ankaradyim simdi.valla kafam.oyle karistiki .cok uzuluyorum ins emer.gorumcem birakmis 4.ayda cekerse ona bilmiyom
verdiğin çayla % sıfır alakalı bennnce sana suç bulacaklarına bence moral versinler sütün o ara gitmesin :/Yok cnm parfum bi kac kez kullndim ankaradyim simdi.valla kafam.oyle karistiki .cok uzuluyorum ins emer.gorumcem birakmis 4.ayda cekerse ona bilmiyom
Canım o bi ara oluyor geçiyor sonra geçici onlar benim oğlumda 73 günlük geçen haftalarda hep çıkartıyordu ama şimdi o kadar depil emet emmez gazını çıkartıyordum oda emdiğini çıkartıyordu ama Allah a şükür öyle.değil şimdi bi 5 dk sonra çıkartıyorum oda rahatlıyor kusmuyor yani endişelenme :))Canım bi ara benim kızım da öyle idi. Çünkü mamayi biberon ile vermiştim. Şimdi çay kaşıgiyla veriyorum, belki seninki de hızlı hizli süt gelsin istiyordur
Şimdi de kusma sorunumuz var kızlar acaba üşüttümü 4 5 gündür her öğünde kusuyo Reflü olabilir mi O vakit de emmeyi reddedermiş midesi yandıgi için Ama emiyo çok şükür Ne emerse de kusuyo Ne yapmalıyım sizce?
Canım bizdede var ama ben takmıyorum elleri onların hetşeyi bırak emsin çok endişe ettiğinde çek emzik verrKızlar bu parmak emme olayı sizlerde de var mı yada devam ediyor mu?
Bi ara hoşuma gidiyodu ama kötü sonuçlara yol açabileceğini öğrenince yeniden eldiven takmaya karar verdim,siz neler yapıyorsunuz bu konuda?
Tipki benim bebegimo anlatmissin canim inan!bizde de durumlar ayni..uykusu gelince agliyo meme vermeye calisinca iyice cildiriyo almak istemiyo.zorla aliyo sonra yavas yavas sakinlesip uyuyu..sizlerde sut durumlaei nasil?benim azaldi gece fln akmiyo eskisi gibi bebis emerkwn digeeinden de akmiyo..3.aydan sonra azalirmi sut?Mrb kızlar umarım herkes iyidir.
Biz haftaya 3 aylık oluyoruz.biraz huyumuz değişti.uykusu gelince ağlıyor mizmizlaniyor oğlum.bunu sadece gündüz yapıyor.
Bu arada agular igilar başladı çok tatlı oluyormuş büyüdükçe
Ins.canim.bn artik alamm buurdanda netten sioaris veririm insallh.uyurkn aliyo anca oda iki dk emimip birakiyo .ins.emer hepparada bi emmeme sendromları oluyo canım düzeliyo ben yeni atlattım. göğüs kalkanı ile çözdüm sonra kendi göğsümü de aldı nuk.un göğüs kalkanını aldırttım eşime gecenin bi yarısı hemen emdi cop cop. denemende fayda olabılır. o duygunun ne kadar üzücü olduğunu biliyoprum ama umudunu yitirme alıcak bi zaman sonra senin gögsünü inşallah
Ay cnm sorma ya basimiza gelen.iste.buna hamdolsun.ins.emer alir eskesi gbi cuk cuk.emerverdiğin çayla % sıfır alakalı bennnce sana suç bulacaklarına bence moral versinler sütün o ara gitmesin :/
Dün 3 ayımız doldu. Gaz tamamen bitmedi ama çok az var yine. Buna da şükür:)Sana da iyi bayramlar canim.kac gunluk oldunuz bizim gaz sorunu tam gaz devam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?