• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Gaz çıkarsada rahatlayamıyorlar bazen. Evde olacaksan kaşıkla ver canım yada anne memesi uyumlu biberonla. Valla gezerken zor oluyor ama napayım canım bazen mecbur kalıyorum. Yan yatarken bi kolumu bacağının arasından geçiriyorum sırtına doğru anca öyle taşıyabiliyorum
Yarin doktora gotuteyim bi ne dicek bakalim .ins.emer reddetmez ya ayakta denedimde olmuyo bizimki almiyo memeyi veriyorum sutu agzina skiyorum snra tadina bskiyo almiyo.tiksindimi napti.onceden.hemn yapisiyodu bes dk emiyodu ama dolu dolu dmiyodu bi bi dk emmiyo almiyo sgliyo

kızlar nasılsınız? ben oğluşu emzirdikten sonra göğsümü sıkıyorum hiç süt gelmiyo:( önceden emdikten sonra da süt gelirdi azalıyo galiba. gaz yüzünden doğru düzgün bişey de yiyemiyorum hem gaz yapmayan hem süt artıran bişey var mı? neden azalıyo bu süt ya daha çok erken değil mi?

Tipki benim bebegimo anlatmissin canim inan!bizde de durumlar ayni..uykusu gelince agliyo meme vermeye calisinca iyice cildiriyo almak istemiyo.zorla aliyo sonra yavas yavas sakinlesip uyuyu..sizlerde sut durumlaei nasil?benim azaldi gece fln akmiyo eskisi gibi bebis emerkwn digeeinden de akmiyo..3.aydan sonra azalirmi sut?
Canım ben yyoruldugumda sutum azalıyor onu farkettim.ama sagdikca süt cçoğalıyor buda bir gerçek süt arz talep isi ne kadar emilirse o kadar uretiyor vucut.

Slm kizlarrr naslsnzzz :)) oglusumu uyutyrm firsat bu first deyip az baknym dedm. Nasil gdyr yaramazlaklar yapyrlr mi kuzular :)
a.slm abla biz kötüyüz oğlum kakasini yapamiyo gazini yaparken bile cok zorlaniyo guzursuz oluyo kakasini yaptiginda da kati yapiyo ve cok az yapiyo ne yapcm bilmiyorum :KK43:

Cok tesekkurler canim gercekten cok iyi geldin moral verdin...boyle zamanlard insaninn tatli bi soze ihtiyaci oluyo inan.adet oldum sutum azaldi diye bikacgun once yazdim sallayan olmadi..eskilerden biri gelip bisey desin moral olsun diye bekliyo insan..nolursa olsun moralimizi yuksek tutalim.sutu cok etkiliyor stres

Aynen canım insan morale çok ihtiyaç duyuyor. Ben 40 kanamasından sonra 1 kere oldum bidaha olacak mı bilmiyorum ama çok alakası olduğunu düşünmüyorum sütle canım

Aynen canım bende mersinden nigdeye gittim orda hava soğuktu yikayamadim kızımı konak oldu çok kötü gorunuyo bende deneyeyim Zeytinyagini

Geriye doğru tara 1 saat bekledikten sonra hemen çıkıyor canım

Aynen tok olsalar bile uykuya dalmak için emmek istiyor bizimkide eline başladı emziği atıp elini emmek istiyor biraz sallayınca dalıyor uykuya

Emziğide alırken günlerdir aç gibi alıyor. Sonra pıt diye atıp yine el :)

Yarin doktora gotuteyim bi ne dicek bakalim .ins.emer reddetmez ya ayakta denedimde olmuyo bizimki almiyo memeyi veriyorum sutu agzina skiyorum snra tadina bskiyo almiyo.tiksindimi napti.onceden.hemn yapisiyodu bes dk emiyodu ama dolu dolu dmiyodu bi bi dk emmiyo almiyo sgliyo

Aynısını yaptı defnede canım. Geçiyor merak etme. Sen yine denemeye devam et. Benim o dönem sadece silikon meme ucuna alıştı. Şimdi normal emmek istemiyor. Kendi meme ucumu çok zorlayıp ağzına sokmaya çalışırsam öğürüyor. Bende çok takılmıyorum artık. Nasıl olsa meme alıyor diye. Hepsinin dönemleri oluyor işte

kızlar nasılsınız? ben oğluşu emzirdikten sonra göğsümü sıkıyorum hiç süt gelmiyo:KK43: önceden emdikten sonra da süt gelirdi azalıyo galiba. gaz yüzünden doğru düzgün bişey de yiyemiyorum hem gaz yapmayan hem süt artıran bişey var mı? neden azalıyo bu süt ya daha çok erken değil mi?

Valla ben ilk başlarda yememe çok dikkat ettim. Şimdi herşeyi yiyorum. Çünkü hiç fark olmuyor benim kızımda. Sadece ayağımı üşütürsem fark görüyorum. Yeşil üzüm çok iyi. Bide kuru incir. Face grubundada petibör bisküviden bahsediyorlar birdr. Eğer o süt yapıyorsa gaz yapmıyordur canım. Birde tabiki su. Sıkma canını dönem dönem azalıp artıyor süt.

