• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Kizlar kizim.mememi reddediyo bn napcam mama verdim.sagma mak.akmadim pzrtesi alcktim .napsam bn nasil geri kabul edicek :KK43:

Oyle cnm isteyerek bi zarar vermm.esim kv. Ustune babamda kizdi bna moralim bozuldu :KK43: ac kizim emzitiyodum meger bosa emiyomus bakiyotum sut geluyo emdikce .dnra agla agla mama verdik.oyle biraz sakinledi.bni emmek istemiyo simdidr.moralim bozuldu ins.emmeye dewam eder
Canim bence senin stresinden etkileniyor kızın, biraz sakinles ve geze geze emzirmeye calis, ben bi ara oyle yaptim ise yaradi, dikkatleri dagiliyor cünkü o da olmazsa gögüs ucuna az birsey tatli biseyler sür inşallah tutar...

Son düzenleme:
Canim bence senin stresinden etkileniyor kızın, biraz sakinles ve geze geze emzirmeye calis, ben bi ara oyle yaptim ise yaradi, dikkatleri dagiliyor cünkü o da olmazsa gögüs ucuna az birsey tatli biseyler sür inşallah tutar...
Olabilir cnm.nerdeysev16 saat uyumadi bnde tabi stres oluyorym niye uyumadi hadi uyu emziriyorum daliyor uyumuyor diye surekli emzirmktrn sutumde azaldi almadi.mana verdik rahtladibbiraz..bnm sakin.olmm.lazim ama hic uyumayinca olamiyorum :(

Gaz sorunu yasayanlar oyun halisini da deneyebilir, internette cok sayida yorumda oyun halisi aldiktan sonra gaz problemi kalmadi hareket ettigi icin demisler, bizimkilerin de simdi tam yasi renkli hareketli seyler cok ilgilerini cekiyor hem cok da faydali. Ben once e kendim yapsam mi diye dusundum ama sonra ugrasamiycam diye siparis verdim ama evde de yapilbilir.

Canım sleepy nin sitesi gir oradaki formu doldur bende cumartesi günü doldurdum bakalım ne zaman gelecek huggise de doldurdum ama yollarlar mi bilemiyorum
canım sen kendini sıkma niye hasta edesin bebisi sonuçta bebek bu gazı olacak ağrısı olacak normal benim oğlumda gazdan uyurken çok ses çıkarıyor bol bol hareket yaptır şu gaz hareketleri varya o çok iyi geliyor vede gaz için prebiyotik damlalar falan var kızlarda kullanıyor burada onlardan al canım Rabbim tez zamanda geçirsin bebişim gazını insallah

Teşekkürler canım

Olabilir cnm.nerdeysev16 saat uyumadi bnde tabi stres oluyorym niye uyumadi hadi uyu emziriyorum daliyor uyumuyor diye surekli emzirmktrn sutumde azaldi almadi.mana verdik rahtladibbiraz..bnm sakin.olmm.lazim ama hic uyumayinca olamiyorum :KK43:

Canım bi ara benim kızım da öyle idi. Çünkü mamayi biberon ile vermiştim. Şimdi çay kaşıgiyla veriyorum, belki seninki de hızlı hizli süt gelsin istiyordur
Şimdi de kusma sorunumuz var kızlar acaba üşüttümü 4 5 gündür her öğünde kusuyo Reflü olabilir mi O vakit de emmeyi reddedermiş midesi yandıgi için Ama emiyo çok şükür Ne emerse de kusuyo Ne yapmalıyım sizce?

Kizlar kizim.mememi reddediyo bn napcam mama verdim.sagma mak.akmadim pzrtesi alcktim .napsam bn nasil geri kabul edicek :KK43:

Oyle cnm isteyerek bi zarar vermm.esim kv. Ustune babamda kizdi bna moralim bozuldu :KK43: ac kizim emzitiyodum meger bosa emiyomus bakiyotum sut geluyo emdikce .dnra agla agla mama verdik.oyle biraz sakinledi.bni emmek istemiyo simdidr.moralim bozuldu ins.emmeye dewam eder
bazen oluyor öyle memeyi emmek istememe sen ısrarla vermeye çalış ağlıyor istemiyorda gezerek ver dursun biraz sakinleşince ver sonunda vazgeçiyorlar. ama biberon önemli gerçekten ben dr browns kullanıyordum gaz önleyici iyiydi ama o şimdi medela calma aldım internetten o gerçekten anne göğsü gibi çekerek emmeden süt akmıyor o biberonu da dene istersen

Güle güle kullan canım ne marka aldın Dik vaziyette iken rahat mı nasıl peki bacakları çok mu ayrılıyor Bende almayi düşünüyorum
nennybaby aldim memnunum oğlumda icinde cok rahat diz kapagina kadar acik kalabiliuo bacaklarini bi sıkıntı yasamadm henüz

Usutmus olabilirsin canım Eger pirtlatirken az da olsa kaka çıkıyorsa ve rengi kına gibiyse kesin karnıda ağrıyordur Ben de 2 gün önce usutmustum de çok fena gaz yapıyordu , cok kokuyordu ve huzursuzdu. Ama normalde kaka yapmazken gayet keyifli idi. Bi buçuk ay o şekilde kaka yapıyordu 5 güne bi felan. Bi haftadır her gün yapar oldu Şimdi 64 günlügüz.

gece fitil verdim öyle yaptı artıkk :( ben siteden girdim canım üye olunca veriyorlar

Hayirli bayramlar herkese..ben 2.kez adet oldum sütumde azalmadı dedim ama.adetim normal bisekilde gelmeye baslayinca 2_3 gundur azaldi sutum.bebegimde aclik belirtisi yok yetiyor gibi bugun 3_4 kez kaka yapti mesela ama normale göre cabuk bitiyo sut
Gece bebegim uyanmadiginda sutlerim tasardi mesela gogus pedi dolu olurdu.simdi gecen gece sabah 6ya kadr uyudu ama gogus pedleri bombos.nette baktım adet donemi azalıp sonra eski haline dondugu olabiliyomus ama yine de moralim bozuldu :KK43:

Kızlar bu parmak emme olayı sizlerde de var mı yada devam ediyor mu?
Bi ara hoşuma gidiyodu ama kötü sonuçlara yol açabileceğini öğrenince yeniden eldiven takmaya karar verdim,siz neler yapıyorsunuz bu konuda?

!
Canm kac numara kullanyrsn. 3 alcm sanrm ben 2 ler kucuk gelmeye basladi artk 3 te birazck buyuk 2.5 olsaydi iyidi :))
3 numara al abla daha raht olur merak etme tasirmasi felan olmuyo ben 2 haftadir kullaniyorum henuz sikinti yasamadm daha ve cok memnunum islak mendilleride cok guzel gonderdikleri paketin icinde 1 tanede islak mendil koyuyolar

!

3 numara al abla daha raht olur merak etme tasirmasi felan olmuyo ben 2 haftadir kullaniyorum henuz sikinti yasamadm daha ve cok memnunum islak mendilleride cok guzel gonderdikleri paketin icinde 1 tanede islak mendil koyuyolar
Dun siparis verdm cnm bakalm ne zamn gelck :)

Back