2015 Temmuz Anneleri

hepinize gunaydin kizlar :) bebegim 2 gundur cok uyuyor emer emmeZ uyyyo.normalmidirki acaba bu kadae uyumasi.buarada 53 gunluguz

canim ayakta emzirmeyi denesen belki emer

Hanımlar oğlum heçenlerde dört gün kaka yapmadı gece fitille yaptı şimdi iki gündür yine yapmadı napıcamm
Eger huysuzlugu yoksa, idrarini ve gazını yapıyorsa hiç sorun etme. Kızım da 40 gün felan hep 5 yada 6 günde bi yaptı Şimdi 67 günlük,bu seferde ishal gibi günde 3 4 sefer yapıyor. Sabun ya da fitil kullanma, çok sıkıntı yaparsan zeytinyağı ile poposunu uyar. Anne sütü alanlarda normalmis

Yok cnm parfum bi kac kez kullndim ankaradyim simdi.valla kafam.oyle karistiki .cok uzuluyorum ins emer.gorumcem birakmis 4.ayda cekerse ona bilmiyom
Hiç öyle düşünme canım her çocuk bir mi.
Bu arada sütünü düzenli aralıklarla sağ da cekilmesin. çay kaşığı ile ver Biberonla tanistirma derim

Günaydın kızlar. İyi bayramlar hepinizw. Evime döndüm dün. İnsan evini özlüyor yaa. Şu el emme olayı bizdede var. O yüzden aç mı tok mu anlayamıyorum valla. Hava değişimşnden korkuma saç yıkamadım gittiğim yerde. konak oldu kızımda. Zeytinyağı sürüp beklettim. Sonra sık tarakla tarayıp yıkadım geçti

Canım kızım 73 günlük benimde sütüm taşardı akmıyor eskisi gibi. Ben aralarda sağardım şimdi sadece emziriyorum hiç sağamıyorum. Kızımda daha sık ve daha uzun emiyor. Bide şu el emmeler var doymuyor mu acaba dedim ama sanırım ihtiyaç arttı daha çok emiyorlar taşmaya vakit kalmıyor. Eskiden bi memeyi anca bitirirdi. Mideleri büyüdü

Ins.canim.bn artik alamm buurdanda netten sioaris veririm insallh.uyurkn aliyo anca oda iki dk emimip birakiyo .ins.emer hepp

Canım ben aynı sorunu kızım 1 aylıken yaşadım. Gazdan almıyormuş. Geze geze emzirdim. Gazını çıkardım yine denedim birde biogaia başladım rahatladık. Birde ben biberonlada verdim çünkü 1 ay sonra işe başlıyorum. Kuzenimin eşi çok zorlandı işe başlayınca. 1,5 ay kızınj biberona alıştırmaya çalıştılar. O dönemde iştah sorunu başladı. Kız 13 aylık 8-9kg filan şuan. Hiç yemese duracak. Ama cuk cuk akan biberonlarla vermedim tabi

Bilmiyorum ki canim sut cok cabuk bitiyo emerken.1-2 dk yogun cekiyo sonra hemen bitiyo sut.gelmeyince de sinirleniyor kiziyor.doyuyor mu ac mi tok mu bilemiyorum.sut bitiyo diye arka arkaya 3kez meme degistirdim hep emdi ve sut bitince kizdi agliyo.ama memeyi biraktirinca mutlu bi sekilde oynuyo.ac olsa ahlar diyorum ama bu gece o kadar sik uyandi ki saat basi.sut yetmeyince hemen mi acikiyor acaba?ne yapmaliyim bilemedim

Hiç öyle düşünme canım her çocuk bir mi.
Bu arada sütünü düzenli aralıklarla sağ da cekilmesin. çay kaşığı ile ver Biberonla tanistirma derim
Yarin sagma makinesi alcam sagcam.hic boyle yapmamisti .uzuluyorum cok .uykuluysa aliyo uyaniksa agliyo almiyo normlde hemen yapisirdi 40 dan.snra huyu degisti

Canim bn ewde olcam.izne ayrilcam.gazinida cikariyi ama yetmiyo demekki .yarin goturcem doktra gezerken nasil emzuriyonuz bi yandan bbebeyi tutup bi yandan emziremiyorum.nspcam bilmiyorum bu aylrda oluyomus oyle diyolr.bnde uzuluyorum agliyorum emmeyince sutte gelmiyo.sagcam bnde artik napim kasikla fln agldiginda veririm her yolu deniyorum emsin diye

Sağma makinen varsa emzirdikten sonra süt olsada olmasada 15er dakika sağ canım. Bol bol su iç. Bazı gece sütüm taşsa bile kızım sık uyanıyor emmek istiyor. Süt var görüyorum ama o aç gibi davranıyor. Az öncede aranıyordu nasıl emdikten sonra. Meğer uykusu gelmiş. Eşim uyuttu daldı hemen. İlla açlıktan değildir yani

Gaz çıkarsada rahatlayamıyorlar bazen. Evde olacaksan kaşıkla ver canım yada anne memesi uyumlu biberonla. Valla gezerken zor oluyor ama napayım canım bazen mecbur kalıyorum. Yan yatarken bi kolumu bacağının arasından geçiriyorum sırtına doğru anca öyle taşıyabiliyorum

Cok tesekkurler canim gercekten cok iyi geldin moral verdin...boyle zamanlard insaninn tatli bi soze ihtiyaci oluyo inan.adet oldum sutum azaldi diye bikacgun once yazdim sallayan olmadi..eskilerden biri gelip bisey desin moral olsun diye bekliyo insan..nolursa olsun moralimizi yuksek tutalim.sutu cok etkiliyor stres

Aynen canım bende mersinden nigdeye gittim orda hava soğuktu yikayamadim kızımı konak oldu çok kötü gorunuyo bende deneyeyim Zeytinyagini

Aynen tok olsalar bile uykuya dalmak için emmek istiyor bizimkide eline başladı emziği atıp elini emmek istiyor biraz sallayınca dalıyor uykuya

Slm kizlarrr naslsnzzz :)) oglusumu uyutyrm firsat bu first deyip az baknym dedm. Nasil gdyr yaramazlaklar yapyrlr mi kuzular :)

Gunaydin canmm sanada iyi bayramlar :) evine hosgelmssn :)fotolarinizi goryrm tatli cekirdek aile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…