Gunaydin canmm sanada iyi bayramlar :) evine hosgelmssn :)fotolarinizi goryrm tatli cekirdek aile :)

Sağol canım:) gezdik geldik ama annemler olmasa zor gezerdik defneyle. Bende senin kuzunj gördüm maşallah. Sarışın seninki. Bizimki bana benzemiş esmer

kızlar nasılsınız? ben oğluşu emzirdikten sonra göğsümü sıkıyorum hiç süt gelmiyo:KK43: önceden emdikten sonra da süt gelirdi azalıyo galiba. gaz yüzünden doğru düzgün bişey de yiyemiyorum hem gaz yapmayan hem süt artıran bişey var mı? neden azalıyo bu süt ya daha çok erken değil mi?

Balık bulgur pilavı yeşillikler bende baya sütü farkettiriyor

Bebegim asiri derecede salya akitiyo iki elini birden emmeye calisiyo ishal de var napcagimi sasirdim agla agla gozunde yas kalmadi anlamadik ki ne oldugunu boyle durumda olan var mi surup vermeli miyim nolur akil verin

Canim promalt marka malt icecegi ictigimde goguslerim cok doluyor, cok icmemeye calisiyorum besinler ve suyla sutum olsun istiyorum ama bazen de gogusler bos gibi oluyor veya ben yorgunsam veya sutum az psikolojisine girmissem iciyorum, ebebekte satiliyor bir kutuyu gun icinde bolerek bitiriyorum. maltana da denemistim bende pek ise yaramadi.
Bir de dun kaymakli ekmek kadayifi, biraz yas findik ve yas ceviz yedim cok degil ama gece ve sabah cok doluluk oldu hangisi yapti emin degilim. Moralini bozma cunku bemce sut bazen artiyor bazen azaliyor, bebegin ac kalip aglamadigi veya kilo aliminda sorun olmadigi surece bir gun yirmi ml eksik icmis fazla icmis sorun olmaz.

Bebegim asiri derecede salya akitiyo iki elini birden emmeye calisiyo ishal de var napcagimi sasirdim agla agla gozunde yas kalmadi anlamadik ki ne oldugunu boyle durumda olan var mi surup vermeli miyim nolur akil verin

Benimki de salya tukuruk baloncuk kusmuk surekli kiyafet degisiyiruz ve surekli elleri agzinda yeni meme emdikten sonra hatta agzinda emzik varken bir de yumrugu sokmaya clisiyor, bence bunlar normal ama eger ishalse doktora goster istersen enfeksiyonbaksinlar. Kendin surup verme bence, surup dedigin ates dusurucu mu? Atesi var mi ki?

Ben tahin pekmezin çok işe yaradığını gördüm Ayrıca dereotu da iyi

Bilmiyorum ki canim sut cok cabuk bitiyo emerken.1-2 dk yogun cekiyo sonra hemen bitiyo sut.gelmeyince de sinirleniyor kiziyor.doyuyor mu ac mi tok mu bilemiyorum.sut bitiyo diye arka arkaya 3kez meme degistirdim hep emdi ve sut bitince kizdi agliyo.ama memeyi biraktirinca mutlu bi sekilde oynuyo.ac olsa ahlar diyorum ama bu gece o kadar sik uyandi ki saat basi.sut yetmeyince hemen mi acikiyor acaba?ne yapmaliyim bilemedim
Bazi donemlerde bebekler daha sik emmek istermis canim yani daha sik emmesi doymadigi anlamina gelmiyor olabilir, istersen promalti bir dene. Bemim bebegim de ayni sekilde cok meme duskuni degil ve dortbes dakikadan fazla emmiyor, ama seninki gibi aglamasi yok kilo alimi da iyi. Keyfi iyi gorunuyor. Bence keyfi iyi gorunuyorsa ac da degildir, kilo alimina bi bakistersen icin rahat etsin.

Aynısını yaptı defnede canım. Geçiyor merak etme. Sen yine denemeye devam et. Benim o dönem sadece silikon meme ucuna alıştı. Şimdi normal emmek istemiyor. Kendi meme ucumu çok zorlayıp ağzına sokmaya çalışırsam öğürüyor. Bende çok takılmıyorum artık. Nasıl olsa meme alıyor diye. Hepsinin dönemleri oluyor işte
Aynn tek emsi.de napcan.mecbur alisiyoz herseye.elini de cok.emiyo bilmiyorum ac mi .kafam karisik zormus cocuk yetistrmek

Aynn tek emsi.de napcan.mecbur alisiyoz herseye.elini de cok.emiyo bilmiyorum ac mi .kafam karisik zormus cocuk yetistrmek

Derdini anlayamıyoruz canım ya ondan zor cidden. Elini benimkide sürekli emiyor açkende tokkende. Bi dönem bu herhalde bu aylarda

a.slm abla biz kötüyüz oğlum kakasini yapamiyo gazini yaparken bile cok zorlaniyo guzursuz oluyo kakasini yaptiginda da kati yapiyo ve cok az yapiyo ne yapcm bilmiyorum :KK43:
Cnm zeytin yagi sut poposuna hemen yapar. Birde doktorm eger kabiz olyrsa sık mamasinin icine ax bisey zeytn yagi koyablrsn demsti dene belki cozer sorunu

Back